FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 300
МГМ мерси  Peace Аз така си и мислех, при мен е проблемът, не ми върви на двойно мастери и туй то! Crossing Arms

# 301
  • UK
Кофти... Нали знаеш, друг браузър, кеш, глупости... Дано тръгне.

# 302
Много съм им сърдита на тия от Зинга ... Сега мъжо си сади блекбъри за табела, минава втората звезда и за да вземе табелата трябва да обере 3600 ... А аз? Навремето като правих табелата (бременна, по цял ден в къщи болнични), за пустата му 3та звезда обирах 18 500 блекбърита  Shocked  Crazy  #2gunfire

# 303
  • UK
Аз доскоро за една година игра не бях обирала толкова квадратчета изобщо. Simple Smile Медала за обрани квадратчета го взех като си направих нивата голяма, поне още един месец щях да садя нещастните си 64 квадратчета иначе, за да го взема. Simple Smile Засадих последните малини, след два часа взимам табелата и приключвам с нивата за днес и с малините по принцип. Simple Smile

# 304
Много съм им сърдита на тия от Зинга ... Сега мъжо си сади блекбъри за табела, минава втората звезда и за да вземе табелата трябва да обере 3600 ... А аз? Навремето като правих табелата (бременна, по цял ден в къщи болнични), за пустата му 3та звезда обирах 18 500 блекбърита  Shocked  Crazy  #2gunfire

който започна да играе отскоро е късметлия... то какво чудо беше - първо на ръка квадратче по квадратче... само помагане (медал), измислиха торене ... пак медал ( сега ги отброява едновременно), триенето сега е направо песен... как се триеха ония огради? мисии, мастери, бушели... да не говорим, че нямаше складове, нямаше къде да се слагат животните... къде, къде е по-лесно сега....

# 305
На мен не ми отброява за медала за помагане Обикалям нивите и отчита само за торене .. а ми останаха около 500 още да обиколя Дали нещо не правя както трябва?

# 306
Очаква ли се скоро да пускат пак нещо за строене? Имам в кутията много пирони, дъски и тухли и се чудя дали да ги разкарам вече  Rolling Eyes

Все нещо ще има, аз бих си пазил материалите  Peace

# 307
marto12345, благодаря за отговора   bouquet . Ще си ги запазя. Дано скоро пуснат и сгради за козите или овцете   Grinning .

# 308
По-скоро да пуснат някакъв обор за всички останали видове животни, че се чудя къде да ги слагам   Simple Smile

# 309
Моите прасета все намират трюфели във ферми на хора, които отдавна не играят. Sad

# 310
  • UK
Ами то това е до голяма степен идеята на тези неща, също и на бременните прасенца, те също са все от изоставени ферми. Уж да накарат човека да се върне.

# 311
Промоцията с двойните мистери до довечера ли е или до утре вечер?
Струва ми се, че прочетох до 6 септември 11,59 PM

# 312
  • Пловдив
Очаква ли се скоро да пускат пак нещо за строене? Имам в кутията много пирони, дъски и тухли и се чудя дали да ги разкарам вече  Rolling Eyes

Все нещо ще има, аз бих си пазил материалите  Peace

пази си ги  Peace сигурно ще има разширение на свинарника... а може и овчарник да строим  Laughing

# 313
Аз имам 25 тухли, 15 пирона и 11 дъски в гифт-бокса, така че спокойно можеш да си ги пазиш  Peace Нали не ти пречат Mr. Green
Аз пък искам сграда да си прибера слоновете, които се пращаха като подарък  Crazy  Сграда за елените, които бяха по Коледа, за милионите ми оФце ... И като знам, че ако пуснат такава за овцете отново ще събира 20  ooooh!  След някой и друг месец ще й пуснат разширение и ще я дигнем до нищожните 40 ...  #Cussing out  А пък аз имам около 80 УФСИ  ooooh!  Whistling  Joy
Искам и втори кокошарник, който да мога да разширя до 60, за да си прибера стадото златни кокошки   hahaha

# 314
  • UK
Аз пък нямам нужда от нищо такова, прасетата ми са 2-3, овцете - 5-6, продадох почти всички животни и си оставих само по две - елени и тн. За какво ми са. Simple Smile Ужасно съжалявам, че си продадох коледните лампички само дни преди да пуснат дупката, която сега е полупразна след катп прибрах и една купчина огради вътре... Харесвах ги тези лампички, дано пак пуснат около Коледа тази година... Между другото, не мога да пвоярвам, че вече е Септември, все едно онзи ден беше Коледа, моята ферма все още си е със снежното покритие, така ми харесва най много. Simple Smile Има ли някой друг, дето още да държи снега? Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт