Часовникът! - тема 3

• 80 568
  • 344
  •   1
Отговори
# 225
Много са красиви и двата, честито  Heart Eyes

Благодаря Nenna  Hug Успешни и красиви покупки на всички   bouquet

# 226
Някой виждал ли го е на живо.
Мнного ми хареса но няма къде да го видя на живо Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
същия като на снимките ли е ?Притесняват ме камъните не обичам много такива часовници с камъни но бих преглътнала ако наистина изглежда като на снимката Simple Smile

# 227
Не знаех къде да задам въпроса си,  затова реших тук, дано да има повече отзовали се.
Преди няколко седмици приятелят ми си хареса един часовник  на guess в един сайт, обаче докато се наканя да го поръчам се беше изчерпал( пишеше, че е ограничено количество).  Беше намален на 230, сега го откривам само на още едно място, но е с двойна цена-400 и.... ooooh! Много ми се иска да го изненадам, но да е на по-сносна цена, ако някой може да помогне, независимо дали от български или чуждестранен сайт, ще съм много благодарна!
Става въпрос за ето този модел:

Името с точност е GUESS Powerhouse Brown Gunmetal Watch
Приемам предложения и за подобен на друга марка ( без китайски имитации) Simple Smile  bouquet

# 228
Последната ми придобивка:
Скрит текст:

Много елегантен и седи супер на тънка китка.  Heart Eyes

# 229

Някой поръчвал ли е от timer.bg?

И аз искам да попитам това, харесала съм един модел на Tissot за подарък и ме интересува дали някой е пазарувал от този сайт. Проверих в http://www.tissot.ch/ дали е authorized online shop и не фигурира в списъка им, затова се колебая. Ако никой не е пазарувал от там, можете ли да ме насочите към магазин от където мога да намеря оригинални мъжки часовници на Tissot?
Благодаря!  Hug

# 230
  • Варна
Ако никой не е пазарувал от там, можете ли да ме насочите към магазин от където мога да намеря оригинални мъжки часовници на Tissot?
Благодаря!  Hug
Представител на Тисот за  България е Джулиани. Не съм сигурна дали обаче е единствен. много вероятно е да има и  други.

# 231
На предните страници се обсъждат OBAKU - как може да се сдобие човек с такъв? В България предлагат ли се някъде, или пък онлайн?

Иначе съм фен на CK - тези са моите:
Скрит текст:

- този е сребрист, но е колекция от преди 11-12 години и не мога да намеря друга снимка

# 232
  • най-шареното място
Предлагат се. Гугъл не помага ли?

# 233
Гугъл също не помага съществено, но ви благодаря и на двамата за усилието.

# 234
Здравейте, момичета отново се включвам с питане, макар че по-горе никой не се отзова.
Наистина трябва да избера часовник до 14ти септември-мъжки за подарък. Той харесва типа часовници, на които се вижда механизма. Бюджета ми е около 300лв.  Нещо такова като в средата
http://prikachi.com/images.php?images/81/8318081U.jpg
За жалост тези ги видях в Австрия и струваха от порядъка на 3600 евро.
Другия, който много харесах, но не мога да го открия онлайн да се предлага, е този на Сейко
http://indepth.watchprosite.com/img/watchprosite/indepth/93/scal … image.2293793.jpg
 Моля ви помагайте! newsm17
Не държа на марка, просто да изглежда по подобен начин и да се вижда механизма ( може и само от части).

Колкото до Обаку преди 2 месеца си закупих такъв ( със златиста верижка). Предлагат се в магазините на Ексес ( за очила и часовници).  bouquet Харесва ми това, че са много изчистени.

# 235
  • Варна
Някой виждал ли го е на живо.
Мнного ми хареса но няма къде да го видя на живо Simple Smile
Скрит текст:
Скрит текст:
същия като на снимките ли е ?Притесняват ме камъните не обичам много такива часовници с камъни но бих преглътнала ако наистина изглежда като на снимката Simple Smile
Имам подобен, моят е ES2811, купуван от САЩ. Цветът rose gold на живо не е толкова розов като на първата снимка, но все пак си е розово златно, не жълто златно. Не е и толкова жълт като на втората снимка. За съжаление покритието на моя бързо се изтърка, отдолу пак е розовеещ, но повече към мед, и така си го харесвам. И аз много се чудих заеади камъните на моя, но не съжалявам, че го взех. Не се натрапват толкова заради ефектния циферблат.
Потърси по-детайлни снимки в интернет, ако не го намериш на живо.

# 236
Този, който купих последно   Simple Smile

# 237
и аз съм харесала такъв на фосил да си взема,но много ме учуди ,че се е обелил,може ли снимка малко ме притесни

# 238
  • Варна
Е, аз очаквах да се изтърка покритието, тъй като бях чела такива отзиви е нета. Но отдолу пак си е розово-златен, по-скоро отивам към мед, така че не ме притеснява. Ето снимки: http://tinafoto.snimka.bg/other/photobox.453507.35938794

# 239
Здравейте,  предложете изпробван сайт за поръчване на часовник?   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт