Размени на детски градини и ясли във Варна

• 104 469
  • 683
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Детето ми е  прието първа група  в ЦДГ КАЛИНА МАЛИНА .Заменям място за КАРАМФИЛЧЕ или НЕЗАБРАВКА тел.0889350039 Дени Simple Smile

# 151
Здравейте!

Детето ми е набор 2008.

Прието е във филиала на ОДЗ 4 Чайка (бившия Малък принц). Започват от 12.11.

Желая размяна за някои от следните градини:

Незабравка, Дружба, Карамфилче.

Не знам дали е възможно, но все пак опитвам.

Предимството на ОДЗ 4 Чайка е, че групите са новосформирани, децата са сравнително малко и все още не се познават, т.е. на равен старт са.

За мен недостатък е, че мъжът ми работи извън града и трябва да ползвам такси всеки път, за да водя детето аз.

Надявам се да има желаещи.

Късмет на всички чакащи!

# 152
във В-вово има повечко...Ние сме в ОДЗ  и ми трябва някой от цветния да отиде на наше място там....
..ама няма коййййй:(SadSad
Цитат на: magi_1396 в Ср., 07 Ноем. 2012, 10:08
веско ,радвай се,че са ви приели.....и аз ходя всеки ден от цветния до владиславовооооооо:(
УЖАС! Във Владиславово има само една ДГ не може да не намериш дете за размяна ... макар че още не е ясно може или не ...

# 153
Здравейте Simple Smile
Набор 2008 сме. приети сме в ЦДГ Пролет,но ми идва далеч.Ако има някой от ЦДГ Моряче,ЦДГ Синчец или Златно зрънце,желаещ размяна нека да ми пише на ЛС.

# 154
веско ,радвай се,че са ви приели.....и аз ходя всеки ден от цветния до владиславовооооооо:(
УЖАС! Във Владиславово има само една ДГ не може да не намериш дете за размяна ... макар че още не е ясно може или не ...

ха, а ние ходим всяка сутрин до Звездица но по добре там отколкото вкъщи. а и най вероятно стигаме по бързо отколкото до Владиславово.

# 155
  • Варна
ха, а ние ходим всяка сутрин до Звездица но по добре там отколкото вкъщи. а и най вероятно стигаме по бързо отколкото до Владиславово.
Щом те радва!:)

# 156
  • Варна
Предлагам място на Златните(2009) - СДГ Горски кът, за място в Цветния, Победа,Центъра,Левски или Трошево ,без значение коя градина ...пишете на лични...
То веднъж да ни се падне високо число и то  да попаднем в най- далечната ни градина.... Tired

Последна редакция: пт, 30 ное 2012, 23:59 от *Elesta*

# 157
  • Варна
Предлагам място на Златните(2009) - СДГ Горски кът, за място в Цветния, Победа,Центъра,Левски или Трошево ,без значение коя градина ...пишете на лични...
То веднъж да ни се падне високо число и то  да попаднем в най- далечната ни градина.... Tired
Отказваме се...Градината е на 25 мин с кола и 20км от нас ,а с автобус поне час....Отгоре на всичко изглежда в окаяно състояние,да ме извини директорката,която се оказа много мила и разбрана госпожа.... Peace

# 158
Elesta, външния вид на градината наистина е окаян,но родителите направихме основен ремонт на стаята на набор 2009.Аз съм майка на едно от приетите деца там набор 2009.Градината си има много предимства-като чистия въздух и т.н,но наистина разстоянията са големи-в нашия случай само 10км Wink в едната посока.
Дано откриете вашето място някъде в града.  Peace

# 159
Някой иска ли в "Горска приказка" в Аспарухово?Набор 2008 и/или 2009. Много хубава градина, в гората на чист въздух, но живеем до Военноморска болница и ни идва далечко. Иначе сме много доволни от база и обслужване.

# 160
  • ВАРНА
Предлагам размяна на Христо Ботев(нова сграда) -набор 2008г. за Слънчо или Детска радост Simple Smile

# 161
Размяна на дете от ОДЗ Славейче - яслена група за ОДЗ Дружба - 0896396869

# 162
  • Варна
Официално! Размените са разрешени целогодишно! Не само в Незабравка!

# 163
Предлагам място в ЦДГ Пролет за ЦДГ Златно зрънце, набор 2009. Моля заинтересованите да пишат на лични. Предварително благодаря!

# 164
Здравейте! Детето ми е  прието първа група  в ЦДГ КАЛИНА МАЛИНА .Заменям място за КАРАМФИЛЧЕ  тел.0889350039 Дени Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт