Идвам с мир и се моял да не се гневите на въпроса ми.Студентка съм по принцип, първа година, но като всяко човешко същество това не ми пречи да се изкуша и като повечето не разумни на моята възраст да го направим със сериозния ми приятел без презерватив... И преди сме го правили и ми е нямало нищо, но този път бях последен ден цикъл (течеше ми малко и оскъдно вече) Стана каквото стана и точно се махнах от ... и той свъши, но само някаква струя, а не огромно количество както по принцип, нещо като струя от напрежението когато се е стискал да не направи белята в мен..Не пих Ескапел- за мен той е просто хормонална бомба и моментално включих параноята си а седмица и два дена по-късно не спирам да си мисля , че съм бременна.. Той е сигурен, че не е изпускал нищо в мен, но аз си мисля за онази предеякулационна течност и не спирам да сънувам кошмари.. Ако зависеше от мен и да съм бременна няма проблем.Проблемът е майка ми - тя от малка ми говори колко е грешно, лошо и срамно да забременееш на 19- 20 - УАУ! И днес си купих тест за бременност.. Има ли изобщо вероятност , след като не съм била в овулация да забременея и какво е най-правилното нещо да се направи ако тестът е с две чертички ... За Аборт не ми се мисли- едно , че е убийство и второ, че съм чувала, че първо дете не се маха ... Ако темата не е за тук, моля да бъде преместена и се надявам да ми отговорите..
Благодаря...