Нови придобивки в гардероба - 21

• 80 846
  • 696
  •   1
Отговори
# 540
  • Стара Загора
Хубаво си е якето.

# 541
  • Там, където ме обичат
Момичета, търся си тясна, по тялото, черна пола.  За едно сакенце, да си направя костюмче за работа. Някой да е мяркал такава??

# 542
  • Belgium
Juiciness ако се надяваш да те разубедим, си в грешната тема  hahaha

Якето е готино, взимай го  Flutter

foxysilver от каква материя ти трябва тясната пола? Имам една прекрасна от сатен, ще ти обясня от кой магазин е, ако ти трябва лятна. За зимна трбва да помисля.

# 543
River Island изобщо не ги бях чувала като марка  Blush но тотално се влюбих в това яке http://www.riverisland.com/Online/women/coats--jackets/coats/bla … yle-jacket-590802 кажете, че е грозно, защото 80евро не ми се дават, трябва да го прежаля  Joy

Ама доставят ли до БГ  Shocked  Grinning Twisted Evil ?

# 544
  • Там, където ме обичат
Juiciness ако се надяваш да те разубедим, си в грешната тема  hahaha

Якето е готино, взимай го  Flutter

foxysilver от каква материя ти трябва тясната пола? Имам една прекрасна от сатен, ще ти обясня от кой магазин е, ако ти трябва лятна. За зимна трбва да помисля.
Не лятна, искам я за сезон есен-зима. Дължина около коляното и с някаква цепка, иначе ходенето е като на гейша.
Все пак кажи за сатенената, ще си имам две.

# 545
Охх ужасни сте, а приятелят ми каза, че не било толкова хубаво бла бла  Laughing

River Island изобщо не ги бях чувала като марка  Blush но тотално се влюбих в това яке http://www.riverisland.com/Online/women/coats--jackets/coats/bla … yle-jacket-590802 кажете, че е грозно, защото 80евро не ми се дават, трябва да го прежаля  Joy

Ама доставят ли до БГ  Shocked  Grinning Twisted Evil ?

Ами не знам, аз бях за малко на гости в чужбина и там го видях в техен магазин, влюбих се от пръв поглед, сега като видях, че си говорите за марката, се сетих.  Joy Може да ми го донесат по принцип, но ще го мисля още. Thinking

# 546
  • София
Juiciness ако си от София, можеш да видиш във Принцес Аутлет Център в Младост. Гледах мнооого подобно яке, само дето не беше с цип ами с копчета.....но модела е на 97 % сходен. Мноооооооого го харесах като го видях, миналата седмица ходих, но просто имам наистина около 20 подобни връхни и се спрях....устоях му  Mr. Green Магазина е на първият етаж, като влезнеш в ляво, незнам как се казва магазина, аз му викам ВероМода, щото много наподобява техните магазини. Вътре има много неща на Онли и Некст. Дано да съм помогнала, пък и цената му беше 30-40 лева  Peace

# 547
  • Все на втория етаж
susikata , да споделиш после доволна ли си от качеството?

Имам една блузка от вчера. Grinning

# 548
# 549
Juiciness ако си от София, можеш да видиш във Принцес Аутлет Център в Младост. Гледах мнооого подобно яке, само дето не беше с цип ами с копчета.....но модела е на 97 % сходен. Мноооооооого го харесах като го видях, миналата седмица ходих, но просто имам наистина около 20 подобни връхни и се спрях....устоях му  Mr. Green Магазина е на първият етаж, като влезнеш в ляво, незнам как се казва магазина, аз му викам ВероМода, щото много наподобява техните магазини. Вътре има много неща на Онли и Некст. Дано да съм помогнала, пък и цената му беше 30-40 лева  Peace

Ах, със сигурност ще отида, много ти благодаря!!! Hug

# 550
  • София
Juiciness за нищо  Hug Магазина се казва Камерънс. Като влезнеш в магазина /в който между другото изпадат доста странно интересни неща/ на стилажа най в ляво накрая. Дано да съм те ориентирала. Пиши ако отидеш  Peace

# 551
  • София
mishchitzata ,къде се намира този принцес аутлет център по-точно /не съм много ориентирана в младостите Embarassed/?

# 552
  • Belgium
mishchitzata ,къде се намира този принцес аутлет център по-точно /не съм много ориентирана в младостите Embarassed/?

Точно зад магазин HIT в Младост.

# 553
  • София

Точно зад магазин HIT в Младост.

Мерси за информацията  bouquet
Ама на мен това ми се намира буквално на майната си Laughing
Все пак може някой ден да го посетя Peace

# 554
  • Belgium
Да ти кажа честно там почти нищо никога няма. Част от магазините вече затвориха и се изнасят на по-дбра дестинация.

Не си изпуснала кой знае какво  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт