Печати за нокти - 7

• 70 021
  • 709
  •   1
Отговори
# 300
Pampita - прекрасно както винаги!!! Hug

Tonichka да ти кажа лакирам се вечер като заспят юнаците, така си успокоявам нервите, насъбрани през деня. Иначе и аз през другото време нямам и свободна минутка даже.

Сега да покажа с лака на Флормар Супершайн №21, дето се обсъждаше в темата "Лакове за нокти" едно моделче, не мога обаче да хвана реалния цвят. На снимката от темата е точно хванат цвета прекрасна слонова кост с леки отенъци на розово и ..абе много нежно ...та ето: http://svetla81.snimka.bg/hobby/nails.527220.21144137

# 301
Pampita и svetla_81, много хубави моделчета както винаги.
Лака на svetla_81 е много нежен  Heart Eyes По колко пъти се лакираш на седмица?  Mr. Green

# 302
  • Пловдив
Pampita и svetla_81, много хубави моделчета както винаги.
Лака на svetla_81 е много нежен  Heart Eyes По колко пъти се лакираш на седмица?  Mr. Green

И аз мисля така Simple Smile! Колко слоя е на снимката Flormar-a, svetla_81?

# 303
Лакирала съм се с два пласта, защото с един не става добре.
В седмицата се лакирам по ...няколко пъти  Crazy   ... какво да направя такава слабост ми е това, че ...

# 304
Аз като се лакирам в събота, в понеделник или вторник започват да ме "сърбят" пръстите, а ако изгледам и някое клипче в youtube не мога да се сдържа повече. За сега съм на два пъти седмично, защото се чудех дали някой няма да ме сметне за луда да се лакирам толкова честно (без да се обиждаш), при положение, че лакът ми е здрав.  Mr. Green

# 305
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
аз се лакирам почти всяка вечер или през вечер задължително.Но без живописни графики.

# 306
Как ме успокоихте  Hug Ще започвам да се лакирам по - често  hahaha
Търсих снимчица на нокти с печат, за да не спамя, но 90% в Google са от BG-Mamma  Mr. Green

# 307
  • Пловдив
Аз ако имах кой да чисти след мъжа и котарака и да ги храни и пере, щях всеки ден да се лакирам, но за сега успявам само два пъти в седмицата максимум.

Ето малко снимки:

# 308
# 309
UNynaeve и двете са страхотни, но второто е ... върха

# 310
UNynaeve, както винаги много оригинални и прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

# 311
  • Пловдив
UNynaeve, както винаги много оригинални и прекрасни  Heart Eyes Heart Eyes  bouquet

Благодаря на всички! Е това второто не е много оригинално, направих го като си взех тази идейка - http://www.youtube.com/user/PlasmaSpeedo#p/u/18/hLubfBXLyPI. От много време исках да го направя и накрая се нацапотих точно за половин час, пък то стана доста сполучливо. А това момиче е много готино има и други клипчета за конад, които от време навреме си ги преглеждам и много ми харесват.

# 312
на мен досега все не са ми се получавали с печатчета, просто не ми остават на ноктите Sad

# 313
на мен досега все не са ми се получавали с печатчета, просто не ми остават на ноктите Sad

Може би работиш малко по - бавно, или лака ти съхне много бързо. При мен така се получава някой път ако се забавя с велурената мода, която съхне доста бързо.

ето днешното ми творение  Mr. Green  (но май не се личи много много  Tired )

# 314
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Да питам-печата нали се прави в/у изсъхнал лак?

Общи условия

Активация на акаунт