123 Американки пият и пеят в чест на Томас Едисън и неговите наследници!

• 25 961
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
Клер, аз гледах и клипчето на Алек, голям сладур и много подвижен.

Вики и Кюбит, уау, не мога да повярвам, че от всички места в САЩ ще се пренасяте по едно и също време на едно и също място!

МВК, честито гражданство!

Пикси, аз не съм СУВ фен, но може би за северните щати е удачен избор - много по-удобно е на сняг. От сейфти гледна точка има и предимства (по-големи) и недостатъци (по-лесни за обръщане при подхлъзване най-общо казано)

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 17:11 от Лeни

# 586
Meрси за отговорите. Избягвах да купувам всякакви неща, които може да се окажат излишни, но май ще трябва да вземем това огледало.

Титина, Алек също заспива винаги в столчето даже и без предкласика ( иначе щяхме да сме и двамата заспали  Joy ) , но това съвсем не му пречи да повръща.
В моята кола сме с конвъртибъл седалка, която настоях да монтираме в средата, нали уж е най-безопасно, но тя е бая голяма и изобщо не го виждам, нито мога да го стигна ако се наложи. Май ще местим седалката от дясно и ще купуваме огледало.

# 587
Аз Калин не го извеждах много много между хора докато не навърши 2 месеца и му сложиха ваксината. Ходихме по паркове, но не и в молове и магазини- това по съвет на педиатърката му, а и аз съм наплашена ( на наши приятели детето им от стафилококова инфекция изкара детски инсулт и загуби слуха си).

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 07:27 от Titina

# 588
Мики, ако става за разходки навън, аз бих го водила по паркове и градинки. Моловете ги избягвахме доста време, защото не ми харесва въздуха там, а и толкова много хора са нагъсто, и все някой любопитен ще се залепи за бебето.

МВК, честито гражданство! И успех с плановете за учене. (Аз също не съм ползвала агенция за дипломата, сама си преведох документите и конспектите от БГ. Наистина си зависи от училището).

# 589
Лени...нали  уиърд .Никога не съм си мислела че ще съм наблизо с някоя от вас.А пък то се оказа че и други  от тук ходят там  или ще ходят,та се очертават бая срещи. Simple Smile

Клеър
..аз съм с огледало и да ти кажа много го обичам и чак ме е яд че с Елла не си бях купила и все се чудех какво ли прави отзад.Сега само си я гледам отзад и не ми пука.

Последна редакция: сб, 28 авг 2010, 04:18 от victoria

# 590
Лени чак сега кликнах на линка ти и видях че е всъщност Ноли на снимката.Боже колко се е променил,все едно е друго дете.Страхотен сладур е !  Heart Eyes

# 591
Благодаря на вси4ки за отговорите! bouquet Днес разбрах, 4е ще има дни, в които ще играят с кал, наблюдават бръмбари, 4ервеи, рисунки с бои и не знам си какво си и дънките, които има няма да са му удобни за такива дейности. Май реших да взема от няколко модела по бройка и каквото му хареса и оцелее ....то и едно у4илище по няколко 4аса в седмица Laughing
Ноли много порасъл!

мики, Ейдж от момента, в който го изписаха от болницата е бил все навън, в хотелската стая щях да полудея, при всяка възможност бяхме сред хора. Не сме имали никакви проблеми, мятах пелена на коша за кола да не му се завират в лицето непознати. Мол оба4е нямаше в онази 4аст на Луизиана Laughing, само Уолмарт беше центъра на събитията и единствено място да се купи храна/вода и бяхме редовно там Crazy...като беше на 2 седмици летяхме, след това на 3 месеца...и аз като Лени не съм се и замисляла, нямахме и избор, де.

клер, забравих по-рано, сладък тексасец отглеждаш!
Аз имах това, голям боклук, не на вси4ки коли става да се зака4и стабилно, дистанционното не работеше. Кола като цяло сме избягвали, защото моето след първият месец реши, 4е не му харесва да се вози и се дереше (до година)всеки път, когато се налагаше да е в нея.

Гледам Коктейл, ех, младост, ех млад и хот Том Круз Laughing

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 08:28 от benson10

# 592
Клер, не мога да си спомня колко е била Евелин като съм я возила сама, но в повечето случаи майка ми все беше с мен. След като си тръгна монтирах огледало. В началото тя заспиваше веднага, но вече не иска да спи в колата, пее или реве  Joy. Миналата седмица така се разплака, че трябваше да спра, да я накърмя малко, за да се успокои и пак да продължа.

Мики, от около 2-седмична, на 1 месец беше, когато започнахме по гости да я водим, но то не си беше работа - ужасни колики, кърмене нон-стоп, аз нищо не разбирах от тези посещения общо взето, около 2-рия месец доста по-лесни станаха нещата и започнах да я суркам навсякъде.

