90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №109

• 31 183
  • 738
  •   1
Отговори
# 600
Добро утро и от мен, момичета!
popsy, честит ти минус! Искрено ти завиждам, още повече, че имаме преблизително  еднакъв старт и еднаква цел Simple Smile
[deniya/b], мисля си, че ако го комбинираш с една филийка хляб, може във въглехидратен, но иначе май е неутрално зелето. Освен за плодовия, разбира се.
Omnnia, и аз най- много свалям след бобов ден! Страхотно е!

Днес съм плодова аз и съм приготвила ябълки, круши, нектарини и грозде. Засега апетит нямам, хапнах една круша. Ще видим до къде ще изкарам Simple Smile

# 601
Здравейте и от мен  Heart Eyes
честит празник на всички
днес плодов имам диня и малко горзде
да споделя че кантара ми е луд  Crazy като ступя по напред към екранчето тегли с над кило по малко..  Joy
при вас случвало ли се е и къде заставате за най точен резултат

# 602
ДУ народе Simple Smile как сте мили дами?  Аз днес като за последен ден мога да се похваля, че пак си свалих кг-то до 57 кг, но и вчера вечерях много малко храна. Както и да е. Пожелавам ви на всички много минуси goodscale. Аз в мерките големи промени нямам.

бедро- 1см, прасец- 1см, талия 10см (виж тук огромна разлика Laughing), бюст не съм мерила. Доволна съм адски много за свалените килограми. Много се радвам, че точно тази диетка избрах, много съм доволна  Hug Hug Hug

# 603
Dai4eto браво за постигнатите резултати.
Пожелавам ти запазване на килограмите, а ако не-напролет с нови сили с мен.  Simple Smile
Лек и минусов ден на всички Heart Eyes Hug

# 604
Love4e мерси мила, но се надявам два килограма да ги смъкна с нещо друго. Ако кача 3-4кг със сигурност ще се върна за нов цикъл  Laughing

# 605
Колко е хубаво да отвориш темата и да гледаш минус след минус!Браво на всички, все така да продължавате! Hug

Дайче, взела съм ти подарък варел за края на режима и трябва да кажеш къде да ти го пратя! hahaha

Честит празник на всички или почивен ден, кой каквото празнува! Mr. Green

Емичка, пълен напред и килограмите ще паднат! Hug

Хубав ден, момичета и Толик!  bouquet

# 606
Здравейте и от мен и честит празник, Българи!!!

Не мога да се сдържа  newsm53
След вчерашния въглехидратен си мислех, че кантара ще ме уплаши... а днес  #Shocked съм -1.1кг  newsm44 много, много обичам минусите, особено на моя кантар  smile3502

Днес ми е четвърти ден и съм на плодове. Заредила съм се с пъпеш, нектарини, банани и ябълки.
Успешен и минусов на всички  newsm51

# 607
Славейче браво бе  Crazy и аз след въглехидратен свалях  Hug

Хари
ти ела да пием кафе в София, варели и тук продават Stuck Out Tongue  Hug

# 608
  • София
Аз да се отчета на 22 ден
кг - 4,5
талия - 7 см
ханш - 4 см
бедро - 3 см

Пред цикъл съм и може би задържам кг, но съм предоволна от мерките и от липсата на корем  Crazy

# 609
Добро утро!
Честит празник!
Dai4eto поздравления за резултата и успех със задържането и останалите 2кг   bouquet
Браво на всички за минусите!Продължавайте само така  Simple Smile
Гледам имаме си и мъжко попълнение.Толик, благородно ти завиждам как ги смъкваш тези килограми.  Peace

Днес ми е любимия ден-плодов.Приготвила съм си круши,ябълки,грозде и бадеми.
Успешен и минусов ден на всички!

# 610
Привет и от мен.Днес менюто ми е :
з. - диня + кафе
о. - форнети пица + краставица и маслини
в. - торта + редче черен шоколад

И моят кантар нещо си прави шеги - като стъпя по-напред или по-назад също дава разлика в измерванията.Но утре ще му купя нова батерия - да видим тогава...

# 611
Аз да се отчета на 22 ден
кг - 4,5
талия - 7 см
ханш - 4 см
бедро - 3 см

Пред цикъл съм и може би задържам кг, но съм предоволна от мерките и от липсата на корем  Crazy

newsm20 Hands Clap Бравос! Как си ти? Мина ли неразположението? След захлаждането аз се чувствам супер! newsm08

# 612
Здравейте фиданки!
След 2 допълнитени четворки и аз се отчитам за завършен режим. Честно казано не мислех , че ще искарам до край и на такива резутати.Нооооо за 90 дни -къде с малки прегрешения къде по-стриктна резултата е 56 кг. от започнати 70 кг. Естествено , че съм доволна.
За 1 цикъл-8 кг
     2 цикъл-3кг.
     3 цикъл-3кг
Общо -14кг.
След плодовия онзи ден видях и 55 кг, но след воднич(плодов) 56кг. затова го оставям 56 , а и кантара ми е механичен ...............................
Сега се надявам да ги запазя-панталони от преди режима са ми като подарени, а си влязох в такива от преди 6год. , когато и бях пак толкова кг. де
Успех на всички -режима работи , само трябва да сме по-упорити ......
Ще ви чета с най-голямо удоволствие и следя и вашите резултати. След 3 месеца може да съм пак в  редиците за сваляне на качено, защото си мисля ,че ще има . Още дне с ядох нережимни чушки пълнени с кайма и ориз , че и 1 филия хляб му сложих. ooooh!

# 613
Mimi_080, страхотни резултати! Браво, продължавай в същия дух!  Hug  Момичетата като теб и Nana ме зареждат и ми дават сили да продължавам.  Peace    bouquet

Vache, браво и на теб! Супер мерки и теглилки --> идеална мотивация за нас, останалите.  Mr. Green

Боровинкови нощи, и теб те помня от режима през март. Wink Но ти и тогава си беше слабичка, как изобщо е останало нещо за сваляне? Колкото и да са килограмите в +, успех.  Hug

Мартинче, добре дошла и на теб!  Hug  Хубаво е да видиш стари познати в темичката. Wink (предния път и аз бях с друг ник)

Deniya, за всеки ден става постното зеле, само без плодовия. Само леко с мазнинката, че зелето носи доста на мазно.

Моят въглехидратен вчера беше съвсем стриктно въглехидратен, но с оливане в количествата.  Embarassed  Направих си зеленчукова супа с фиде и стана невероятна вкусна, обаче след цял ден разходки вечерта бях гладна като вълк и ядох и хляб, а за капак и сладолед.  Embarassed
Днес дотук съм на 1 кг. грозде (знам, че е много...) и силно се надявам да изкарам плодовия без прегрешения. Момичета, хич не ми върви диетата този път, а и МЦ още ми закъснява и направо ми е побъркал и апетита, и метаболизма...  Rolling Eyes

# 614
Здравейте мацки  Hug
От днес съм във вашите редици имам едни 14 кг за сваляне  Blush Blush Blush
ще се опитам с тази диета да се отърва от тях,има ли някой който да я започва от днес с мен?
Да се отчета и аз:
З малка чепка грозде
О 2 кебапчета с купичка таратор
за вечеря мисля кебапче с малко салатка или пак таратор  Peace
хубав ден на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт