Имате ли задръжки от половинките си?

• 24 541
  • 535
  •   1
Отговори
# 450
Между другото имаме приятелско семейство, в което мъжът пърди, ама доста и то навсякъде и независимо от обстоятелставата, с обяснението - Човещинка. Еми не ми е приятно, жена му смотолевя някаква забележка, ама нали си знае отговора. И у дома са идвали - ми пърди, и навън сме излизали - пак. Е, това вече, направо е просташко. Аз разбирам, че има газове, ами има разни хапченца, то не е просто лекичко да фъсне, то си е звучно  и миризливо.
Ей това вече за мен е невъзпитано, просташко и т.н. Не споменавам оригването, плюенето с храна докато говори, и други разни неща.
Е опредстaви си кaкви ги върши в къщи ooooh!Товa,4е е мъж не го опрaвдaвa в никой слу4aй.И ето сегa си припомни още веднъж колко ти е било гaдно,неудобно,4е и срaмно и си помисли кaкво е дa е женa Peace Е нямa тaкaвa гнус.Демонстрaтивно съм си стaвaлa от мaсaтa докaто вси4ки околни нa мен сa се зaливaли от смях
Е немa що,голямa веселбa-кaто циркa с мaймуните ooooh!

# 451
Добре де, като станахме всички толкоз възпитани изведнъж, дайте да поразсъждаване: възпитано ли е освън да си бъркаш в носа, да си бъркаш носа в чуждите работи? Като те е страх, че ще убиеш еротиката когато мъжа ти разбере, че имаш младежки пъпки или недай си боже космИ, третирай се на спокойствие и си се взирай в своите си несъвършенства. Някак тъпо звучи да обясняваш на еди кой си как ще му се изгуби страстта във връзката заради някакъв си епилатор да речем. По-достойно би било да си признеш, че имаш такива опасения за себе си, като сме тръгнали да се разкриваме и да откровеничим.
А ако задълбаем още повече, възпитано ли е изобщо да се пита: "Вие, извинете, случайно да пърдите пред мъжа си?" Мисля,че е далеч под възпитанието и обноските на мнозина, разписали се в темата, изобщо да отговарят на такива въпроси. Направо се чудя, как не умират от срам да се виждат на всяка страница.

# 452
... Някак тъпо звучи да обясняваш на еди кой си как ще му се изгуби страстта във връзката заради някакъв си епилатор да речем ...

Или да си сушуш косата със сешоар  Laughing поне за мен разлика няма ...

*Мира*, да си призная, ако мъжът ми седне гол да яде, няма да ми е неприятно, но ако видя друг, ще ми е. Просто всичката интимност м/у двама души ми е ок, но ми е гадно да съм интимна с трети лица.

# 453
Ами аз отговарям на такива въпроси, щото тук е форум, не кварталната градинка, все пак едно е очи в очи да говориш с някого, друго е виртуално. Едва ли пък има някой от присъстващите във форума, който да ме познава лично, пък и така да е май не ме интересува какво мисли за мен.
То в тоя ред на мисли, и авторката следва да питаш, как има очи да зададе подобен въпрос ...

# 454
Лили, форумът не е книга и тук не се пише "заради читателите", макар и някои да го правят. Ако намираш за досадно да пишеш- не пишеш. Ако не ти се чете- не четеш. Много е просто. Това не е домашно от училище, което си длъжен да списваш, все пак.
Едно не разбирам- ако на няколко пъти заявяваш, че няма да пишеш, а продължиш да го правиш, какво всъщност правиш и защо го правиш? Това като оф топик, но съм го виждала във форума често /не само тук и при теб/, та ми стана интересно.
Понятието "обективно" съществува, още как. Съвсем обективна е забраната да не влизам в съда без тога, задължението да си подам данъчната декларация в определения срок, да не пуша в заведения и части от такива, където това е посочено, да не си изпишквам кучето в пясъчника и много други неща. Не са такива обаче обществените порядки, а още по- малко поведението в личния дом /моята крепост/ с интимното другарче, където правилата не се спускат "отгоре" , а се определят на място, от преките участници в контакта.