# 593
deca izвеждам от 1 ден буквално по много и безкрайно,но само в двор/парк/улица/разходка с кола; в магазин/мол/ стъпиха след 4м ния,даже след повече стефан,ако можеше не биха хич (че и аз покрай тях Sunglasses; до 40 ден избягвах съвсем откровено и споделено хора,децата ни са зимни бебета,след като пред очите ми пунктираха 2 бебока на по 20 дни заради Т от по 101,тц,нямах нерви..
*
бенсън,виж олд нейви за хибрид пам.панталон-анцунг-панталон с вид човешки,оня ден гледах че ст има няколко с които играе у дома и май са това к звучи да търсиш, на ластик,без връзки, без картинки,без ластик на глезена,твърд памук к не седи като сдъфкан на стадиона,без ленти отстрани (както и да се казват),с джобове, не флис. Инак си спят и с джинсите и дънките,не съм чула оплаквания..

# 594
Прочетох само отгоре-отгоре( откакто майка е тука не мога да седна на компютъра и не мога да ви следя редовно), но понеже Вики зададе въпрос към мен, затова да отговоря:
- Да, ако рейтинга на училището е добър и след като го посетя лично се уверя, че става хора от тях- бих си пуснала детето там.
Разбира се, всичко е относително, но както казах, не се предоверявай и на рейтинги, виж със собствените си очи за какво иде реч. Просто като пристигнете се обади и поискай тур, приготви си един списък с въпроси и така.

- За монтесорито- има много голяма разлика м/у Монтесори и Монтесори. Пак трябва да се види на място и да се прецени. Като цяло, философията на монтесори не би била " полезна" за всички деца по един начин. Моето лично мнение е, че реално не става за всички деца по тази причина. За Калин на възрастта, която беше и нуждите, които имаше тогава, беше перфектна. НО не съжалявам, че в първи клас го преместихме в нормалното училище, просто защото нуждите му се промениха.
Елена просто не е за там. С нищо няма да и помогне това училище, защото просто тя е различно дете, с различен характер и тази структура на учене ще и е тотално чужда.

Ти си познаваш най-добре детето, така че там не мога да дам друг съвет освен да проучиш каква е програмата, по която работи съответното училище и да идеш с Елла там, за да видиш дали ще и хареса. При нас в Монтесорито дори имаше интервю, учителката подбираше кои деца с кои деца да са в група, за да си пасват по характер. Аз лично бях много доволна.

Големи сладури сте показали на снимките всички! Simple Smile Да са ви живи и здрави!

# 595
  • Boston, MA
И аз по реда на номерата Simple Smile

Ирче, честити ти ученички! Да са винаги успешни и щастливи в училището.

Мария, честито гражданство!

И аз само съм превеждала диплома, без външни агенции, също мъжът ми и всичките ни приятели, но това е било преди доста време (аз 2002 година, другите в края на 90-те). Та не знам дали не е новост въведена, а не че и аз съм уцелила изключениято.

За училището бих гледала рейтинга му, а дали е частно/държавно/чартър/Монтесори, за мен е вторично.

Огледало взех за Боби, возя ги сама и двамата от първата седмица. Дани го изведох на гости на третия му ден, на двор, Боби дори и не помня, спяха си като ангелчета. Но и аз предпочитам разходки по паркове и градинки, а не молове (има един кратък период от няколко месеца, в който бебето е много удобно да правиш шопинг с него, но вече става тодлър и само мърда).

Пикси, аз съм от злите с голям камион, в който возим цялата менажерия, отзад има колички, колела, плажни играчки, одеала за пикник. Като се возим на дълъг път има място да седнеш отзад при децата, а сега и бабата си я возим с нас без проблем.

Бенс, за дрехите гледай да са много - между градина, пране и т.н. си трябват много катове.

Божидар Димитров е такъв ..... каквото и да кажа, малко ще е.

Последна редакция: пт, 27 авг 2010, 17:19 от Бубка

# 596
Аз не знаех що за птица е Божидар Димитров.

"яки, хубави, здрави българки"

Бре, аз съм била добитък!

# 597
  • Чикаго / София
Мерси Бубка.

Лъчезара я извдох навън на деня на изписването й от болницата, т.е на 4тия ден от раждането й. От тогава всеки ден - паркове, градинки, разходки.  По МОЛове в Бг не съм ходила така или иначе, а пазара си правех в кварталните хранителни магазини, така че и в тях е влизала от няколко дневна.  Изобщо както е родена в началото на Август, не си и помислях да я държа в къщи за месец - ми то лятото ще свърши, после зимата така или иначе ще сме през по-голямата част вътре.

Деница я извеох на вън на 20тия й ден. Ама тя е родена началото на Декември и си беше доста студено навън. От там насетне всеки ден сме излизали за около 30-40 мин. на разходка. А тогава пък в Бг дори не се споменаваше думата МОЛ - такова животно нЕмаше.

На гости с повече народ започнах да ги водя след 2рия месец, до тогава навън - детето спи, мама маа краци и зяпа природа, или чете книжка - блаженство.

# 598
chetoh interviewto pusnato ot Hear - boje boje kakva krasota na izkaza, kakvo neshto...  ooooh!

Viki, Bens mersi  Hug

# 599
irka, готин аватар  Heart Eyes

Изведох детето на 2-3 седмица и то защото аз бях трудноподвижна преди това. По молове не ходя по принцип, но я мъкна с мен по всякакви ерандс, включително да вземем куоут (егати думата  hahaha) за поправка на колата.

Общи условия

Активация на акаунт