Печати за нокти - 7

• 69 942
  • 709
  •   1
Отговори
# 420
# 421
# 422
Взех си шаблон печат и шпатулка комплект от магазин за 1 лев пробвах, но абсолютно нищо не стана. Cry Когато го махнах нали със шпатулката се изчисти целия лак и не остана нищо във формичката съответно нищо не полепна по печата. Бъркам ли някъде или просто с тези от левчето не става нищо?

# 423
  • Ст Загора
Взех си шаблон печат и шпатулка комплект от магазин за 1 лев пробвах, но абсолютно нищо не стана. Cry Когато го махнах нали със шпатулката се изчисти целия лак и не остана нищо във формичката съответно нищо не полепна по печата. Бъркам ли някъде или просто с тези от левчето не става нищо?
Мацка моля те прочети в началото на темата първия пост ,махна ли фолиото ,ако не от там е

# 424
     ... или е от шаблона. И аз си взимах от евтините, но нищо не става, а шаблона беше с много хубави картинки и още ме е яд. Какво ли не пробвах. Другите са ми на Konad и нямам проблем с тях

# 425
  • Ст Загора
    ... или е от шаблона. И аз си взимах от евтините, но нищо не става, а шаблона беше с много хубави картинки и още ме е яд. Какво ли не пробвах. Другите са ми на Konad и нямам проблем с тях
да може аз имам няколко от 2 лв комплекти и повечето картинки излизат ,имам и няколко единични шаблона за 1 лв в началото ставаха сега нищо не става с тях , яд ме е че си ги купих ,имам и един комплект за 10 лв от четирите шаблона единия не става за нищо а другите са перфектни ,на късмет е.

# 426
  • Пловдив
Аз мисля, че комплектите шаблон, печат и стъргалка винаги работят. Проблема идва от лака или от фолиото. Вече на късмет е, когато се купуват единични шаблони. При тях не всички картинки стават.

# 427
Махнах фолиото,но пак нищо не ми се получава... като сложа лака и го махна със стъргалката и после нали го лепя на печата остава много бледа картинка и една гразна черта там където съм махнала лака.

# 428
kiticat а с какъв лак правиш печата? Незнам дали си прочела, но лака трябва да е много наситен.

# 429
Пробвах с розов, но не стана сега пробвах с черен и ураааааааааааааааа стана!!! При цялата ми некадърност и евтиния шаблон това е чудо!

# 430
Пробвах с розов, но не стана сега пробвах с черен и ураааааааааааааааа стана!!! При цялата ми некадърност и евтиния шаблон това е чудо!

Цвета на лака няма значение, както писах вече, значение има наситеността и гъстотата! Радвам се че се е получило, показвай снимки!

# 431
Ето го и моя първи опит на аматьорка:
http://inlinethumb47.webshots.com/40814/2748710720102206652S600x600Q85.jpg

# 432
kiticat много добре са се получили печатчетата, само ако ми позволиш една забележка - изцапаните кожички привличат внимание, трябваше първо да ги почистиш преди да снимаш. Не искам да те обидя  Wink

# 433
Така е, но съм саката в ръцете и излизам постоянно.

# 434
Момичета, някъде в София по магазините за левче вижда ли ли сте подобен шаблон: http://www.nailart-bg.com/products/40_big.jpg ? newsm78 Искам да си направя френски,а без такъв няма да мога.

Общи условия

Активация на акаунт