Отговори
# 735
Струва ми се, че и Хули се подразни точно на този твой пост
Мила, не се обиждай но наистина е доста крещящ и неясен

# 736
  • София
Здравейте,искам да ви питам, къде се намира картотеката за подаване на документите за ТЕЛК в София, живея в район Красно село.С карцином на щитовидната съм.Мерси ако някои ми пише не мога да намеря адрес.

# 737
здравейте,мили момичета!като не ви чета няколко дена и ми липсвате много!ето ви статията,обърнете внимание на %-тите,какво ли имат напредвид?
http://www.puls.bg/health/inquisitive/news_5678.html
Снимките от срещата са чудесни,прекрасни сте!!!завиждам ви на срещата! Peace
За витамините гр.В,ето материал,който имам:"Когато ме изписаха след операцията (рак на гърдата) единственото което лекаря ми каза беше да избягвам храни богати на В12 и желязо.Може би имат право защото в една статия четох ,че В12 храни раковите клетки.
Прочетох в гугъла за меда,има доста подробно описание какво съдържа...много неща, който се интересува да прочете, но не и витамин В12..Има В1,В2,В3,В6 да, но не и В12..."четох още,че изкуствени витамини от група В не трябва да се приемат.

# 738
  • В царството на игрите:)
Здравейте,искам да ви питам, къде се намира картотеката за подаване на документите за ТЕЛК в София, живея в район Красно село.С карцином на щитовидната съм.Мерси ако някои ми пише не мога да намеря адрес.

Намира се на ул. "Иларион Макариополски". Това е пресечка на Хр. Ботев, като се върви надолу към  Сливница!

# 739
  • В царството на игрите:)
Дали Весето ще ни спретне нова темичка newsm78 Hug Peace
Веси плийс!!!

# 740
  • София
Скъпи мои!
В качеството си на по-голяма от Вас, Ви моля преди да започнете да пишете където и да е в този форум, да прочетете ето това http://www.bg-mamma.com/index.php?board=21.0
Надявам се Весето да отпочне нова тема, в която да цари отново същия добронамерен тон, както преди  Peace

# 741
  • София
Мерси  bouquet

# 742
  • София
Привет на всички дами!
Даная, моля те да запазим доброто поведение в темата, както е било винаги до сега! Peace Не считам, че изобщо някой е направил опит да ти държи сметка за каквото и да е било! Ако не търпиш забележки, просто не се включвай в темата! Аз лично съм на вие с компа, и приемам всякакви забележки и съвети с цел поддържането на коректно отношение по между ни!
Нали сме си обещали да сме спокойни, търпеливи и позитивни!  bouquet

# 743
Е толкова съдържателен пост не бих могла да се сетя да постна  Naughty hahaha hahaha Laughing Laughing
 Съвсем по правилата е поста ти:
1. Постингите и темите трябва да се в съответния тематичен подфорум
(препоръчително е по
6. Спамът, флудът и "чатът" са забранени-Флуд (flood - наводнение, потоп) - заливане на форума и темите с безсмислени, едносрични и/или повтарящи се постинги.
Потребители, които се "включват в разговора" за по едно "да .. добре .. чао" ще бъдат предупреждавани.
10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.

Последна редакция: пн, 08 ное 2010, 18:20 от Danaya14

# 744
Привет на всички дами!
Даная, моля те да запазим доброто поведение в темата, както е било винаги до сега! Peace Не считам, че изобщо някой е направил опит да ти държи сметка за каквото и да е било! Ако не търпиш забележки, просто не се включвай в темата! Аз лично съм на вие с компа, и приемам всякакви забележки и съвети с цел поддържането на коректно отношение по между ни!
Нали сме си обещали да сме спокойни, търпеливи и позитивни!  bouquet
Маргич ,не съм комплексарка и мога да приема и забележка и критика ,когато са основателни.
Все пак имам право да питам в качеството си на каква Ангелари коментира поста ми , а причината я знам .За нея не питам.
Изясняването го правя в имено на добрия тон.

# 745
  • загубено
Пак съм аз.
При мен ехорафът показа аденом на едната гърда и 2 на другата Sad
Единият не е много ясен и затова назначиха биопсия.
Та моите мъки не свършиха,знам че не трябва да се шашкам,
но то става без да си го искам.
Та така.....
Момичета може ли мамографът да не засече такива аденоми?
Аз нещо не' вдянах',ама и бях притеснена много.
Очаквах да ме натирят че всичко е ок,
а то биопсия Sad

# 746
Възможно е да, особено ако си преди 40-те. Плътността на гърдите е различна. Аз също имам аденом, по-скоро е фиброаденом. Следят ме само на ехограф. Моят лекуващ каза, че ако ме снима на мамограф, нищо няма да се види. Мисля, че каза, че след 45- 50 години плътността на гърдите на филма от мамографията изглеждат черни, а ако има находка- тя изглежда бяла. Докато на по-млади жени на мамографа се вижда бяла млечната жлеза. Да ме извинят по-запознатите, аз само споделям мнение. Може и да не съм запомнила точно.
   bouquet

# 747
  • София
Мила Даная благодаря ти, че си отговорила на поста ми!  Нямам никакво право да давам кавито и да е определения за човек който не познавам, най-малко ми е минало през ума, че си комплексарка! Напротив, като голями и интелигентни хора може да се разберете с Ангеларий на лични, защото аз не разбирам и не желая да разбирам за какво става въпрос!
А сега нека да се настроим за предстоящата среща, която съм сигурна, че ще ни зареди с много добро и позитивно настроение! Hug
Нераида не виждам за какво си толкова притеснена, като резултата е благоприятен. Предстои ти биопсия, която ще ти даде още по-голяма сигурност, че няма нищо обезпокоително! Така се прави! Това е истинското решение, пред това да те натирят!!!!!!

# 748
  • София
Теичка, писали сме едновременно! Да права си, точно така е! Затова при по-младите жени мамографията е безмислена!!!!!

# 749
  • загубено
margi4,
благодаря за окуражителните думи  bouquet
Безпокои ме това,че лекарката на ехографът каза,че
това на което ще се прави биопсия не е сигурна че е аденом.
Иска изследване за да се види какво е.
Другите се наблюдават,и ако има индикация се махат.
и аз за това се притесних,има вероятност да е нещо друго .
Може и да бъркам.
Моля да ме извините ако ви звуча наивно,но за 1-ви път се сблъсквам с
такова нещо.

Общи условия

Активация на акаунт