страх от доктори

• 4 288
  • 60
  •   1
Отговори
# 15
Не знам за смях ли е за плач ли е, но този доктор нещо не е с акъла си...

Напълно нормално е дете на възрастта на твоето , че и по голямо да е, да реагира с плач при преглед .
Какво е прегледа, това е някакъв непознат за детето човек, който го пипа и детето не знае какво ще му се случи. За по сигурно децата реагират с рев още преди да е станало каквото и да било...включително и когато нищо не ги боли.
Това, че докторът е бил без бяла престилка не означава нищо, защото детето едва ли свързва дрехите на човека с професията му...това би било възможно при по-големи деца...

Моето дете винаги плачеше от педиатъра, но го сменихме с педиатър жена, която се оказа много внимателна и при нея не е плакъл, освен при слагане на ваксина.

Според мен детето ти си е съвсем ок, проблемът е в доктора, аз лично бих го сменила.

# 16
Божее, доживях и такава диагноза да видя... ooooh! ooooh!
Не си го слагай на сърце, дала си най-доброто на детето, а не си му наведила...аман от специалисти по всичко...
По въпроса за страха-мисля, че е нормално. Аз съм голям човек и като видя лекар и игла изтъпвам, камо ли дете

# 17
Егати безочието, наглостта и некомпетентността облечени в бяла манта! ooooh!
Просто неспособността да се справи с малкия си пациент, "доктора" решава да се накара и обвини за всичко майка му..за мен това е.
missence, дано вече е добре малкия ти мъж Hug, а ти се постарай да напишеш това (с имената на въпросния) на повечко места Peace
А оплакване за отношението и "компетентното" му мнение, във връзка с контузения палец, можеш да направиш в ИАМО (Изпълнителна Агенция Медицински Одит) Peace

# 18
  • София
Цитат
А оплакване за отношението и "компетентното" му мнение, във връзка с контузения палец, можеш да направиш в ИАМО (Изпълнителна Агенция Медицински Одит)

да ти кажа толкова нях шашната, че дори не прочетох докрай диагнозата, но за да ви я снимам я изчетох и не виждам връзка м/у травмата на палеца и кърменето, въпреки това явно той видя връзка.
Толкова ми е криво днес, НО да ви кажа се замисля преди да го предам на JP-то дали да не го покажа някъде (разбирай на компетентен орган). Иначе единственото добро е, че детето е добре, няма проблем след травмата на пръста, НО има травма от прегледа. Събуди се от следобедния сън пак с рев и постоянно обяснява как са го държали за краката  Cry Надявам се да му мине  Praynig
Да не говоря за другата изцепка "кърменето вреди на детето, на гърдите Ви и на мъжа, който живее с Вас цял живот. Къде ми видя гърдите и как прецени, че съпругът ми има проблем незнам"  Rolling Eyes
Днес направо съм скапана от отрицателни емоции. Все едно бях на лекция анти-кърмене, а не на ортопед. Crossing Arms

# 19
Заповядай (сайта на ИАМО):
http://www.eama.bg/checks-signals.html

# 20
  • София

да ти кажа ще го пробвам, з-то ми писна от глупости. Нервите и тревогите ми днес никой неможе да върне, ама останалото (за кърменето) ми дойде в повече.

Последна редакция: вт, 17 авг 2010, 23:05 от missence

# 21
Изобщо не се замисляй-той затова е създаден Peace
Трябва да спрем това отношение..минаха времената, в които чинно бяхме с наведени главички и козирувахме..

# 22
  • София
Трябва да спрем това отношение..минаха времената, в които чинно бяхме с наведени главички и козирувахме..

съжалявам само, че за 2-ри път попадам на "специалисти" 1) с абоката 2) сега  Sad

Иначе като ортопед е компетентен, личеше си, НО трябваше и до там да спре  Rolling Eyes

# 23
Просто нямам думи. А какво ли щеше да каже, ако все още кърмеше?

Напълно съм съгласна Peace

# 24
Успокой се, нормално е. Hug

# 25
  • Между гори и планини
Този лекар печели приза "най-голям Муня"...
Сигурно ще припадне ако влезе и прочете, че майки кърмят 2-3 години  Mr. Green

# 26
Ще ни напише обща диагноза Mr. Green

# 27
Joy

# 28
  • София
Joy

е той на сина ми за кърмене 1г написа диагноза, а за 2-3 години сигурно освидетелства  ooooh!

# 29
Мишенце, кажи го кой е тоя ортопед, че да не ходя при него- с общо 3,6 години кърмене, нервни деца, съсипани гърди и увреден мъж направо в следствието ще ме тикне.
Сега сериозно- оплачи се от него. И в сайта, който са ти дали и във всеки един черен списък, който намериш.

Общи условия

Активация на акаунт