FarmVille - 31 тема

• 35 003
  • 723
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Опитах се да вляза в един от фалшивите ми профили и ми се появи следния надпис:
Confirm Your Identity
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
Confirm your identity by adding a mobile number to your account
Add your phone
Please click the button below to continue.
След като си въведа телефонния номер пак не ме пуска да вляза, някакви идеи?

А ти въобще въвеждала ли си телефонен номер в персоналните си данни?

# 481
Confirm Your Identity
To continue, we need you to provide your phone number. This quick security check helps keep Facebook a community of real people who connect and share using their real identities.
Add your phone

Това и аз го знам, че са го въвели от няколко месеца, заради множеството фалшиви акаунти, които се създават заради игрите. След въвеждането на тази задължителна опция - телефонен номер още при регистрацията, на акаунти, които продължително не са се логвали, при първо такова влизане им го изисква.
И за да не е да помислите, че съм прекалено запозната, ще кажа в своя защита, че това всичкото ми го разясняваше брат ми преди няма и месец, а той е много, много, много на ти с компютрите, интернета и въобще виртуалното пространство  Wink

# 482
Пфууу - тази сутрин вече го няма подаръка...  Sad аз пратих, но малко хора успяха да ми пратят на мен ....

За фалшивите.... до вчера ми стояха на ниво 0 с 0 ХР - вчера им се появи реалното инфо в лентата на съседите...

Странно ми стана още нещо - изпратих бушел на искане от стената от ферма без фермерски маркет  Shocked и го получих  Shocked но само 1 успях да получа, на другият ми зарежда фермата ...

Това значи ли, че без да има съответния бушел при мен мога да пратя? И ако го имам дали ми намалява от моите?

И още нещо - във фермата на една съседка видях табели за продукт от фабриката - за всяка звезда дава нова табела и ако някой въобще ги събере всичките ще има 75 табели  Shocked Shocked Shocked Shocked

# 483
Това значи ли, че без да има съответния бушел при мен мога да пратя? И ако го имам дали ми намалява от моите?

Да можеш да пращаш бушел ако е поискан на стената без ти реално да го имаш. Аз винаги пращам когато някой иска  Wink  И ако ти имаш такъв бушел, който да го предлагаш в маркета си, няма да има опция да се поиска бушел на стената, защото автоматично ще препраща към твоята сергия за закупуване на този бушел. А ако просто си пазиш такъв, но в момента не ти е активен за продажба, няма да ти намаляват твоите налични ако помагаш на приятел  Peace

... и ако някой въобще ги събере всичките ще има 75 табели  Shocked Shocked Shocked Shocked

Ооо, все някога някой ще ги събере всичките, друг е въпросът дали всичките ще ги е изтипосал във фермата  Mr. Green

С темповете, с които пускат нови култури, че дори и лимитираните такива с табелки, аз просто никога няма да стигна до момента, в който ще започна да си развивам фабриката и да правя там табелки  ooooh!

# 484
Пфууу - тази сутрин вече го няма подаръка...  Sad аз пратих, но малко хора успяха да ми пратят на мен ....

И при мен стана така  Sad Само три чувалчета събрах  Sad

# 485
Благодаря за инфото за бушелите, и аз помагам, но гледах да пращам, ако имам такъв и не съм се заглеждала дали ми намаляват моите ... но явно има ограничение в получаването - от един човек - 1 нещо само.

За фабриките ... мисля си, че скоро ще отшуми това както стана с мисиите... или поне ще намалее значително интереса - вземаш си медалите и го раздаваш по-спокойно.

Определено си заслужава да се взема гориво ... по-лесно е от събирането на колекции.

# 486

ама тия от Зинга  #2gunfire  може ли да го пуснат за 3 часа само  Rolling Eyes онова за дърветата беше активно малко по-дълго, краварчето за цяло денонощие, пък сега ... и то събота вечер  #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 487
Ох много тъпо, аз пуснах снощи искане на стената за наторяването( и много благодаря на всички които се отзоваха  Hug) и сега като ги приех не ми дава опция да върна подаръка . И така излиза, че малко прецаках всички  Tired А да не говориме , че през 1-2 подаръка ме праща директно във фермата , а отделно снощи приех няколко за наторяване и после ми ги нямаше във гифт бокса .

# 488
Аз успях да събера само 30 от тези за наторяването ... но късмет - в 01:30 си легнах и го видях , та бързо си пратих от някоя друга фалшива ферма ... мнооого ми се спеше , но знаех , че няма да го има дълго =) ...
Отдавна мога да си купа 5-та звезда за винцето , но такаааа ми се свиииди , по дяволите  Laughing Имам 1,600 000 ... а като знам , че след разширения и къщи за 5 000 000 останах с 200-300хил. и много ми се свидят  Laughing Но наистина си е далаверка с бензина , поне за мен е така де ... Купувам си всеки ден по най-малко 50 ... и съм си доволна =) ...

# 489
за бензина, и аз съм много доволна, преди време се оплаках тук в темата, че горивото ми е на нула, а сега имам 1 100 туби с бензин  Grinning

# 490
Confirm Your Identity
Add your phone

При регистрацията не, но сега като ми излезе този надпис го въвежам и пак не ме пуска.

# 491
и на мен ми се свидеше 1 милион, но го прежалих, събрах пари отново... и като си помисля, че има животни в маркета за 1 милион, 500 000 ...

# 492

На мен вече 10тина ми се падат от пчелите и това фрии въобще не го видях newsm78 но имах две пратени и не можах да ги върна. Наторявал съм с тях, но тия дни вземам лимитирана табелка и съответно наторих но не отчита нищо при нея

# 493
  • София
Confirm Your Identity
Add your phone

При регистрацията не, но сега като ми излезе този надпис го въвежам и пак не ме пуска.

Да не са ти хакнали акаунта чрез пощата?
Паролата лесна ли беше?
Разглеждах опциите за идентификация и при мен няма телефонен номер, име разни тъпи въпроси
от рода на коя улица сте живели та 8 годинки и др. такива.

# 494
О, вие сте многооо напред. Аз пък си търся съседи - dorageneva@abv.bg

Общи условия

Активация на акаунт