Son bahar - Любов назаем - Тема 27

• 19 233
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
А комшията ми е постоянно в криза. За да е доволен сигурно трябва да спра да дишам и ще остане удовлетворен. Пускам си тихичко музиката, е не мога да й се насладя но това е положението. Колкото толкова май беше казал Мечо Пух.
Мечо Пух каза..."Колкото повече...толкова повече..."

Точно така, Души!  txtloves newsm51  love001 txtloves newsm51  love001

Ко' да прайм души...нали съм си "детенце"...гледам Мечо Пух... hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 376

Да, Мамче каза ми, доволен викаш, че работиш с настроение, той не се ли заразява от твоите музики..............барем, се разтанцувате, работниците ще покажат, някое друго движение и ще сте готови за гостито, при Галип!!! newsm78 Па, може и шефа ти да отпусне някой лев, так а за идеята, че сте му направили веселото! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Бях се притеснила , за комшията ти.............шефа, той ясен, вече! hahaha  Моите , да  ти споделим...........направо, са гипс...като чуят, децибелите моите след 16.00 часа /виж, колко съм културна/ и направо .....бягат.......по разходки, да ги няма у дома!!!   hahaha hahaha hahaha
Развеселяваш ме много - всички шефове са скрънзи. Така че пари йок Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy А комшията сигурно си е такъв по рождение Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 377
А комшията ми е постоянно в криза. За да е доволен сигурно трябва да спра да дишам и ще остане удовлетворен. Пускам си тихичко музиката, е не мога да й се насладя но това е положението. Колкото толкова май беше казал Мечо Пух.
Мечо Пух каза..."Колкото повече...толкова повече..."

Зизу, супеЕеЕеЕр  си!!    newsm10  love001 newsm10  love001  love001 smile3521 smile3521 smile3521 Де изкара толкоз, нещо..........не си от стиснатите, ясно е !!! Joy Joy Joy Joy

# 378
Белл, нашият  сладурчо почна да ходи и у снимките, ли скъпа.....???  newsm78 И без тва, не беше спирал да се разхожда! Мамчето, сигурно иска ако е възможно, по-весел да го направиш, можеш ли, че се разстройва, такъв тъжен все го гледа! hahaha hahaha hahahaСупер си! Поздравления! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дори и да го направи усмихнат, аз като го видя сам край Босфора и ми е мъка newsm45 newsm45 newsm45

# 379

Е,така трябваше да бъде през цялото време!!!!
Това е Събка,която харесвам-обичаща,грижовна,мила!
Ама ако беше така :филма щеше да бъде двадесетина серийки.
 Thinking Thinking Thinking Thinking Thinking

# 380
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Белл, нашият  сладурчо почна да ходи и у снимките, ли скъпа.....???  newsm78 И без тва, не беше спирал да се разхожда! Мамчето, сигурно иска ако е възможно, по-весел да го направиш, можеш ли, че се разстройва, такъв тъжен все го гледа! hahaha hahaha hahahaСупер си! Поздравления! Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Дори и да го направи усмихнат, аз като го видя сам край Босфора и ми е мъка newsm45 newsm45 newsm45
И с право мамче, особенно ако по тва време и АЗ съм на Босфора...ИЗГОРЕ!!! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 381
Кралице по принцип  жените имаме гордост повече отколкото ни е необходима. Винаги пред мъжете се опитваме да бъдем отгоре като маслото - че едва ли не ние сме над тези дребните неща. Но винаги жената в  ситуация появата на друга жена в живота на любимия мъж ни кара да проявим  любопитство какво аджеба нашия човек до вчера влюбен в нас изведнъж вижда нещо в друга жена и вече тя е любимата жена. Да и жената иска да разбере с какво новата любов е по различна от нея. Какво има новата жена, а пък настоящата или бившата го няма.
През целия филм Сабиха не прояви такова любопитство да разбере мнението на Галип за друга жена - било за Мерве или сега за Еда. Сабиха си прави някакви умозаключения и права или не това което тя си мисли това е истината. Признак на какво е това у Сабиха - голямо самочувствие, гордост, страх или самозаблуда или нещо друго за което в момента не се сещам.

