)

Как приема Ема яслата?

. Иначе съм чувала, че отказването започва, когато детето е на 9 месеца, но според мен когато е готово е най-добре.
. Аз по-скоро ги питах какви обувки в този случай. Та малко се притесних, въпреки че Стейси не върви през цялото време така, най-често го прави, когато я държа за ръчичка или пък бърза. Следващия път ще споделя с педито.
! 

. Аз по-скоро ги питах какви обувки в този случай. Та малко се притесних, въпреки че Стейси не върви през цялото време така, най-често го прави, когато я държа за ръчичка или пък бърза. Следващия път ще споделя с педито.
!

! Кога ще се видим? 

В благодарение на Карелия, питката стана прекрасна и много вкусна!
Още веднъж много благодаря за помощта! Анди си взе лъжица ( за готвач), която сложихме в последния момент, кръстника ни подсети, след това тефтер за писател и визитник за бизнес дама.
Но, тя милата си седна върху останалите предмети и само това успя да види. Като стана и видя банкнота веднага си я взе нея и не я пусна 15 минути.

-документите си ги попълних в края на м.ЮЛИ. Нали първо трябва да се внесат осигуровките и след това да се изплати майчинството......или греша

Препоръчани теми