Next.co.uk с доставка до България

• 109 033
  • 900
  •   1
Отговори
# 510
Момичета,от три дена се опитвам да поръчам някои неща за малката и нито една от стоките не е налична в желания от мен размер.
При вас това получава ли се?все пак не зареждат ли?

# 511
Първо да се извиня, но наистина нямам време да прочета изписаното до момента. Синът ми види ли ме на компютъра идва с 200 в минута и такива удари му нанася, че направо ми става жал. А нямам търпение да разбера:
1. Каква е стойността на доставка до БГ?
2. За колко време идва  поръчката?

# 512
  • Стара Загора
5Е е доставката, поръчката ми от 18.11 взех от пощата на 22.11

# 513
Благодаря Таня   bouquet  bouquet  bouquet
Днес за 1-ви път попаднах на сайта на Некст и тотално  Heart Eyes Heart Eyes
Скоро ще си поръчам нещо, но какво ли...искам всичко  Laughing Laughing

# 514
Получих това яке, в синьо размер 5-6 - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/youngerboys/25/2 . Страхотно е и си отговаря на размера. Поръчката ми е от 18.11, пристигнала на 22. Peace
Как си точа лигите на това яке, но го искам в жълто Flutter Би ли казала дали става за "неевропейска" зима, много ли е дебело? търся много дебело яке за малкия, но все попадам на едни пролетни Confused
и още едно: дълго ли е, прикрива ли дупето?

# 515
anirri, това яке - и жълтото, и синъото е с поизчерпана номерация. Избери си номера и го сложи в количката да видиш дали е наличен

# 516
anirri, това яке - и жълтото, и синъото е с поизчерпана номерация. Избери си номера и го сложи в количката да видиш дали е наличен
видях Cry но все пак, ще се надявам да се появи

# 517
3дравейте нова съм в темата искам да попитам как се плашта и дали на някои от вас мога да си поръчам нещо.благодаря ви много.

# 518
има ли кодове за отстъпка?

# 519
  • Варна
3дравейте нова съм в темата искам да попитам как се плашта и дали на някои от вас мога да си поръчам нещо.благодаря ви много.

А защо не си пиръчаш сама newsm78?Плаща се и с дебитна карта с Бг.лв. по курс продава  на лирата към банката от която е издадена картата ти.Доставката е 5 евро. Peace

`Деси`За официалния им сайт съм срещала,но поне за сега не съм виждала такъв,който да се хване в този,а не са и пращали на мейла поне при мен,ако някой е успял в да намери код ще се радвам да го чуя. Peace

# 520
Получих това яке, в синьо размер 5-6 - http://www.nextdirect.com/bg/en/shopping/boys/youngerboys/25/2 . Страхотно е и си отговаря на размера. Поръчката ми е от 18.11, пристигнала на 22. Peace
Как си точа лигите на това яке, но го искам в жълто Flutter Би ли казала дали става за "неевропейска" зима, много ли е дебело? търся много дебело яке за малкия, но все попадам на едни пролетни Confused
и още едно: дълго ли е, прикрива ли дупето?

Якето е доста дебело, става за нашата зима според мен. Peace А за дългото - на нас ни прокрива дупето, защото ни е малко големичко. Иначе ако е точен размер незнам дали би го покрило хубаво.

# 521

А защо не си пиръчаш сама newsm78?Плаща се и с дебитна карта с Бг.лв. по курс продава  на лирата към банката от която е издадена картата ти.Доставката е 5 евро. Peace

`Деси`За официалния им сайт съм срещала,но поне за сега не съм виждала такъв,който да се хване в този,а не са и пращали на мейла поне при мен,ако някой е успял в да намери код ще се радвам да го чуя. Peace
  bouquet

# 522

[/quote]

Якето е доста дебело, става за нашата зима според мен. Peace А за дългото - на нас ни прокрива дупето, защото ни е малко големичко. Иначе ако е точен размер незнам дали би го покрило хубаво.
[/quote]
Благодаря! Няма да го поръчвам, трябва ни яке за по-студена територия Laughing  (и без това е изчерпан размера ни)

# 523

ами никога не съм поръчвала от чуждестранен сайт и нера3бирам нищо 3атова...

# 524
  • Варна

ами никога не съм поръчвала от чуждестранен сайт и нера3бирам нищо 3атова...

За това е темата Hugако имаш желание ще те научим Laughing,но после да не се оправдаваш с нас за покупките си. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт