Ийит Озшенер:Мелодията на сърцата ни/ Yiğit Özşener:сега и в "Ezel"-70

• 26 128
  • 723
  •   1
Отговори
# 525
Искаш да кажеш, че антената дето излиза извън аватара е превита О две така ли...? Shocked
кажи поне да си пофантазираме... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

да точно това искам да кажа  Laughing

# 526
Ко прайти вий тука,бре,ни въ лий срам, горкуто мумче,що му гледъти у гащите,ама , я #Cussing out

# 527
  • КиТ
ДОЙДЕ И дългоочакваният от вас момент на истината за пакета(антената)

рамерите са: 2 цола на 23,6 мм.

Паче, дан си объркал мерната единица, чадо? Щото тез 23,6 мм са си два сантиметра само.....  Rolling Eyes

несъм,с линиика която беше 40 см взимвах мерките.

Нещо се обърках,я пак помисли написал си че е 2 сантиметра Wink Peace,а това че си взимал мерки с линийка която е 40 см(не значи,че твоята антена е толкова!),мен ко ме топли и аз имам линийка 40см Rolling Eyes

Лакунче дефинирай думата уредни Thinking Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 528
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
newsm62 newsm62 newsm62 newsm62 newsm62

Лили,уби ме  hahaha hahaha hahaha hahahaбикааааааа Joy Joy Joy Joy Joy

Не сте уредни така да знаете Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Що бе попе ...? Казахме си молитвата и чак тогава зазяпахме на Пачето стърчилото... Mr. Green
Попе а смили се де...утре ше ти връткам една торта... Wink

# 529
ДОЙДЕ И дългоочакваният от вас момент на истината за пакета(антената)

рамерите са: 2 цола на 23,6 мм.

Паче, дан си объркал мерната единица, чадо? Щото тез 23,6 мм са си два сантиметра само.....  Rolling Eyes

несъм,с линиика която беше 40 см взимвах мерките.

Нещо се обърках,я пак помисли написал си че е 2 сантиметра Wink Peace,а това че си взимал мерки с линийка която е 40 см(не значи,че твоята антена е толкова!),мен ко ме топли и аз имам линийка 40см Rolling Eyes

Лакунче дефинирай думата уредни Thinking Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

ми може и да съм объркал цифрите то много зор ми даватне от вчера,но мога да представя снимкови доказателства ,които иска да пише на сайп.Някои вече ми го имат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 530
Дари първо молитвата нали знайш... Wink

# 531
А тия дет ти го немаме на сухо ли ше седиме...аааааааа...ше заключим хралупата...и нема да мърдаш от вътре... Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 532
  • КиТ
които иска да пише на сайп.Някои вече ми го имат  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Свеки и скайпа вече му имаш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green,че и си на линия,хитрушооооооооооо tooth tooth

Аз па имам на свики и ко
Thinkingsmile3534 smile3534 smile3534 smile3534

# 533
 newsm49 smile3535 smile3556 smile3556А  на кво паднах?Чекай ся да го измера.....а 2 цола и 23.6 мм улучииииииииииииих newsm44 newsm44 newsm44

О,Ваше Преосвещенство Shocked ShockedТииии,попе наш,който си в света на киното.....здрасти Joy Joy Joy Joy

# 534
Да бъде царството ти,да бъде волята ти само дай на Пачката цолажа да го делнеме некакси newsm78

# 535
# 536
Да бъде царството ти,да бъде волята ти само дай на Пачката цолажа да го делнеме некакси newsm78
Аз казах ли ти да си кажеш първо молитвата.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

# 537
  • КиТ
23.6 мм улучииииииииииииих newsm44 newsm44 newsm44

2 см,ко се радваш дари,моя пръст е по-дълъг Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green  tooth tooth tooth Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

А тия дет ти го немаме на сухо ли ше седиме...аааааааа...ше заключим хралупата...и нема да мърдаш от вътре... Joy Joy Joy Joy Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Тъй,значи свеки го няма тогава кой Thinking

# 538
А 7 човека и на всичките им се пикае Shocked

# 539
  • ... ъраунд, инсайд, снизу...
Паче,молим те мойто момче отпери антената от масата  и да се миряса Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

и стига с тия цолове и милиметри,сравни го с нещо по-народно...примерно шпек "ЛЕКИ" Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

или намери снимка на подобна краставица Laughing Laughing Laughing Laughingи я пусни в темата Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт