Имам въпрос

• 15 302
  • 16
  •   1
Отговори
Здравейте,

Идвам с мир и се моял да не се гневите на въпроса ми.Студентка съм по принцип, първа година, но като всяко човешко същество това не ми пречи да се изкуша и като повечето не разумни на моята възраст да го направим със сериозния ми приятел без презерватив... И преди сме го правили и ми е нямало нищо, но този път бях последен ден цикъл (течеше ми малко и оскъдно вече) Стана каквото стана и точно се махнах от ... и той свъши, но само някаква струя, а не огромно количество както по принцип, нещо като струя от напрежението когато се е стискал да не направи белята в мен..Не пих Ескапел- за мен той е просто хормонална бомба  и  моментално включих параноята си а седмица и два дена по-късно не спирам да си мисля , че съм бременна.. Той е сигурен, че не е изпускал нищо в мен, но аз си мисля за онази предеякулационна течност и не спирам да сънувам кошмари.. Ако зависеше от мен и да съм бременна няма проблем.Проблемът е майка ми - тя от малка ми говори колко е грешно, лошо и срамно да забременееш на 19- 20 - УАУ! И днес си купих тест за бременност.. Има ли изобщо вероятност , след като не съм била в овулация да забременея и какво е най-правилното нещо да се направи ако тестът е с две чертички ... За Аборт не ми се мисли- едно , че е убийство и второ, че съм чувала, че първо дете не се маха ... Ако темата не е за тук, моля да бъде преместена и се надявам да ми отговорите..

Благодаря...

# 1
Малко е вероятно по това време на цикъла да забременееш,но все пак не е невъзможно!Зависи кога е била овулацията ти!Направи си теста и ще разбереш,щом е минала седмица от тогава.Аз не мисля че си толкова малка ,абортът е по-голяма грехота!

# 2
Почти невъзможно е да си бременна, но все пак има минимална вероятност.  Няма нужда да те обхваща толкова много параноята, от толкова притеснения ще навредиш на себе си. Ще ти се наложи да изчакаш до предпологаемата дата на следващата ти менструация и да си направиш тест. Той ще ти покаже дали си бременна или не си. Тогава ако теста е положителен ще решите с приятеля ти какво ще правите нататък. Сега просто се успокой!

# 3
Почти всяка жена преживява това, което на теб ти се случва н няма страшно главата горе.
 Wink newsm10

# 4
направо се изумявам понякога като чета такива подробни описания,ами това със струя и прочие можеше да ни го спестиш например.Та на въпроса ,има вероятност ,защо да няма,макар и малка ,има много странни ако така мога да ги нарека забременявания.Друг е въпроса какво да правиш ако тестът ти е положителен.Не мисля ,че някоя от нас във форума може да ти каже какво да правиш.Това е твой личен избор.Лично аз съм против абортите ,но това си е мое мнение.Интересно ми е обаче ,след като можеш да направиш тест ,защо поставяш въпроса си тук.Има и хапчета ,които се пият след полов акт ,и при положение ,че си толкова притеснена,защо не си взе хапче например?Така със сигурност нито ти щеше да се терзаеш ,нито щеше да има смисъл от подобно питане.
Късмет ти желая!

# 5
  • Германия
 kukli4, много права си като казваш, че повечето  от нас преминават през подобни неразумни поведения, затова не е нужно сега да заподскачат съфорумките и да завалят обвиненията. Според мен, ти имаш нужда да чуеш от някой приятелски настроен това, което и без друго добре знаеш - овулация и добри изгледи за забременяване има на 14 -тия ден от цикъла /при редовна менструация с 28 дневен цикъл/. Овулацията е сравнително кратък период - от 12 до 36 часа, но дори при строго индивидуалното й настъпване, случаите на забременяване още по време на кървене /макар и оскъдно/, са незначителни като брой. Следователно:  няма проблеми! ! Вероятността да си забременяла е незначителна. Важното обаче е, да извадиш поука от цялото напрежение на което си подложена сега и в бъдеще да сте адекватни винаги в превенцията.

# 6
Значи, трябва да знаеш, че по всяко време може да забременееш, само дето вероятността веднага след цикъл, е много по - малка. Не каза какво е показал теста?

# 7
Извън овулация не може да се забременее. Слушай себе си и вземи решение сама, без намесата на майка ти,може ис приятеля си да обсъдиш. "Грешно,лошо страшно да се забременява на 19-20г." Shocked- това са нелепости!

# 8
Извън овулация не може да се забременее. Слушай себе си и вземи решение сама, без намесата на майка ти,може ис приятеля си да обсъдиш. "Грешно,лошо страшно да се забременява на 19-20г." Shocked- това са нелепости!
smile3501

Ето това и аз щях да напиша! К'во значи майка ти да ти казва, че е грешно и лошо, я колко бебета има из форума на 19-20 годишни майки. Екстра са си!!!

# 9
  • Пловдив
kukli4, скъпа, знам че в момента изживяваш голяма драма, почти на всяка жена е изпадала в подобно положение особено в по-младите години и тогава паниката е по-голяма Wink
Искам да ти кажа, че вероятност да си бременна съществува, но е тооолкова нищожна, че не си струва притесненията преди да ти заксънее цикъла.

П.С. Сравнения в тази сфера не бива и не могат да се правят, но за информация - с мъжа ми се потрудихме много месеци с доказана овулация, за да стигнем до бременност.
Късмет  Peace

# 10
Както са ти казали момичетата преди мен - вероятност за забременяване винаги съществува, колкото и минамална да е тя. В конкретния случай не ми се вярва да си бременна. Изчакай до датата на цикъла и си направи тест  Peace
А за напред, в случай, че искаш да си спестиш подобни негативни емоции свързани с излишно хабене на нерви - използвай предпазни средства, освен ако действително не искаш бебе  Peace
И на последно място - няма значение на колко години си забременяла, щом си го искала - 20-30-40 години... Все едно е щом бебето е желано и обичано  Peace
Късмет  Hug

# 11
Не си бременна, спокойно бе, момиче!

# 12
Тя отдавна е разбрала, че не е бременна.  Laughing  Темата е от август месец.  Hug

# 13
Тя отдавна е разбрала, че не е бременна.  Laughing  Темата е от август месец.  Hug
Що бе , hahahaот август до сега може да е забременяло момичето Joy

# 14
 Mr. Green
Kukli4, с най-добри чувства  Hug

Общи условия

Активация на акаунт