Лакове за нокти - тема 9

• 45 265
  • 733
  •   1
Отговори
# 525
Не мога да намеря картинка. Мини е.

# 526
Момичета, един вероятно глупав въпрос?  Blush Да ви обясня и ситуацията....
До сега не съм си взимала OPI заради цената, предвид това че много бързо ми омръзват лакчетата и някакси 20лв за две-три лакирания ми се виждат много. Цветовете обаче много ми харесват, както на всяка от вас предполагам. До сега не съм се ровила в Ebay за лакове /както споменах/... и в този ред на мисли... мисля да си поръчам OPI... Заслужава ли си разправията с пощите и кредитните карти?  newsm78

P.S. Чак ме хвана срам, че уж "усмихната, успешна, удивителна" жена пита такива глупости  Embarassed

# 527
  • Belgium
Не мога да намеря картинка. Мини е.

А какво пише на самата опаковка ? Само масло за кожички ли?  Laughing

Clear много Космо четеш  Joy

Ами зависи до колко искаш даден лак и си готова да дебнеш в e-bay за него. Не всички Опи излизат по евтино от там. Аз например бях пощуряла по Mad as a Hatter и понеже го нямаше в БГ, се наложи да го купя от нета и не съжалявам  Laughing Все пак ако цвета го има тука, разгледай го първо на живо, да не се изненадаш неприятно като пристигне.  Peace

# 528

Clear много Космо четеш  Joy

Ами зависи до колко искаш даден лак и си готова да дебнеш в e-bay за него. Не всички Опи излизат по евтино от там. Аз например бях пощуряла по Mad as a Hatter и понеже го нямаше в БГ, се наложи да го купя от нета и не съжалявам  Laughing Все пак ако цвета го има тука, разгледай го първо на живо, да не се изненадаш неприятно като пристигне.  Peace
202uu
 Ха ха хах а! А бях преустановила четенето на Cosmo преди 4 години  Joy

Много благодаря, Лу... Защото видях, че някои цени са по-ниски. Май ще си се лакирам с по-евтинките сама, пък ще се глезя с OPI като ходя на маникюр  Crazy

# 529

Clear много Космо четеш  Joy

Ами зависи до колко искаш даден лак и си готова да дебнеш в e-bay за него. Не всички Опи излизат по евтино от там. Аз например бях пощуряла по Mad as a Hatter и понеже го нямаше в БГ, се наложи да го купя от нета и не съжалявам  Laughing Все пак ако цвета го има тука, разгледай го първо на живо, да не се изненадаш неприятно като пристигне.  Peace
202uu
 Ха ха хах а! А бях преустановила четенето на Cosmo преди 4 години  Joy

Много благодаря, Лу... Защото видях, че някои цени са по-ниски. Май ще си се лакирам с по-евтинките сама, пък ще се глезя с OPI като ходя на маникюр  Crazy

Да ти кажа, ако все пак държиш на Опи днес ходих за пръв път в магазина Стар Нейлз, има някой Опита намалени на 12 лв. не е много голям избора, но може да си харесаш нещичко.

# 530
Лу, ето го.  Hug
http://www.cnd.com/Products/Product.aspx/1124
В магазина на Опи също има намаления на лакове по 12 лв. Има и намалени минита.

# 531
 Hug Благодаря на всички! Като се замисля давам за какви ли не глупости парички на вятъра, пък се пазаря за едно опи  #2gunfire Ще отида и ще си взема! И съм сигурна, че ще продължа... още един и един. Ще се похваля другата седмица  Mr. Green

# 532
  • Belgium
Внимавай с розовите, подвеждащи са  Wink

Хайде успех  Laughing

Дени, мерси   bouquet

# 533
Hug Благодаря на всички! Като се замисля давам за какви ли не глупости парички на вятъра, пък се пазаря за едно опи  #2gunfire Ще отида и ще си взема! И съм сигурна, че ще продължа... още един и един. Ще се похваля другата седмица  Mr. Green
Това щях да ти кажа, отиди и внимателно на място си избери цвят, гледай палитрите и питай. Консултантките на ескпресните щандове и най-вече в официалния магазин са много наясно. По-добре един мечтан, страхотен цвят на Опи, отколкото 5 други купени просто защото трябва да се купи нещо. Успех и да разкажеш.

Моя следващ лак есента обаче, че бъде този.

# 534
  • USA, Steak State
bubanka Благодаря за предложението, но една приятелка търси...

# 535
bubanka Благодаря за предложението, но една приятелка търси...

ако размислиш, пиши  Wink

# 536
  • USA, Steak State
Ами ще я питам дали е съгласна на ползван и ще ти пиша.

# 537
аз мислех, че е за теб  hahaha

# 538
В момента има рекламен щенд на опи в мол София.

# 539
  • USA, Steak State
Преди време писах, че вече имам такъв благодарение на приятелка. Милата ми накупи сума ти лакове и утре пуска колетче към мен.. та и аз ще се порадвам на серията Здрач, Зулу-то И Скейл ГР, че тук лаковете са ми малко.  Mr. Green

Nox Twilight:
http://twilightbeauty.com/noxtwilightnailpolish.aspx#

Общи условия

Активация на акаунт