ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 10

• 82 089
  • 730
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте, пак ще ви досаждам с въпрос , как да постигна дадена визия или по точно цвят на кожата. И понеже става дума именно за цвят на кожа / тен - реших да питам именно тук.  Grinning
Та харесала съм си визията на Dita Von Teese. Уроци за грима на очите/устните гледах , но как да се направя по бяла ?!? Смейте се то си е за смях.. Mr. Green Цвета на кожата ми е нещо средно между този и този . С малката подробност,че кожата ми не е така хубава..
До тук единственото , което ми хрумна е да си купя по-светла пудра. Купих си една на Голдън Роуз (за да видя дали въобще ще стане с пудра) , почти два тона по светла .. ефекта е поразително незадоволителен. Stop Светлите и по евтини фон дьо тени са доста розовки .. Thinking и не става пак. Приемам идеи!  Hug
Аз съм толкова бяла като нея и трябва да ти кажа, че не е много хубаво ooooh!Кожата ми е направо прозрачна, а ти с този естествен тен си късметлиика.Най-светлите фдт ще ти седят смешно и с резлика във вратлето, а и повечето или жълтеят или розовеят.Ако толкова искаш вземи си тестери на няколко марки в най-светлите им тонове и пробвай с кое ще изглеждаш най-добре като нюанс Peace

# 556
  • София
Благодаря ви момичета  Hug!  Вътрешно си знаех ,че  няма как да стане..поне не естетически издържано. Ще се задоволя с добре матирано лице само.. Hug
Относно ,цвета на кожата ми.. Laughing Явно , максимата "тревата на съседа е по зелена" и тук важи. Аз пък винаги съм искала бяла кожа, ярко червена коса , по възможност къдрава.  Да не ви казвам на какво ще приличам с такава коса и фермерския си тен.  Mr. Green

ета, благородно ти завиждам, чакаме снимки!  Grinning 

# 557
И аз съм много бяла. През лятото изгарям ужасно бързо, зачервявам се, излизат ми лунички, които през зимата си изчезват по някакъв странен начин. Като бях малка баба ми се опитваше да ми ги маха като ги натъркваше с краставица. Най-черното ми всъщност е тъмно жълто. Всички ме убеждават, че няма изобщо никаква нужда да се пека, защото реално загар не се получава. Една година пробвах какво ли не. Та то солариуми ли не бяха, та плажове ли..ефект- тъмножълтеникав тен.
Една година се излъгах с едни автобронзанти. Народа изпопада от смях щом ме зърна.
Иначе за побеляване или по-точно избелване има разни кремове, но доколкото знам май не се особено препоръчителни за такива драстични промени.

# 558
  • София
О не не, в никакъв случай.. Не съм дете, знам чe не мога да стана от Кармен на Снежанка.. Stop

За Дита, питах за мазило, колкото да си начеша крастата 5-6 пъти.. Peace

Edit.Честно казано не се бях замисляла как почерняват/хващтат тен Белоснежките..Simple Smile Жалко наистина, имате толкова хубави кожи..

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 22:55 от Courage

# 559
  • София/Бургас
Courage, толкова бяла кожа според мен трудно ще я постигнеш. Аз като притежателка на много бяла кожа, ти казвам често, че не е такъв кеф. Не можеш да си намериш нито един фдт-ен, който да ти пасне ( на светлия цвят ми е тъмен), същото важи и за пудрите.
elinor1985, ти е дала добро предложение с мострите на ф.д.т.-ените, но според мен толкова бял едва ли ще намериш. Цветовата палитра на тях е много ограничена в България. Не се внасят всички цветове и особено по светлите.
Цитираната от теб максима и при мен важи - имам бялата кожа, направих червената коса, ама много искам зелени очи.  Joy

# 560
Ей ви на, малко смях на мой гръб - от кого е черпила вдъхновение Дита  Joy

тук
тук
и тук с мъж ми, в началото на нашата любов

Че и на прическа съм я докарала!  Laughing Само очната ми линия малко куца.

Последна редакция: сб, 04 дек 2010, 23:52 от eta

# 561
Що бе, много си си готина.  От тебе лъха настроение и наистина би могла да инспирираш. А Дита ми е трудно изобщо да си я представя като реален човек. Прилича ми на изкуствен манекен, но явно целта е да е в тон с приятелят й (или може би бившия вече) Менсън newsm78
Кураж, остани си Кармен, много по-интересна героиня е. Wink

# 562
Може ли да споделите мнения за Youngblood Mineral Cosmetics. Hug  bouquet

# 563
  • София
eta, много си готина .. Явно и доста артистична.  Grinning Снимките от моя бал са суупер скучни.  Кадъра с мъжа ти.. стопля сърцето. Много сте сладки! Heart Eyes
Визията с Дита я докарваш , определено..само дето ти е по шарен коресета и жизнерадостен поледа.  Hug Тя наистина прилича на кукла, с много хладно излъване.  Peace

buttinsky ,   bouquet!

# 564
Ей ви на, малко смях на мой гръб - от кого е черпила вдъхновение Дита  Joy

тук
тук
и тук с мъж ми, в началото на нашата любов

Че и на прическа съм я докарала!  Laughing Само очната ми линия малко куца.

Maй съм ги виждала вече Rolling Eyes но без значение....уникални са,особенно като направя съпоставяне преди-сега Grinning невероятна,оригинална,секси Heart Eyes Дита ряпа да яде Mr. Green

Що бе, много си си готина.  От тебе лъха настроение и наистина би могла да инспирираш. А Дита ми е трудно изобщо да си я представя като реален човек. Прилича ми на изкуствен манекен, но явно целта е да е в тон с приятелят й (или може би бившия вече) Менсън newsm78

И на мен мие противна,не я харесвам...странна особа,намерили се като гърнето и похлупака с гаджето си...да се взимат и да си живеят заедно в нарисувания свят Rolling Eyes

Може ли да споделите мнения за Youngblood Mineral Cosmetics. Hug  bouquet

Хубава марка е...лично не съм ползвала,за съжаление...но имам приятелка,която ползва и много ги харесва и хвали. Мина от Аведа на
 Youngblood така че наистина трябва да е нещо особенно Peace

# 565
Хубава марка е...лично не съм ползвала,за съжаление...но имам приятелка,която ползва и много ги харесва и хвали. Мина от Аведа на
Мими, мерси! Heart Eyes Hug  bouquet
Много ми я похвалиха, намерих ги, но цените са височки и реших да попитам за мнения първо. Имат много пудри над 20 цвята и много сенки на прах, с много добро качество на първи проби.

# 566
Мими, мерси! Heart Eyes Hug  bouquet
Много ми я похвалиха, намерих ги, но цените са височки и реших да попитам за мнения първо. Имат много пудри над 20 цвята и много сенки на прах, с много добро качество на първи проби.

В Ягодката също ги има,аз съм поръчвала на приятелката ми фдт от там Peace

# 567
За съжаление от тази седмица нещата от Ягодата идват в България на митница. Sad

# 568

В смисъл?!

# 569

В смисъл?!
Плаща се ДДС  и пощенска такса.Ти също плащаше доколкото си спомням и от Ягодка ти го възстановяваха нали ?

Общи условия

Активация на акаунт