True Blood 3-Ерик срещу Краля........Войната на титаните- 31 тема

• 19 098
  • 736
  •   1
Отговори
# 720
Вече всички тотално изтрещяха в тоя сериал. Да не споменавам моментите а ла Здрач, че не издразниха.

# 721
лелеле подпалих гумите вече, свят ми се зави, от сутринта се опитвам да изчета едно нещо и не мога беее, не мога да се състредоточа Crazy и дневниците ме довършиха Shocked

# 722
лелеле подпалих гумите вече, свят ми се зави, от сутринта се опитвам да изчета едно нещо и не мога беее, не мога да се състредоточа Crazy и дневниците ме довършиха Shocked

hahaha hahaha Демс, днес ме утрепваш, направо  Joy Верно, що не го качваха по торентите в петък като добрите Браточки и Дневниците, че да имате цял уикенд на разположение за припадъци.

# 723

hahaha hahaha Демс, днес ме утрепваш, направо  Joy Верно, що не го качваха по торентите в петък като добрите Браточки и Дневниците, че да имате цял уикенд на разположение за припадъци.

Кате, с тази фотосесия кървавата от Ролинг стоун се започна, цял уикенд на заето давах, сега влизам и намирам бурен епизод с бурно продължение в следващата част, сетне трейлър на Дневниците и направо си забих смъртоносна инжекция с ВИ по погрешка  Crazy

# 724
Не знам как ще става с Дневниците мисля, че всяка седмица ще се чудя дали ще оцелея до понеделник.
Вече знам тайната на дълголетието на предците ни.
НЯМАЛИ СА СЕРИАЛИ  Crazy

# 725
Не знам как ще става с Дневниците мисля, че всяка седмица ще се чудя дали ще оцелея до понеделник.
Вече знам тайната на дълголетието на предците ни.
НЯМАЛИ СА СЕРИАЛИ  :crazy
:
hahaha hahaha hahaha
Това беше изказването на седмицата hahaha

# 726
 hahaha Въпроса е да намерим тайната на безсмъртието без да е нужно да ни захапва кръвопиец  Wink То не че са се засилили......
Снощи почти пред пълнолуние се наслаждавах на двора на тихата нощ, след като заспаха дечурлята. Милото влезе в къщи, а аз останах 5 минутки сама. Толкова изтраях  Crazy Само си зададох въпроса, гледайки към небето: Аджаба, ей сегинка ако кацне пред мен някой Носферато какво ще направя? Ще го попитам дали познава Бил и Ерик, или ще се разтичам с писъци като стадо диви прасета?" Това ми беше достатъчно да се шмугна в къщи Embarassed

# 727
Ооох Кате докъде сме стигнали вече, и аз бих се уплашила бая ако някое вампи ме подгони Crazy

# 728
И вие изтрещяхте  hahaha

Нещо не ми се мярка Трайки, а наближава време за нова тема...  Rolling Eyes

# 729
Нали, па ще ми разправя Бол, че видиш ли такова нещо и почвате да се смучите взаимно  Mr. Green

И Зиска липсва  newsm78 Отдавна не сме си правили с нея луда надпревара. Бутонките ми хванаха паяжина  Mr. Green

# 730
Ще изчакам да ударим 50-та страница и ако не се е появила Танчик, ще пусна новата тема.

# 731
Хич нема да бягам. Даже си мисля, че аз ще ги подгоня  Joy hahaha
Не знам вървя вчера към магазина след поредното гледане на Интервю с вампир и Затъмнение / нещо първия вече не ме кефи/
и се чудех какво мога да предложа в замяна на безсмъртие сила красота и викам бива ме само с писането що годе. Да се кандидатирам за писане на дневника на Деймън, че той милия май не си пада по това. А мисля, че има какво да опише... Но това си е пък вечено описание вечен ангажимент.
Да инвестираме в амуниции и ловен билет за отстрел на феи и да продаваме Фи в замяна на безсмъртие ?
Май е по добра идея Wink

# 732
Тук съм. Сега ще я направя. Peace

# 733

Уф, успокоих се  Hug Да не забравиш Рене.

# 734

Уф, успокоих се  Hug Да не забравиш Рене.

Мога ли да го забравя след снощните ни преживявания........ Whistling

Общи условия

Активация на акаунт