Къде във Варна подстригват хубаво?2

• 219 721
  • 875
  •   1
Отговори
# 90
http://www.facebook.com/#!/profile.php?id=100000326497817 ето го профилът

# 91
Здравейте,
една приятелка ходи да се подстригва при някакъв Цецо.Някоя от вас ходила ли е при него и смятате ли ,че е добър?
А Влади,колко взема за кичури?

# 92
Здравейте,аз искам отново да попитам за Кина,когато подстригва на мокра или на суха коса го прави,моят фризиор ме подстригва само на суха коса ,а преди него бях свикнала обилно да ме полеят и така..а когато е мокра косата сякаш неможе да се прецени толкова добре колкото на суха колко се скъсява. Simple Smile

# 93
И аз ходя при Кина и съм много доволна от нея.
Салона и се намира долу до турския ресторант, близо до жп гарата или по-точно до общинска администрация.. дано се ориентирате.
15 лв. е подстригване с издухване и наистина го прави перфектно. Справя се отлично!

# 94
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Ама никак не се ориентирах относно Кина.Нито знам къде има турски ресторант до жп гарата,ни то съм чувала за общ. администрация да има в нея посока.Може ли някакво по-разумно обяснение или е дълбока тайна?

# 95
Точния адрес е Преслав 31  Hug

# 96
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Благодаря.  love001

# 97
Момичета, аз днес звъннах на телефона, даден в страницата на Кина Кудева в Facebook и ми казаха, че подстригване+измиване+издухване е 25 лв. и аз се отказах. Много съм доволна от моята фризьорка, която ми прави всичко това за 18 лв., но тъй като се заблудих, че при Кина тази процедура е 15 лв., реших да опитам. Може би цената от 15 лв. е без измиване незнам.

# 98
Измиване и подстригване, без издухване (то е по желание) е 15лв. за коса под раменете (при Кина)
И по- добри фризьорки съм срещала, не е зле, но не ми даде никава причина да повторя  Peace

# 99
Измиване и подстригване, без издухване (то е по желание) е 15лв. за коса под раменете (при Кина)
И по- добри фризьорки съм срещала, не е зле, но не ми даде никава причина да повторя  Peace

Peace

Издухването наистина е по желание, но аз казах без издухване и тя пак ме издуха Laughing, явно така си е свикнала да работи Peace

# 100
Издухването наистина е по желание, но аз казах без издухване и тя пак ме издуха Laughing, явно така си е свикнала да работи Peace

На мен ми изсуши косата добре, но определено не беше "издухване"  Blush
Доколкото разбирам е много талантлива със сешоара, та затова и обикновеното сушене е като издухване  Wink  Peace

# 101
Добре де това измиване задължително ли е,моля ви нека някой който е ходил да ми отговори дали подстригва на мокра коса.. Rolling Eyes

# 102
Добре де това измиване задължително ли е,моля ви нека някой който е ходил да ми отговори дали подстригва на мокра коса.. Rolling Eyes

Мен ме подстрига на мокра, но все пак я попитай дали е възможно иначе.

# 103
molq vi momi4eta nqkoi znae li koordinati na Rumen. predi imashe salon na T. Dimov 32.

# 104
  • Варна
Момичета , някой знае ли  дали Вальо все още е в салона на "ШЕЙНОВО" / до кукления театър/ и какви са му цените? Преди време го смених и сега съжалявам!

Общи условия

Активация на акаунт