КГБ = Клуб на готините баби - 100

• 31 435
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
Чудесни снимки и разкошни места  smile3501 smile3501

# 466
Чудесни снимки, а места са невероятни.   bouquet

# 467
На мен пък снимките ми се отвориха веднага, ама то така и трябва, който много-много не разбира, да не го мъчи този компютър, все пак българин, наш човек го е изобретил!!! Joy Joy Joy

Деси, аз очаквах, че един ден пак ще пишеш, всеки има моменти като твоя, за който да каже ИЗВИНЯВАЙТЕ, особено аз, нали "паля още преди да е започнало броенето", но това че се познаваме и се заобичахме си е много важно и мило, така че ПРИВЕТ миличка! Hug
Радвам се за Кали, на 11 ще стискам палци, няма да пропусна! newsm10
Каролин, и аз утре ще пообиколя пазара, да купя пипер за пълнене поне за още три торбички, че го правя на части, нали фризера ми е само с две чекмеджета и половина! "Слаба ракия", все няма място, иначе е от мен по-висок, но.......  tooth
Освен това трябва да отида и до зъболекар, че днес ми "падна моста", ама е и счупен, леле-мале, пари, време и нерви! Уф!  Shocked
Да види става ли за работа, иначе, ще се хиля хей така  tooth tooth tooth !

Колко е хубаво и весело, като пишат повече хора, хем да се знаем кой как е, хем седянката по-голяма! lalalala

Heart Eyes Hug newsm47 smile3503 newsm62

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 19:55 от Tani-ta

# 468
  • Кубрат/ Пишурка

Брееее,ама тези красоти все в България ли са?! То все едно си някъде из Тирол! Ами на! миналата година бяхме на Черноморец,ама кой да знае,че на близо имало толкози хубост!Гъбче,а ти малко повталеничка ми се видиш! А колко сте хубави на 147 ма снимка ли беше(с половинката - гушнати)- просто нямам думи!

# 469
  • София
Габката, чудесни снимки. Но нали хората са хубави - та и снимките.
Аз съм чувала за замъка. Собственика го бяха подпукали от комисията Кушлев - за нетрудови доходи-  Mr. Green дано да се е оправил човека, такава красота е построил.
Деси, пожелавам да станеш титуляр - директор. Успех и на Кали в магистратурата. Това нещо като предишните аспиранти ли е? Не съм наясно със титлите и ученето за тях.
Марси, как е малкия сумист, колко кг. стана?
Неспоменатите да не се сърдят, не е нарочно, просто бързам.
Пека чушки в чушкопека за зимата. Преди да ги слагам във фризера трябва ли да и беля? Споделете моля ви.
Ани си е дошла и я намерих да спи. Снощи нали по нощите посреща приятелка от Барселона. После докато се наговорят и явно не е спала. Нека спи сега - съня е здраве.

# 470
  • Кубрат/ Пишурка
 Айша,магистратурата е последната степен на висшето образование.Те са две вече: бакалавър и магистър.Завършваш като бакалавър и после учиш пак за магистър.Платено.

# 471
  • София
Янке, ясно. Голямо учене за да се молиш после на Сулю и Пулю за работа и да търсиш връзки за да те назначат.
Да си повторя въпроса - да беля ли чушките преди фризера?
Споделете, моля ви.

# 472
Момичета,
Вместо да се почуствам добре от това че така ме приемате, аз се чувствам зле, че така се отнесох.Но да ми е за "обица".
Aisha,
Бакалавър е нещо като полувишист, не съвсем ама близо.Калина се явява на изпит да мине с по малка такса, но почти няма да я огрее, но да опита.

# 473
  • София
Деси, дано стане работата. Ако не - ще плащате, нали ви е дете и иска да учи.
А ако е платено колко лв на семестър е? И редовно ли се учи ил само на изпити ходят. Хич неса ми ясни тия неща.
А ние като сме завършили преди 25 год - уж тогава беше висше,  сега трябва ли пак да учим магистратура? Не, че ще уча. Аз цял живот си работя със средното образование.

# 474
Айша лично аз ги беля, предпочитам да са ми готови.
Деси успех на момичето ти, стискам палци на 11.

Лека нощ момичета!

# 475
  • София
Джейда, благодаря за съвета.
Лека нощ на заспиващите.
Диваненце Ани спи,  Пламен гледа мача.

# 476
  • София
Айша, не ги бели. Вкуса им е друг, като не са обелени, все едно сега ги вадиш от чушкопека  Peace

# 477
Айша,
И аз не беля чушките, по са ми вкусни.
Колкото до обучението на Кали- ако издържи изпита е една сумата(държавна поръчка),
ако не е платено- 650 на семестър.

# 478
Аз беля пипера, преди да го сложа в торбички.
После да ми е по лесно и бързо. И по малко място заема, колкото и да е тънка обелката.

Л  Е  К  А     Н  О  Щ !

# 479
Лека нощ и от мен.
Утре като се прибера пак ще пиша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт