Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
# 151
Песента е на SEDA SAYAN -

" Evleneceksen Gel "   

ето ви и линк  -   http://www.youtube.com/watch?v=_DWChogg2o4       

БЕЛЛ, МОМИЧЕТА, за ВАС!!!     smile3525 smile3525 smile3525  Поздравявам ви !!!
Hug Hug Hug

Мерси за поздрава. Аз съм на яхтата и там ще спя. Лека нощ мили момичета newsm46 smile3524 newsm46 smile3524 newsm46

# 152

Ей много сте стиснати морските момичета. Утре трябва да пратя моя мъж да ви налови попчета - речни. По-хубави са от цацата Naughty
Ще предизвикваш, морските момичета, а??? newsm78 hahaha hahaha hahahaВиж, Белл направо, се чудим кога я налови и кога е на масата, Белл............да нямаш, гости, скъпа??? newsm78 newsm78 newsm78Един с мустак, кара лодката, другият..........с бяло сако, важен и баяяяяя убаФФФ?! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Объркали са  пак, посоката!!! newsm78

# 153
Ами тя и Мамчето на яхтата!!!!
 newsm78 newsm78 newsm78
И Кралицата, и БЕЛ, че и аз май съм там!!!!
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Остана ли някоя извън борда???
Ако има да се обажда, и нея ще вземем.

Ееееееее,това е женска солидарност,нали,Крале???

newsm53 newsm53 newsm53 smile3503 smile3503 smile3503

# 154
Песента е на SEDA SAYAN -

" Evleneceksen Gel "  

ето ви и линк  -   http://www.youtube.com/watch?v=_DWChogg2o4      

БЕЛЛ, МОМИЧЕТА, за ВАС!!!    smile3525 smile3525 smile3525  Поздравявам ви !!!
Hug Hug Hug

Мерси за поздрава. Аз съм на яхтата и там ще спя. Лека нощ мили момичета newsm46 smile3524 newsm46 smile3524 newsm46
Лека нощ, Мамче!!! Hug Hug HugСамо не вдявам, дека си паркирала яхтата, дето ще спиш на нея............пред, блок а ли? newsm78 newsm78 newsm78

# 155
Ами тя и Мамчето на яхтата!!!!
 newsm78 newsm78 newsm78
И Кралицата, и БЕЛ, че и аз май съм там!!!!
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes
Остана ли някоя извън борда???
Ако има да се обажда, и нея ще вземем.

Ееееееее,това е женска солидарност,нали,Крале???

newsm53 newsm53 newsm53 smile3503 smile3503 smile3503

Абе, Бонбонче, скъпа работата не е тъй, както я мислехме!!! Thinking  Виж, къде е рибата, там търси лодкаря............с ладията, леката!!! Naughty Белл, си мълчи, па ние сънуваме.........блянове, разни!!! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes И аз, мислех, ще имам гости, ама Йок! Объркали, пак посоката!!! hahaha hahaha hahaha

# 156
Лекинка, на всички!!!  sleepuu Sleeping  sleepuu Sleeping  sleepuu

До утре!!! Naughty Naughty Naughty

Беше, весела вечер, благодаря!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 157
Ама,Крале, аз като ти казвам че на юг са тръгнали-ти, йок .
Аз докато блея баирите, БЕЛ скочила на лодката!
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 158
Лека нощ и от мен!!!!!!

smile3524 smile3524 smile3524 smile3524

До утре,мили дружки!!!!

love001  love001  love001  love001  love001  love001

# 159
Добро утро, поспаланки!!!!!

love001  love001  love001  love001  love001

Айде ставайте,че на работа да ходите!
Снощи като ходихте по лодките, не ви се спеше!!!!

hahaha hahaha hahaha hahaha
Пийте сега по едно кафе

И една хубава новина от мен- днес е петък!!!!
Обаче е 13-ти!!!!!
Внимавайте много!!!!
 Thinking Thinking Thinking Thinking

Лека работа и до скоро!!!!!

newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

# 160
Ужасно тежка нощ. Това предполагам е била най-горещата нощ за това лято. Веше невъзможно да се спи. За сметка на това гледах старите епизоди от сериала. Изгледах и 16 Бг серия включително. Много размисли породи това което си опресних. Това е периода когато Галип и Сабиха се срещат във връзка с уроците по немски и реакцията на Нурсел и състоянието й след като сехвърли върху  колата. По рано аз съм отчитала в много голяма степен страданието на Сабиха от загубата на съпруга й и всичко което се случваше с нея – държанието на Кемал, безразсъдната постъпка на Мехмет с която е оставил семейството си без пукната пара, че макар и умрял продължава да я измъчва и от отвъдното. Проблемите с болестта на Мемо, проблема с Леле – много страдание има в този период за Сабиха. Но в същия този период страданието на Галип не е по-малко, но по-рано аз не съм го оценила така. Сега след като съм изгледала целия първи сезон и съм запозната  с най-важните събития от втори сезон, гледайки тези моменти си давам сметка, че Галип има също кошмарно преживяване в този период  - с Нурсел. Той преминава от един вид тактика в друг за да узакони развода си, защото макар и разделени те са свързани с Нурсел по документи. Тя всячески прави опити да си върне загубената играчка – с присъствие с упреци. Но упреците са не само на Нурсел намесва се и г-жа Каймет /Кемал във формата на жена/ и Сердар. Преживяванията на Сабиха и Галип са равнозначни в този период. Както Сабиха се бори за своята независимост, по същия начин Галип води борба за официалната си раздяла с Нурсел. Въпреки всичко Галип намира сили да помага на Сабиха и то не става въпрос за финансова помощ, той помага с присъствие с подкрепа. Когато Галип връщайки се от болницата след като разбра, че Нурсел не може да ходи и виждайки Сабиха в едно кафене – той не й се обади защото сам не беше наясно със случващото се и не искаше да подхранва напразни надежди у Сабиха. След дълги размисли на лодката той й се обади посред нощ и я моли да се срещнат на лодката за да разговарят, но тя не успя да отиде – причината естествено беше Кемал. Отиде на следващия ден, капитана й разказа за проблема му, помоли я да се погрижи за него, защото той я е чакал цяла нощ, чце той има нужда от нея. След заминаването на капитана Сабиха се поколеба как да постъпи и избяга.  След това в разговор с Рухсар тя признава че копнее за този мъж и споделя „ще помня с добро този благороден мъж, който ми помогна в труден момент”, но не може да направи нищо повече, защото той е женен и има проблем със съпругата си.
Следва продължение.

# 161
Добро утро момичета. Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Бонбонче благодаря за кафето и предупреждението за петък 13.
Пожелавам на всички прохладен ден след ужасно горещата нощ.
Приятна работа на всички  love001 newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51  love001 newsm51

# 162
Лека нощ, Мамче!!! Hug Hug HugСамо не вдявам, дека си паркирала яхтата, дето ще спиш на нея............пред, блок а ли? newsm78 newsm78 newsm78
Не скъпа не пред блока. На речна гара. Не забравяй, че тук няма море, но има река и то каква hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha. Той се обучавал заради Керем да кара яхта и замина по течението към морето и каза, че не е видял само Белл да й пиша на лични да го чака в 14,00 часа, на онова място. Разбираш сега какво става  Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 163
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Добро утро Пакетбаякьой! Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Носим тукя свежи росни китки дет цела нощ съм ги брала... Mr. Green

...разцъквайте си от букетчето... Wink

Аз, бегам бърже, че имам среща с Лу... Peace (после ще раздувам за събитието)

# 164
Продължение на пост 160
Не така мисли Галип. Въпреки моментното отчаяние от състоянието на Нурсел, той взема нещата в свои ръце - за възстановяването й. Прибира двете змии в къщата си, опитва се да се държи с Нурсел, нормално без да й дава поводи да си мисли, че въпроса с развода вече не стои на дневен ред. Напротив той иска да покаже на Нурсел, че всичко което прави за нея е като постъпка на приятел заради общото им минало. Никакви фалшиви надежди не дава Галип на Нурсел. Той винаги се е държал коректно с жените в живота му.
И идва момента със срещата в кафенето, която ще видим и в спомените им преди сватбата.  При обаждането  на Сабиха Галип предлага да се срещнат в кафенето, за да сложат ред в живота си и след кратка пауза обяснява, че става въпрос за уроците по немски. На тази среща Сабиха отива с убеждението, че всичко вече е приключило преди дори да е започнало. След многото приказки които изприказва тя казва на Галип - няма смисъл да понасям намеци за нещо което не съществува. Не с такива мисли отива Галип на тази среща. След като Сабиха се изказа за безсмислието да търпи упреци той отговаря - не си струва казваш да търпиш толкова за нищо, може би си права. Но той има друга теория за този момент. Защо трябва заради другите да спре да я ........./недоизказаната дума беше обича/. И двамата в този момент недоизказват съществените думи, но си дават сметка за чувствата които изпитват един към друг.
Главните герои в сериала са поставени при еднакви условия, но всеки с характера си прави образа различен. Реагират по различен начин в еднакви ситуации. Сабиха предлага да не се срещат повече - Галип казва напротив на следващата вечер Сабиха да отиде в къщата и там да проведат поредния урок.  Равнопоставеност между двамата има и по отношение на обкръжението им. Хората от това обкръжение се опитват да им налагат определен начин на живот. Сабиха няма и на този етап не може да си купи къща, за да бъде независима от Кемал. Галип има прекрасна къща, но не иска да живее в нея, защото там е Нурсел и при всеки възможен момент прекарва времето си и нощите на лодката на капитана.
Ако приемем, че това не е филм, а житейска реалност, то Съдбата кръстосва пътищата на двама души, които в един и същи момент имат еднаква орисия, независимо от коренната разлика в миналото им.
Накрая го претупах набързо, но дано да сте разбрали мислите ми.
Хайде чао, че днес е петък 13 Naughty

Общи условия

Активация на акаунт