Звездни компромати-72 част

• 54 649
  • 740
  •   1
Отговори
# 210
# 211
# 212
# 213
# 214
Тази с червената рокля, ако не беше с толкова гаден тен и грим, също прическа, нямаше да е и толкова грозна. Обикновена, отново, но не и грозна.

# 215
# 216
Ако знаех какви миски ще се пръкнат след Антония не бих я нарекла грозна преди година.
Търся някакви други снимки на русата с червената рокля, но не намирам, на мен ми е като излязла от ранните 90, и старичка ми се вижда.

# 217
Тя и Антония изглежда стара, а нали се доказа, че не била. Може би прекалено силния изкуствен тен и не намясто силния и цветен грим ги правят такива. Масово изглеждат на над 30.

# 218
# 219
Не знам дали е пускано: 15 Worst Celebrity Plastic Surgery Disasters You Will Ever See - предупреждавам, че не е за хора със слаби сърца  ooooh!

И ето този сайт си е цяла съкровищница...  Laughing

# 220
Джони Деп и Майкъл Хътчинс на концерта, ноември 1997
http://johnnytim.com/temaj/gallery/1997/inxs/all.html

# 221
# 222
  • Sofia, BG
Малката Вивиен засега я обличат в роклички, но интересно като започне да разбира дали ще стане кипра като Сури или мъжкарана като кака си. А за Шайло предричам, че ще стане същата луда глава, каквато е била майка и на младини  Grinning

# 223
Малката Вивиен засега я обличат в роклички, но интересно като започне да разбира дали ще стане кипра като Сури или мъжкарана като кака си. А за Шайло предричам, че ще стане същата луда глава, каквато е била майка и на младини Grinning

И аз така мисля:) На мен ми харесва, че  оставят Шайло да се облича както иска и както се чувства добре!

# 224
Преди малко ми попадна вестник шок ли какъв е там , с уж голите снимки ( с подробности на подгащието ) на Камелия .
За мен категорично не е тя! Нито в лице , нито отдолу - на снимката жената е с едни провиснали срамни устни , докато Камелия в плейбой беше доста прибрана и нищо не и висеше.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт