Часовникът! - тема 3

• 80 578
  • 344
  •   1
Отговори
# 255
Чаровна от къде е?Много е як!!

# 256
# 257
Здравейте, някой знае ли оторизирания сервиз на Армани за България ?

# 258
  • София
Момичета, здравейте

Можете ли да ме насочите къде мога да закупя/поръчам метална верижка за часовник Fossil, модел Jaqueline? Изрових Гугъл, но никъде не открих да продават само верижки.

# 259
  • София
Момичета, здравейте

Можете ли да ме насочите къде мога да закупя/поръчам метална верижка за часовник Fossil, модел Jaqueline? Изрових Гугъл, но никъде не открих да продават само верижки.
Ако не е нещо супер засукано можеш да си купиш универсална от всеки магазин за часовници. Само широчина ти трябва.

# 260
  • София
Помислих си го, но ми се искаше да е фосилска заради брандираната закопчалка. Няма как да преместя старата закопчалка, защото тя е за кожена каишка, а аз искам да я заменя с метална.

# 261
  • София
Помислих си го, но ми се искаше да е фосилска заради брандираната закопчалка. Няма как да преместя старата закопчалка, защото тя е за кожена каишка, а аз искам да я заменя с метална.
И аз съм се лишавала от брандираната закопчалка по същата причина. Пък и понякога цената й е неоправдано висока и не си заслужава заради едното надписче.

# 262
  • Варна
В US сайта на Fossil има верижки Jacqueline, зависи кой точно модел търсите. Цената обаче е неоправдано скъпа за мен. 100 USD само за нея.
https://www.fossil.com/us/en/products/jacqueline-14mm-three-row- … sku-s141112p.html

# 263
  • София
О, тя верижката излиза колкото нов чавосник почти Astonished
Благодаря, момичета. Явно ще си търся алтернативен вариант.

# 264
  • София
Здравейте, хвърлила съм око на този часовник: https://casioshop.bg/SHN-3013D-7AER?utm_source=rtbhouse&utm_ … house-retargeting, някой с мнение за сайта и за часовника, предварително благодаря

# 265
Heart EyesАз имам три на Касио от години. Нямат грешка. Не от тази серия, ама и на нея съм се заканила Blush

# 266
  • София
Heart EyesАз имам три на Касио от години. Нямат грешка. Не от тази серия, ама и на нея съм се заканила Blush
Благодаря за бързия отговор Simple Smile И аз имам един Casio от поне 15г., и затова пак в тях се загледах

# 267
Здравейте ,моля за мнение за часвоници Thomas Sabo
Не намерих коментар в темата за тази марка. Благодаря.

# 268
Здравейте ,моля за мнение за часвоници Thomas Sabo
Не намерих коментар в темата за тази марка. Благодаря.
нищичко не съм чувала за тях,като им гледам цените бих си взела по евтин модел на tissot Simple Smile

# 269
Благодаря , аз съм харесала един конкретен за 189лв ,точно защото не ми се дават повече пари без да съм сигурна в качеството.

Общи условия

Активация на акаунт