Раждане в МБ "Вита" - тема 3

• 67 184
  • 744
  •   1
Отговори
# 435
Искам да попитам каква е цената на женската консултация? Някакъв пакет ли се плаща наведнъж или по отделно се плаща? Все още не съм се ориентирала към конкретен лекар за проследяване на бременност, защото нещо не  ме устройва работното време. Мога да ходя единствено след работа.

# 436
  • София
Мисля, че беше 600 лв. Обади се на регистратура и питай да няма промяна.

# 437
  • София
Какво значи не те устройва работното време там винаги има АГ на смяна и мисля че смените са до 19ч. Имаче има пакет за проследяване на бременност, мисля че беше някъде към 600лв и се плаща наведнъж, като при всеки преглед и процедура се приспадат от платената сума докато се изравни с 0.

# 438
Здравейте, момичета!
Може ли някои наскоро родили във Вита мами да споделят как е протекло изписването. Преди 2 години не се правеше нищо. Дали не са променили тази практика?

# 439
  • UK
Здравейте, момичета!
Може ли някои наскоро родили във Вита мами да споделят как е протекло изписването. Преди 2 години не се правеше нищо. Дали не са променили тази практика?

Преди месец и половина раждах там... няма церемония по изписването. Кротко и послушно те изписват. Това е. Peace

# 440
Момичета, тези от вас които ползвате допълнително здравно осигуряване, с кои фондове работите? Аз съм към даллбогг и те също все се чудят как да ми откажат, та не знам и аз как ще мина и раждането във Вита.
Иначе аз съм при д-р Велкова (някой питаше за нея по-назад в темата) и съм много доволна. Ходя си при нея от няколко години, още пред бременността. Това ще ми е първо раждане, та за него конкретно не мога да кажа, но тя си е професионалист и мисля всичко ще е наред Simple Smile

# 441
  • София
diddka83, аз съм към ДЗИ и проблем не съм имала, просто имат таван на сумата, която покриват за раждане. Майка ми им занесе документите вместо мен, че офисът им е близо до нейния и в рамките на 2 седмици ми изплатиха сумата, не са се опитвали да я орежат и да си измислят оправдание да не плащат.

# 442
  • София
diddka83, аз съм към ДЗИ и проблем не съм имала, просто имат таван на сумата, която покриват за раждане. Майка ми им занесе документите вместо мен, че офисът им е близо до нейния и в рамките на 2 седмици ми изплатиха сумата, не са се опитвали да я орежат и да си измислят оправдание да не плащат.

И аз съм към ДЗИ. Не съм имала проблеми. Изплатиха ми всичко до тавана, който имат за раждане.

# 443
Мерси момичета за бързите отговори. Ще ги видя живот и здраве лятото какво ще направят тези, с които ние работим.
Иначе как стои въпроса ако си взема и направление от личния да ползвам отстъпката за здравно осигурени лица?  Тогава пак ще ми издадат ли подробна фактура с описание на ползваните услуги за частта, която плащам?

# 444
  • София
diddka83, ще ти издадат фактура. И аз ползвах 400 лв намаление като здравноосигурена.

# 445
Ако става дума за 400лв, които се приспадат за раждането на здравно осигурени лица, ще ти ги приспаднат и без направление от личния лекар.

# 446
  • София
Ако става дума за 400лв, които се приспадат за раждането на здравно осигурени лица, ще ти ги приспаднат и без направление от личния лекар.

Ако няма направление за раждане, дори и да е здравноосигурена няма да  ги приспаднат.

# 447
  • София
Аз нямах направление, но ми ги приспаднаха. Но аз си следих цялата бременност там, не беше само раждането. Изобщо не е ставало дума за направление от когото и да е, направлението за хоспитализация ми го попълни акушерката в деня на раждането при приемането.

# 448
Направление от личен лекар не съм взимала, тези документи ми ги издадоха автоматично от болницата и ми се приспаднаха парите. Важното е да си здравно осигурена! Но можеш да попиташ лекаря който те наблюдава там за твое спокойствие Simple Smile

# 449
Момичета,има ли някоя с пресни отзиви за раждане във Вита?Моята лекарка изражда там ,но още се колебая.Какво ви е мнението за персонала,обстановката,отношението и най-вече неонатологичните грижи?Знам,че питането ми е твърде общо,но ще съм много благодарна на мамите,които споделят мнението си от скорошно раждане там.Предварително ви благодаря  Hug

Общи условия

Активация на акаунт