П.С.
Мамо Це много сте хубави всичките.Да са ти живи и здрави.Ренкси честита ви кръщенка.Господ да ви пази.
Аз мразя и такива чорапи с пръсти...

.
. И понеже питаш, аз си мисля, че по принцип е по-добре детето да бъде с малко по-големи деца. Нека да му дойде времето де, пак ще го мислим съобразно дечицата
. Аз самата тръгнах от 6 години на училище и съм много щастлива от този факт, благодарна съм и на родителите ми за това
.

Макар че съм чувала, че в млякото не могат да слагат консерванти, понеже не се хващало от тях и за да изглежда по-гъсто слагали мас.
На практика нямам заменено хранене, като сложим и нощното цоцане, вече сериозно съм се притеснила как и кога ще се отбиваме. 

. Пък поне да го изчака да казва всички звуци, че тогава да учат буквите. Някой път много се ядосвам за такива работи.
. Анна е мноооого различна от батко си. Той е емоционален и екстровертен. Непрекъснато е в тази част на групата, която спори шумно, ръкомаха, раздава справедливости, освен това командва, сърди се театрално, плаче на филми... Анна е спокойна и наблюдава, трудно се усмихва на непознати, бавно и изучавайки приема всяка промяна, разглежда новите играчки внимателно, чоплейки всяка точица (а не като батко си - блъскайки ги в пода или стената
)... Или ще ми е голяма опора или