# 455
Между другото имаме приятелско семейство, в което мъжът пърди, ама доста и то навсякъде и независимо от обстоятелставата, с обяснението - Човещинка. Еми не ми е приятно, жена му смотолевя някаква забележка, ама нали си знае отговора. И у дома са идвали - ми пърди, и навън сме излизали - пак. Е, това вече, направо е просташко. Аз разбирам, че има газове, ами има разни хапченца, то не е просто лекичко да фъсне, то си е звучно  и миризливо.
Ей това вече за мен е невъзпитано, просташко и т.н. Не споменавам оригването, плюенето с храна докато говори, и други разни неща.
Е опредстaви си кaкви ги върши в къщи ooooh!Товa,4е е мъж не го опрaвдaвa в никой слу4aй.И ето сегa си припомни още веднъж колко ти е било гaдно,неудобно,4е и срaмно и си помисли кaкво е дa е женa Peace Е нямa тaкaвa гнус.Демонстрaтивно съм си стaвaлa от мaсaтa докaто вси4ки околни нa мен сa се зaливaли от смях

Изобщо няма значение дали го прави мъж или жена, какво е пък това "оправдаване" щото бил мъж  ooooh! Всички имаме черва. Все едно да кажеш: "Ами пиян мъж не е толкова неприятно, ама пияна жена, много гадно бе" Еми все толкова гадно е, ако ти е гадно по принцип да гледаш пиян човек. Гадно ми беше, щото е просто близък, приятел, щото миришеше гадничко, и щото не си правеше труда да се сдържа и ни излагаше пред другите хора на съседните маси. Аз не съм ставала демонстративно когато се случваше, не съм правила забелжка, нищо няма да постигна с това, просто си имам една на ум и да не излизаме повече с тях на публични места, това е.

# 456
Buttinsky, предполагам, че постът ти не е насочен срещу мен, но все пак ще кажа, защото виждам, че интерес към темата прояваваме все по-малко хора.

Понятието *пъхам си носа в чужди работи* е много разтегливо. По тази логика всяка една дискусия във форума е точно това. Що се отнася до въпросите, на мен са ми казвали, че няма глупави въпроси. Отворих темата и страници наред четох разни определения от рода на *до доверие*, *човешко е*, *нормално е*, *другите са сухари*... Всъщност броят се на пръсти тези, с чието мнение съм съгласна. Това бе и причината да пиша.

Аз живея явно в някакъв друг свят и сред други хора. Отдавна си го мисля! Добре, че е БГ Мамма, да видя какво става в някои семейства  Laughing

Едно не разбирам- ако на няколко пъти заявяваш, че няма да пишеш, а продължиш да го правиш, какво всъщност правиш и защо го правиш? Това като оф топик, но съм го виждала във форума често /не само тук и при теб/, та ми стана интересно.

Ами просто имаше неща, които исках да си забраня да чета. Има си хора и мнения, от които се дистанцирам изцяло. Така е и в реалния ми живот. Не се натоварвам излишно и когато видя, че нещо ми пречи, просто се опитвам да го избягвам.   Grinning

П.П. Не искам някой да ме разбере погрешно. Просто темата в един момент стана много неприятна.

# 457

Аз живея явно в някакъв друг свят и сред други хора. Отдавна си го мисля! Добре, че е БГ Мамма, да видя какво става в някои семейства  Laughing

[
ОО не знам за теб, но на мен живота ми бе много по-лесен преди да почна да чета по форумите , тази тема ме убеди ,че наистина е било така ......
чакайте два емотикона да сложа, за да не ме разбере няко погрешно  Confused Laughing

# 458
А какъв проблем имате с това, че тук сте видели, че доста хора живеят коренно различно от вашата представа за нормално?
И аз не се заяждам, интересно ми е. За мен, да речем, това не е нещо стресиращо /и в живота виждам много кардинални различия/, нито смятам, че обитаваме различни светове с инаквите, нито изпитвам трудности някакви.

