ЯНУАРЧЕТО мило и кротко дете, сега на морето дупето пече

• 28 428
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
На Ники е такава торбата - дължината е 1,40 и даже с незакопчан цип краката му са завити. Ако се събуди да пишка просто вдигам торбата на горе.
Ние бяхме 3 дни на градина и сега сме в къщи със сополи и отит. Вашите деца колко време изкарват "плътно на градина"? newsm78

# 586
  • София
На Ники е такава торбата - дължината е 1,40 и даже с незакопчан цип краката му са завити. Ако се събуди да пишка просто вдигам торбата на горе.
Ние бяхме 3 дни на градина и сега сме в къщи със сополи и отит. Вашите деца колко време изкарват "плътно на градина"? newsm78

Откакто "забих" Превенара влачи сополи, но само толкова! (пу-пу, да не чуе оня с рогите!)

# 587
Любо си я разкопчава сам торбата, може и да си я сложи, ама не ще  Laughing

Вашите деца колко време изкарват "плътно на градина"? newsm78

Лятото кара два месеца плътно. След ваканцията изкара две седмици и днес е с Т  Confused

# 588
  • София
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН БАРБИ! Много щастие ти желая!  bouquet

Саше честита ти именничка Hug! Много успехи в училище и в игрите  Heart Eyes

Честита нова стая на Шош. Хубави сънища и весели игри! Hug
Ей едвам ви изчетох - три седмици назад ви проследих  Sunglasses.
Изкарах чудесна отпуска две седмици и половина  Blush Нямам много възможност да пиша, но ще се радвам да се видим тези дни  Mr. Green
Съжалявам, че съм пропуснала сбирката на Кайрен  Sad, Добре си си дошла  Hug, разгледах снимките - страхотни са. Ще чакам и разкази - на живо  Grinning
Ноемка тебе най-ми се ще да те видя - с тумбака  Heart Eyes.
Още не съм виждала Габчу и Юлечка, така че мислете и срещи с бебоците.
Аз не съм сигурна, че ще мога за петък, защото пътуваме за вилата за уикенда. Но за четвъртък съм ЗА, само кажете къде е кръчмата  Crazy

# 589
  • София
Днес бъбря с учителките в двора на ДГ и изведнъж с кожата си усещам един зашеметителен, снажен мъж, със здрав слънчев загар се приближава...  Crazy Повдигам натежали клепки от перфектно излъсканите обувки с приятна форма, плъзвам се по перфектния ръб на черния му панталон, доизцъклям се на шикозната риза с нестандартна шарка и.... О, разочарование! - МЪЖЪТ НА ВИКС!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Викс, добре завърнала се!  Hug Ако и ти си в такава форма след почивката - няма да те мислим!  Heart Eyes

# 590
.... и.... О, разочарование! - МЪЖЪТ НА ВИКС!!!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ау, не.  hahaha Joy Joy  Мъжът на Викс има ли си брат?

Аз така и не можах да науча Алекс да спи в чувал. И да ви споделя - претръпва се, като се развива. Да не казвам, че 95% от нощта спи отвит.  Crazy

И ние сме в ремонт, на който се вижда края. Детската стая е готова, а спалнята тези дни ще я монтират.
Повече ми е притеснено падането от леглото. Голямо е - персон и половина, но като знам как спи... И се чудя възглавници ли да слагам отстрани на пода, че скоро май няма да се научи да спи не падайки.  Crossing Arms

# 591
Може стол с облегалката към леглото, или два стола. Аз така спях до 11 клас  Joy
Или преградка за легло: http://www.hippoland.net/prod_pic/1069@BABY%20SLEEP.JPG

http://multimedia.kolko.bg/image/200x200/cam-pregrada-barriera-l … 09.jpg?1264792343

сигурно могат да се монтират и на легло с матрак

# 592
  • София; Дружбето
 Joy Викс, аз не бих го пускала повече по детски и училища Mr. Green

Миша спи в чувал и още дълго ще спи, сма оси търдся по-дълги, че сегашните са и точно. Хич не мисля да завивам по 100 пъти.
На детска ходи 3- дена и после се почва. Очаквам включване до 2 дена макс Crazy

# 593
  • София
Аз на шошовото легло поръчах 20 см преграда, която на по-късен етап може да бъде демонтирана.  Wink

А чувалчетата вече ни малеят...  Rolling Eyes Някой да ми каже кой/къде/дали предлага торби над 110 см?  newsm78

# 594
Шивачка?

# 595
Анджи, златна си. Откъде ги извади тез неща? Виждам, че едното е от Хиполенд. Ще отида да го видя на живо.  Hug

Вие давахте ли някакви имуностимуланти на децата? Аз не съм, питах педиатърката, каза Бронховаксом. Не знам има ли смисъл? Миналата година не помня, по миналата пи Рибомунил.

# 596
Аз на шошовото легло поръчах 20 см преграда, която на по-късен етап може да бъде демонтирана.  Wink

А чувалчетата вече ни малеят...  Rolling Eyes Някой да ми каже кой/къде/дали предлага торби над 110 см?  newsm78

А може ли снимка, като монтират детската? Плийз..  Flutter

# 597
  • София

А може ли снимка, като монтират детската? Плийз..  Flutter

Ела в петък и си го виж лично!  Crossing Arms

Stuck Out Tongue Winking Eye

# 598
  • София, Лагера
Честит рожден ден, Барби! Бъди много щастлива, мила!   Hug   bouquet

Честит имен ден и на всички именници! 

# 599
  • София, Лагера
Яяя, как активно пишете!  Laughing Sunglasses

Малиии, Хриси, плашещо звучи... какво ли ме чака и мен...  Rolling Eyes
като родих Пресиян и на четвъртия ден в къщи излязох с приятелки. Вярно, за 2 часа, че през 3 кърмех.  Thinking И сега замислям нещо подобно...

Елинаааа, честити розови гащи!!!  Party

Ох, Ман... разбирам. Аз си поисках 1 ден отпуска... 1 ден, при това казах, че е за подаване на документи в университета! Отказаха ми! Хем съм бременна! Да ги... и нищо, де, взех си болничен... няма заради един да не го наричам какъв, да не кандидатствам, я!

Общи условия

Активация на акаунт