Какво искате да оценят във вас ?

• 4 158
  • 109
  •   1
Отговори
# 15
И за мен най-важно би било мнението на детето ми. Но дъщеря ми е само на 2г. и за сега ме сравнява с куклите си  Grinning.  А относно мъжете, какво да ти кажа, ако съм заитнересована от някой мъж - бързам да му покажа добрите си страни, ако искам да го разкарам- си съчинявам лоши страни (казвам съчинявам, защото аз нямам лоши страни  Laughing) Така че който е достатъчно упорит и търпелив да ме опознае - печели Wink.

# 16
  • някъде ...

Е,това е на 300% и моето мнение.
Не разбирам хората,които правят или дават нещо и после говорят за това,намекват или направо открито заявяват какво са направили.
То има една приказка ,, Направи добро и го хвърли зад себе си,, демек забрави го.
Аз така правя.
И дори и когато не е оценено,не съжелявам,че съм дала или направила много.

Значи  и с теб се знаем  Mr. Green

# 17
И за мен най-важно би било мнението на детето ми. Но дъщеря ми е само на 2г. и за сега ме сравнява с куклите си  Grinning.  А относно мъжете, какво да ти кажа, ако съм заитнересована от някой мъж - бързам да му покажа добрите си страни, ако искам да го разкарам- си съчинявам лоши страни (казвам съчинявам, защото аз нямам лоши страни  Laughing) Така че който е достатъчно упорит и търпелив да ме опознае - печели Wink.

Добре де,но ако да речем ти смятам за най-хубавата си черта това,че имаш талант и рисуваш уникално / просто пример / и искаш това да е оценено,а всеки път когато заговориш за картини и рисуване,тоя човек показва явна незаинтересованост и вместо това те озтрязва с тема за секса или за автомобилите ? Кво праим ? Laughing

Тоест не се чувстваш на 100% оценена ...

# 18

Е,това е на 300% и моето мнение.
Не разбирам хората,които правят или дават нещо и после говорят за това,намекват или направо открито заявяват какво са направили.
То има една приказка ,, Направи добро и го хвърли зад себе си,, демек забрави го.
Аз така правя.
И дори и когато не е оценено,не съжелявам,че съм дала или направила много.

Значи  и с теб се знаем  Mr. Green

Едва ли  newsm03
Ама не си казал още какво очакваш жената да оцени в теб ?  newsm12

# 19

Сексуалните му постижения! Peace

# 20
  • някъде ...

Ама не си казал още какво очакваш жената да оцени в теб ?  newsm12
Joy Joy Joy Joy

И голееееемия ми .... ум  Mr. Green

ПП: Не бе, не държа нищо да оценяват - ако им е хубаво, ще се задържат, ако не - ще продължат нататък при някой, който има качествата, които те търсят, а аз нямам ...

# 21

Joy Joy Joy Joy

И голееееемия ми .... ум  Mr. Green

Добре.  Whistling
Няма да питам повече  Mr. Green
Стана ми ...ЯСНО.  hahaha

# 22
  • София
Оценката за комплимент ли я имаме? Щот мен най-често ме комплиментват непознати.  Mr. Green А кат ме оценят и след 5 мин. гордост - живота продължава.  Mr. Green И идва някой нервен, луд и невъзпитан, който ме връща в 1-ви клас.  Crossing Arms Whistling

# 23
,а всеки път когато заговориш за картини и рисуване,тоя човек показва явна незаинтересованост и вместо това те озтрязва с тема за секса

Виж, ако наистина тякой се интересува само от секса с теб - то си личи. Има хилияди знаци, по които една жена веднага може да се ориентира какви са намеренията на даден мъж към нея. И ако той те иска само за секс, а ти искаш връзка - няма какво да му се доказваш. Показваш му вратата и това е.

# 24
  • Burgas, Bulgaria
и на мен не ми дреме какво е оценил в мен-ако тръгваш с деята ,е някой трябва да ти оцени.......качествата...си изпята песен...

лошото е,че много хора живеят с мисълта,че са единствени и неповторими
 и ОБЕЗАТЕЛНО трябва да бъдат забелязани и оценени.......  hahaha

# 25
Или по-скоро още в самото начало какво ви се иска един мъж да оцени във вас?
Кое е качеството,което държите да бъде забелязано и оцененo от бъдещата или настояща половинка?
Кое качество във вас цените най-много и не бихте се примирили ако човекът до вас не го вижда и оценява... ?
като за начало /ако говорим само за половинката/ - да оцени откритостта ми; да оценя, че имам мнение /най-общо казано/ и че то е осъзнато и мотивирано; да оцени доверието, с което се обръщам към него
има и други неща естествено, но ги пресях до най-важните Peace

# 26
  • някъде ...

Ама не си казал още какво очакваш жената да оцени в теб ?  newsm12
Joy Joy Joy Joy

И голееееемия ми .... ум  Mr. Green
Добре.  Whistling
Не .. не ти е.
Защо трябва да очакваш някой да оцени нещо в теб?
Това няма ли да ти донесе разочарование основно ( ако не се случи ).

Понякога хората са заслепени от други твои качества, които ти не забелязваш че имап, и именно за тях те са по-ценни, от тези на които наблягаш.

Повтарям - нищо не очаквам да ми оценят, ако има нещо, което да задържи някой около/със мен, той ще остане заради именно онази уникална за него моя частица.

Смееш ли да твърдиш, че познаваш себе си ?  Thinking

( чеки, че мн сериозен станах и ми отиде реномето днес )

# 27

Joy Joy Joy Joy

И голееееемия ми .... ум  Mr. Green
Добре.  Whistling
Не .. не ти е.
Защо трябва да очакваш някой да оцени нещо в теб?
Това няма ли да ти донесе разочарование основно ( ако не се случи ).

Понякога хората са заслепени от други твои качества, които ти не забелязваш че имап, и именно за тях те са по-ценни, от тези на които наблягаш.

Повтарям - нищо не очаквам да ми оценят, ако има нещо, което да задържи някой около/със мен, той ще остане заради именно онази уникална за него моя частица.

Смееш ли да твърдиш, че познаваш себе си ?  Thinking

( чеки, че мн сериозен станах и ми отиде реномето днес )

Хахаха,недей,недей !Пази го тва реноме,че като знам с ква пот на челото си го залужаваш всеки ден  Mr. Green

А иначе по темата - коя жена /човек не иска да бъде оценен ?  newsm78
Просто има неща,които другия вижда и оценява у теб, има и такива,които ти се иска да види,но той не вижда и не оценява ...
Аз питам за вторите.  Simple Smile

# 28
  • някъде ...
Хахаха,недей,недей !Пази го тва реноме,че като знам с ква пот на челото си го залужаваш всеки ден  Mr. Green

А иначе по темата - коя жена /човек не иска да бъде оценен ?  newsm78
Просто има неща,които другия вижда и оценява у теб, има и такива,които ти се иска да види,но той не вижда и не оценява ...
Аз питам за вторите.  Simple Smile

Ми нищо не искам да вижда - обичам да ме открива малко по малко, и по този н-н интереса ще е по-дълъг и вълнуващ  Flutter

# 29
Днес мъжкото присъствие е по-осезаемо Grinning
Това ми харесва-интересно ми е да знам и тяхното мнение.

По темата-още мисля Thinking
Май мъжо вече е успял да ме оцени достатъчно,пък за другите не знам.

Общи условия

Активация на акаунт