# 459
Темата е неприятна само за тези, чието развинтено въображение рисува апокалиптични картини на залпово изпускащи газове семейства, в които всички дружно си бъркат в носа,, а докато единия върши естествените си нужди, другите го наобикалят, за да станат свидетели на свещенодействието  Joy  
На мен темата ми е забавна. Каквото имаше да казвам, го казах. Оттук насетне просто се забавлявам от липсата на елементарна комуникация и разбиране. И как като кажеш А, фантазията на другите отива директно на Я...
И не мога да разбера за какво е цялото това впрягане, сякаш от утре влиза закон, който ви задължава как да се държите...

# 460
  • Насред хаоса
Темата стана неприятна, защото веднага наскочиха скандализирани дами, които фокусираха изцяло самотните занимания и решиха, че щом останалите се епилират, къпят, потят и каквото още правят пред партньорите си, то задължително и нарочно правят и всички ония неща, които обикновено се правят насаме (в тоалетната имам предвид). И колкото и да се обяснява, те пак се връщат на тях. А допреди да се споменат тия дейности, някой едва ли е мислел точно за тях.

# 461
А какъв проблем имате с това, че тук сте видели, че доста хора живеят коренно различно от вашата представа за нормално?
Не, съвсем не става въпрос за това. Ключът е начинът на изказване, изразните средства, обръщенията. Просто си има хора, с които не мога да общувам дори и писмено. Това е.

Ето. Отново започва да става такава.

# 462

Изобщо няма значение дали го прави мъж или жена, какво е пък това "оправдаване" щото бил мъж  ooooh! Всички имаме черва. Все едно да кажеш: "Ами пиян мъж не е толкова неприятно, ама пияна жена, много гадно бе" Еми все толкова гадно е, ако ти е гадно по принцип да гледаш пиян човек. Гадно ми беше, щото е просто близък, приятел, щото миришеше гадничко, и щото не си правеше труда да се сдържа и ни излагаше пред другите хора на съседните маси. Аз не съм ставала демонстративно когато се случваше, не съм правила забелжка, нищо няма да постигна с това, просто си имам една на ум и да не излизаме повече с тях на публични места, това е.
стaвaлa съм щото не ми е никaквa Peace

# 463
...

Аз живея явно в някакъв друг свят и сред други хора. Отдавна си го мисля! Добре, че е БГ Мамма, да видя какво става в някои семейства  Laughing ...

Не живееш в друг свят, просто хората се държат по един начин пред теб и по друг като си останат сами с половинката вкъщи  Simple Smile

BirdsFlu, La Sombra, важното е да се преувеличава, явно има някакво удоволствие е това  Simple Smile

# 464
Тук не съм съвсем съгласна. Има неща, които са приети за "норма" и повечето хора се стремят да се съобразяват с тях.
Да, има "норми", само че те са различни. Хубаво е да се спазват "обществените норми", т.е. когато си сред общество и не се знае кой, какви точно лични норми има. Затова се спазват общоприетите, за да се чувтсват всички добре.
Едно са "нормите" в Бъкингамският дворец, друго - в собствения ми дом със собствената ми половинка/деца/родители и т.н.
Та, тези норми са И според мястото.
Когато отида в Бъкингам, бих се съобразявала с приетите норми.
Когато, обаче, съм вкъщи, за мен това е моят дворец и там не се съобразявам с ничии други норми, освен лично моите.
А личните норми за всеки са различни. При бат' Грую може да се пръцка, докато вечерят, при мен - друго и т.н.
Така че - не виждам за какво е спорът тук!

Общи условия

Активация на акаунт