Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 308
  • 723
  •   1
Отговори
# 375
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
http://www.ezel.gen.tr/category/haberler

новини от фен сайта на ЕЗЕЛ

първото е че със сигурност започва на 13 септември по АТВ

второто е свързано с Бурчин-Азад...в новия сезон да очакваме голяма изненада свързана с нея Peace

# 376
ЕЕЕЕЕ,Зизу дай ся нещо по свежарско де,да не е толко амортизирано,че и на снимката с жената Joy Joy Joy
Аз докат преспа дечурлигата и вие и мъжете разграбихте и баницата изядохте,та некои даже се разцентроваха Joy Joy hahaha hahaha hahaha

# 377
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница

второто е свързано с Бурчин-Азад...в новия сезон да очакваме голяма изненада свързана с нея Peace
Радост...!!! newsm44 newsm44   Радост...!!! newsm68 newsm68   Радост...!!! newsm44 newsm44

# 378
Новината да не е ,че се е развела с мъжо си,че и отя къв поглед праска Муратчо,напраоо цепи жълъди Mr. Green

# 379
  • КиТ
Паче,нали не очакваш да ти го напълня Laughing Laughing Laughingновия хард имам предвид....да не помислиш нещо друго Laughing Laughing Laughing Laughing
ОЧАКВАМ РАЗБИРА СЕ  Mr. Green Laughing Laughing .Доколко дали ще си помисла нещо друго това не означава че  като си го мислиш ти трябва и другите си мислят същото. Joy Joy Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao
Замирисва ми на нещо Whistling Whistling Whistling Whistling

# 380
ЕЕЕЕЕ,Зизу дай ся нещо по свежарско де,да не е толко амортизирано,че и на снимката с жената Joy Joy Joy
Аз докат преспа дечурлигата и вие и мъжете разграбихте и баницата изядохте,та некои даже се разцентроваха Joy Joy hahaha hahaha hahaha
...И тва ако не те кефиии...незнам... Mr. Green

# 381

Радост...!!! newsm44 newsm44   Радост...!!! newsm68 newsm68   Радост...!!! newsm44 newsm44

newsm44 newsm68 newsm44

Оффф омръзна ми да гледам мъже я дай нещо и за мен да оплакно окото  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 23:29 от pachetooo

# 382
Ми кефи ме,ма кви са ся тия зяпачи отстрани там newsm78 newsm78А

# 383
  • КиТ

Свеки скрий го бържееееееее,че ша стане сакатлък ooooh! doh ooooh!

# 384
Еееееее....Пачеее...стига реламира ПАКЕТО бре...ще ми нападнат хралупата и пак требе да дирим скривалище... ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

# 385
Пламииииии...КЪШ от момчето бре...КЪШ...КЪШ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 386
  • КиТ
Еееееее....Пачеее...стига реламира ПАКЕТО бре...ще ми нападнат хралупата и пак требе да дирим скривалище... ooooh! ooooh! ooooh! Joy Joy Joy Joy

А не бях забелязала,веРвай ми сега като каза верно няква снимка сложил Mr. Green Mr. Green Mr. Green,това като само да ни дразни Thinking
Ама нещо мен не ме блазни,аз съм ЖеЛезна  Wink Peace

Пламииииии...КЪШ от момчето бре...КЪШ...КЪШ... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

За това казвам да го криеш,че потекоха лигите вече Blush

# 387
днешна е снимката и бързах да се попхвала  Joy Joy Joy Mr. Green Joy Joy Joy
Ся да не вземеш да ми взимаш повторни мерки  Joy Mr. Green Laughing

А не бях забелязала,веРвай ми сега като каза верно няква снимка сложил Mr. Green Mr. Green Mr. Green,това като само да ни дразни Thinking
Ама нещо мен не ме блазни,аз съм ЖеЛезна  Wink Peace

Mr. Green и други са го казвали но след това за кратко са си променяли желязността Joy

# 388
Малеиииииии Пачеееиииии Shocked Shocked Shocked
Ема нема бе ти си в хралупата,а това момченце с книжката тия с него там на стената да не са родата и да го дебнат да не го  гепи некоа мацка и да стане мелето Thinking
Зизу ела с мене на чакала да не ме запукат тия с камъни Joy Joy Joy

# 389
Еееееее...Паче на и на тебе да оплакнеш окото... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт