Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 259
  • 723
  •   1
Отговори
# 420

Амчи помагай,ко ми блееш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ми няма нищо че трудно ще се дадеш аз точно такива ТРУДНО ДАВАЩЕ СЕ обичам,иначе ми е безинтересно  Joy Mr. Green Joy

Знам аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Споко ма моме...нема страшно...Пачето нема да напуска хралупата... Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ща видим,кат гледам къф хъс вади на старта Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама нещо такива в началото го раздават плейбой,а после се оказват аматьори Tired

ООООООООО Паче на твое място това вече щеше да ме довърши,не че съм подстрекател,ама Пламито ти подплаи чергята тая вечер Joy Joy Joy

# 421
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
 rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 422
ох ,неиздъррррржааааам вечеееееее ще се пръсна от смях,това е една от най -яките ми вечери.На всичмо подарявам множество   bouquet и един поздрав се дна много любима моя песен

http://www.vbox7.com/play:c33758ff

# 423
  • КиТ
Ако си е бегал,знам къде е...у Фейса Joy Joy hahaha hahaha
Офффффффф...ше ме умориш... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo..
...ай ся кат събудим домочадието ще идваш ТИ да ги гъташ по креватите.. rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

Аз ще преспа мъжо споко Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Wink Peace

Дари казах имам ти опит с чатовете и мъжките мераци,който стигат точно до усилието да напишат два реда и до там Whistling Whistling Whistling Whistling

ох ,неиздъррррржааааам вечеееееее

Недей,кажи на главата да кротува tooth toothtooth

# 424
ох ,неиздъррррржааааам вечеееееее ще се пръсна от смях,това е една от най -яките ми вечери.На всичмо подарявам множество   bouquet и един поздрав се дна много любима моя песен

http://www.vbox7.com/play:c33758ff

Мани тия песни ся...дай тукя актуални мерки и да мирясаме... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 425
Офффффффф...ше ме умориш... rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo..
...ай ся кат събудим домочадието ще идваш ТИ да ги гъташ по креватите.. rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao rotfImao

bowuu bowuu bowuuДобър вечер,аз съм вашта леля,лягайте и заспивайте,Зизу варди ралупа ,че взела да се кърти ралупата по стените от на Пачето стърчилото hahaha hahaha hahaha

# 426

bowuu bowuu bowuuДобър вечер,аз съм вашта леля,лягайте и заспивайте,Зизу варди ралупа ,че взела да се кърти ралупата по стените от на Пачето стърчилото hahaha hahaha hahaha
Еееееееее...не се издържа вече.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 427

Амчи помагай,ко ми блееш  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

ми няма нищо че трудно ще се дадеш аз точно такива ТРУДНО ДАВАЩЕ СЕ обичам,иначе ми е безинтересно  Joy Mr. Green Joy

Знам аз  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Споко ма моме...нема страшно...Пачето нема да напуска хралупата... Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ща видим,кат гледам къф хъс вади на старта Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ама нещо такива в началото го раздават плейбой,а после се оказват аматьори Tired

ООООООООО Паче на твое място това вече щеше да ме довърши,не че съм подстрекател,ама Пламито ти подплаи чергята тая вечер Joy Joy Joy

да наистина ми стана доста гадно защото го взех насериозно. Cry

# 428
  • КиТ

Еееееееее...не се издържа вече.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

И аз у чата не е било толкос интересно Thinking,дори сега си говорят за мачове Tired,а аз се превивам от смях с вас  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

да наистина ми стана доста гадно защото го взех насериозно. Cry

Ти да видиш там кво е станала съм доста коравосърдечна явно newsm78 newsm78 newsm78,не е добре ooooh!
не го приемай лично всичко е бъзик Wink Peace

# 429
 smile3532 smile3532ми той Пачето да са разпищолва тука още пък ний ся как да спим

# 430
Споко Паче...Пламито се кодоши...ако не е така ше я гърбим да знайш дет те разстройва... Peace
Плами...извини се веднага на Пачето ... Mr. Green

# 431
  • КиТ
Споко Паче...Пламито се кодоши...ако не е така ше я гърбим да знайш дет те разстройва... Peace
Плами...извини се веднага на Пачето ... Mr. Green

Ама вече е сторено,баз да ми казваш свек Wink Peace

Дари няма да се спи и това е Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

п.п Балконя пълен,а само ние 3-4 пишем Thinking Rolling Eyes

# 432
Аз нема да легам...чекам актуални мерки... Joy Joy Joy Joy
Даже ква жертва прайм...тамън се бех наканила да видим дали Бюлент Инал има нещо в боксерките кат е толко вървежен...и ся требе да олагам за утре... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 433
Пачеееее ти сега не го давай тънкообиден де ,нали си се хилкаме тука Joy Joy Joy
Я къв ятаган си изпраскал пък се сърдиш,аре да пием по една биричка и пусни пак от наще beer3

# 434
  • КиТ
Аз нема да легам...чекам актуални мерки... Joy Joy Joy Joy
Даже ква жертва прайм...тамън се бех наканила да видим дали Бюлент Инал има нещо в боксерките кат е толко вървежен...и ся требе да олагам за утре... Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А аз щях уж да гледам филм Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green

После как ще обяснявам на Лакунка Thinking

Общи условия

Активация на акаунт