Звездни компромати-72 част

• 54 670
  • 740
  •   1
Отговори
# 150
  • град-държава
Вероника сама си снима ястията... Wink

Фотографиите към оформлението са страхотни ,някой да има идея къде може да се намерят подобен вид фотоси ?

# 151
Много добре и се получава, браво на нея!

# 152
Да, класацията е малко нереална, има толкова красавци сложени на по задни позиции, подминати от някои непознати непривлекателни... Peace

Сайта на Вероника е много хубав, тип ала Марта Стюард Heart Eyes

Последна редакция: пн, 23 авг 2010, 17:36 от me and you

# 153
  • UK
Това си е личната класация на някого си, и да не е 100% лична, в никакъв случай не е някаква официална класация на някое списание или нещо такова. И аз мога да си направя някакъв Топ 100, идете вижте в темата с харесваните мъже, имаше постнати хора като Буги Барабата.

# 154
Вероника сама си снима ястията... Wink

Фотографиите към оформлението са страхотни ,някой да има идея къде може да се намерят подобен вид фотоси ?

Не визирам ястията , а оформлението ...

# 155
  • Русе/София
Сватбената рокля на Вихра и е подарък от София Борисова.

# 156
# 157
Ще дочитам тези 10 страници, че вчера Мегалан ми спря нета, точно когато тръгвах с мишката към темата ....  Joy
Не знам дали е пускано, но ....
Пош Спайс си взе прасенце и, о, ужас - то станало свиня

Сега очаквам последователката на Г-жа Бекъм - Галена - да последва примера й ...  Joy

# 158
Да попитам снимки от сватбата ва Вихра и Иван няма ли ,че от  чужбина е ужасно трудно да се отвори този клип

# 159
Да попитам снимки от сватбата ва Вихра и Иван няма ли ,че от  чужбина е ужасно трудно да се отвори този клип
Има, по- назад в темата.

# 160
Браво на Вероника  Crazy  Grinning

# 161
Да попитам снимки от сватбата ва Вихра и Иван няма ли ,че от  чужбина е ужасно трудно да се отвори този клип
Има, по- назад в темата.
Уж следя ,но имаше снимки само на Иван и сестрата на Вихра която объркахме със самата булка.После някой пусна клип та разбрахме ,че сме объркали.За това питам за снимки
И аз много харесах сайта на Вероника ,браво на нея

# 162
  • София
Малко отдалеч, но все пак Вихра

# 163
Да и аз искам да видя Вихра, но не мога да отворя В-бокс, та само гадая  Joy

Снимката на мързеланка ми е малко далечна, че да добия впечатление. Но все пак дава представа, де...

Сайта на Вероника е супер, вече накиснах един булгур, че си харесах рецепта  Mr. Green

# 164
Незнам кой е правил наистина тая класация, но Matthew McConaughey  на 99-то място........ #2gunfire не е истина  Heart Eyes
Joy Затова пък Джейк Гиленхал ( Sick ) е на 45-то място, а пък това нещо на 44 е просто... ooooh! Класацията май е по-добра отзад напред. Thinking
Синовете ми спокойно могат да заместят някои от тези "красавци" в класацията. Wink

Общи условия

Активация на акаунт