Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 270
Кралице какво става джанъм. Да не би да ходиш и да се връщаш от работа плувайки. Ако е така те облазявам.  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Кралице, няма ли да преразкажеш някой момент - сега като стана интересното и ти нещо си траеш. Давай да разберем какво става с нашите хора - само съм много любознателна не че за друго става въпрос hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha
Кой момент, Мамче? newsm78 Стигнахме да разговора с Еда, аз съм го преразказала!!! bowuu bowuu bowuu
Добре ами следващия след разговора с Еда......Май беше разговора в спалнята за втори път Галип и Сабиха преди двамата да ходят при Еда. Не беше ли така
Него също, там още не говорят за Еда! Само,че гледам тука в препратката го няма него преразказ...........някъде другаде е сложен! А момента със спалнята е непосредствено преди да отидат у Еда! Незнам, ако искате да погледна и ще видим, ако искате ще го преразкажем, наново! Казвайте вие, после Верена си тръгва с Мемо за Германия, това следва, и Еда идва след час със записа в телефона и те разбират за Ердал, вече...........в общи линии е това 44/2.........!!! Hug Hug Hug

# 271
# 272
Спомням си че беше разказвала за разговора преди да отидат при Еда двамата, но май не беше така подробно както сега ги пишеш. Но ако ти прецениш че всичко е казано там - остави. За да бъдеш и ти в купона. Може друг ден когато имаш  готовност.
Кралице поздрав за теб. Какво означава "GIDIYORUM" Песента много ми харесва
http://www.youtube.com/watch?v=_-1d_Tib92Y

# 273
# 274
Спомням си че беше разказвала за разговора преди да отидат при Еда двамата, но май не беше така подробно както сега ги пишеш. Но ако ти прецениш че всичко е казано там - остави. За да бъдеш и ти в купона. Може друг ден когато имаш  готовност.
Кралице поздрав за теб. Какво означава "GIDIYORUM" Песента много ми харесва
http://www.youtube.com/watch?v=_-1d_Tib92Y
Тъкмо гледах, серийката! Права си не сме разказвали преди, като сега, подробно! Сега ще се подготвя и започваме, дайте ми малко време и тогава! "GIDIYORUM", означава "Отивам" или зависи, в случая " Ще вървя, отивам си", песента е супер, Карач е велик!!! Hug Hug Hug

# 275

Момичета един чаровен оптимист ви чака тук. Слизайте от балкона

# 276

Мамин той хубав най-накрая Сабиха ще се съгласи да се омъжи за него Hug Hug

# 277

Любов и красота   Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 278

Серия 44/2    началото- 2.5 мин.  

Ердал и Еда, говорят по телефона; Галип и Сабиха- първи  разговор в спалнята, след прибирането им:

Еда, нали  получи съобщение по телефона, после ги дават вече разговарят с Ердал! Той и говори, че не е успяла да убеди Сабиха, думите й явно не са били убедителни, сега ще си понесеш последствията, защото ти ще си виновна, че повече няма да видиш брат си.......всичко ще се стовари, върху теб..........защото ти не направи, достатъчно! Еда го слуша и му се примоли: "Моля те, Ердал...дай ми втора възможност, ще направя и невъзможното..............само не наранявай брат ми, моля те..........само не го наранявай! Какво ще кажеш да опитам, още веднъж.........."! Но, Ердал вече беше затворил, отсреща...! Тя, го проклина и се страхува, че той ще изпълни заканата си..........и започва да плаче, в  отчаянието си!!
В това време Галип и Сабиха са в спалнята му, нали се качиха, да говорят!Влизат и се умълчават за момент........Сабиха, го поглежда и тръгва да ходи из стаята да не е насреща му, да го вижда като му говори, гузна съвест, може би! Постъпката й не беше много коректна, спрямо Галип, но това беше само за момент, веднага след това му казва: "Няма какво толкова да се връщаме назад, като искаш толкова да знаеш, ще ти кажа........и да  разбереш, че тук не бях, щастлива..........пък и децата там, ги чака по-хубаво бъдеще.........затова, реших.........и Галип, я прекъсва"! Той казва: " Всичко това не е така съвсем, но и думите ти не звучат убедително......."! Тя се чуди какво още  да му каже и измисля, с цялото си самообладание и с гръб към него казва: " Не те искам, Галип....не желая, да прекарам живота си с теб.........това е причината"! Галип тръгва към нея, виждайки притеснението й, стига пред нея и гледайки я й отговаря:" Никога не си можела да заблуждаваш, Сабиха.........не умееш да лъжеш..........не вярвам на нито една от тези приказки, които изрече....."! Гледа я, продължава, после я обръща към него, хващайки я за лактите, както ги беше сложила отпреде си, като щит.......но тя избягваше погледа му, той й обръща лицето и я пита: "Хайде, сега........Сабиха го повтори, това същото..........погледни ме и го кажи още веднъж, кажи че не ме обичаш..........айде, повтори .....слушам те"! Той беше огорчен, цялото му държание го показваше, но реши да опита..........да разбере, дали  наистина е прав в предчувствието си, че това не му се случва, в  момента! Сабиха пък, уплашена, не можа да отговори..........да повтори, защо ли??? За радост, от друга страна на Галип......!!!

# 279
Да ви почерпя по една бира да се разхладим

# 280
Да ви почерпя по една бира да се разхладим

Благодаря, Мамче, че ще умрем у тая жега, не е истина.........това време.........е един кошмар!  HugКой то си няма у дома, климатик..........ужасно е!! hahaha hahaha hahaha

# 281

Ето, я и рибата..........иде!!! Заповядайте!!! Joy Joy Joy Joy

# 282

Ето и бира, още..........!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 283
# 284
Кралице аз поисках да преразкажеш нещо но сега се  newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 където не ме сърби и се чудя какво да кажа. За мен цялата тази ситуация от разговора на Еда и Сабиха в болницата до този момент е един пълен абсурд. Сабиха първо се доверява на жена, за която не знае нищо освен че я е видяла да държи Керем. Тя пред Рухсар изказа мнение, че това е една добра жена която й е отворила очите и тя едва ли не е благодарна на Еда. Тя въобще не вярва на Галип, но дори и не се опитва чисто по женски да разбере от него какво му е отношението към Еда. Не тя тръгва с рогите напред пък каквото стане. А пък думите й, които използва като оправдание за постъпката си са направо убийствени. " Не те искам, Галип....не желая, да прекарам живота си с теб.........това е причината"!. За пореден път се изненадвам на търпението на Галип. Това може да го направи само човек който наистина обича и търси любовта и иска да я спаси. Трябва да си напълно сляп и човек без сетива, за да не видиш че този човек излъчва обич, щастие и любов когато е с теб.

Общи условия

Активация на акаунт