HugМаман, тя се питаше , мила, самичка! Сама си отговаряше, така е по-лесно, в очите на мъжете това също, не се харесва..........ето пример, излиза, че тя нехае за него, пък изпада после в противоречие,  уж не се вълнува, да не го притиска, а излиза, че ревнува и през цялото време за това е  мислела! Чака, той сам да обясни, да обясни, но той човека хал хабер няма, какви глупости има в нейната глава! Това признак на ниско самочувствие, гордост, прекалена и ненужна в такива моменти, защото става въпрос за любовта......страх, да ..........да се отдаде на чувствата си, тя не умееше да го прави, не си го е позволявала дотогава! Така объркваше себе си, всички около нея и Галип на моменти, макар той отрано се научи да разгадава състоянията й...............последният пример, с Еда............той разбра,че нещо е станало и нашата мома си е внушила нещо, започна да разпитва, за да отстрани проблема,  не да й се кара или обвинява, както тя постъпи, а с разбиране...............с разговор, както всъщност й го каза едно време, отношенията, свършват когато не се говори, Сабиха! Тя запомнила ли е, нещо такова, не!!! Възхищавам се на търпеливи до безкрайност хора, особено що става въпрос за любовта.........така, доказват,че този човек е важен за тях, независимо какво представлява иначе, той си я оббича и толкова!! Галип, направи това, по същите причини!!! Hug Hug Hug

Моят коментар ще бъде съвсем кратък:
Не може да обичаш някого и да не ти пука какво му причиняваш с отношението си.
В началото Събка имаше друго отношение-беше я  грижа за Галип-спомнете си за порязването като режеше розите,скачането в морето, притесняваше се когато Сердар си правеше далаверките,чакаше Галип в полицията цяла нощ когато го задържаха и т.н.С една дума-държеше се като жена която обича и не й е все едно как се чувства другия.Обаче после защо реши, че може да си прави каквото си поиска , без да мисли какво причинява.Ревността не е лошо чувство,ама да е с мярка,още повече като нямаш поводи за това.
Май се взе много на сериозно нашто момиче и иска да покаже колко е независима и сама управлява живота си.
Няма лошо, обаче зависи кой е насреща.Този мъж в прав текст й каза че я обича и иска да се грижи за нея и децата й.
А тя как отговори на цялата му любов,грижа и внимание?Събиране на багажа и "Отивам си,Галип".
Ако наистина обичаш това поведение е абсолютно неадекватно.
Или просто не искаш да си размърдаш мозъчните клетки и да разбереш колко много държи този човек на теб и децата ти ,при това го доказва ежедневно и ежеминутно.
Ако държиш на връзката с даден човек,в никакъв случай не можеш да се връткаш всеки път когато някой нещо ти казал, без да си разговарял и да търсиш обяснение за една или друга ситуация,без да чуеш другата гледна точка.
Нашта Събка за съжаление постъпваше първосигнално,вследствие на елементарните си разсъждения.
Обаче имаше един човек който се опитваше да й отваря очите - Рухсар- съвсем честно и добронамерено.
Но не- и нейните думи й минаваха покрай ушите, без да стигнат до мозъка и пак като някоя коза си знае нейното.
Ината за мен не е положитителна черта от характера на човек,особено когато се проявява заради някаква криворазбрана гордост.
Всеки трябва да си знае мястото и най-малкото да си направи самооценка-какви са му желанията и възможностите му ,за да ги реализира.
Събка май стана прекалено еманципирана,ама забрави от къде е тръгнала и кой направи възможно живота й да тръгне в посока,за която тя даже и не си е мечтала.
Не мисля че Галип по какъвто и да е начин е предизвикал такова поведение.
Май се поувлякох .Sorry

newsm10 smile3521 smile3501бРАВОС, бОНБОНИ!  

# 382
Белл, наздраве, джанъм!  newsm10    Зизу, Мамче, Бонбонче и балконя  -- "НАЗДРАВЕ" !   newsm10 newsm10 newsm10

# 383
Зизу, аз пиша ли пиша, а ти такава софричка си спретнала!
Голяма домакиня си!Личи си!
 smile3501 smile3501 smile3501 smile3521 smile3521 smile3521

# 384
Лека нощ и от мен сладурки!  smile3524 smile3524 smile3524

До утре!  Wink Wink Wink

# 385
# 386
Лека нощ и от мен сладурки!  smile3524 smile3524 smile3524
До утре!  Wink Wink Wink
  ЛЕКА, БЕЛИСИМА! ПРИЯТНИ СЪНИЩА! ДО УТРЕ! Hug Hug Hug

# 387
# 388