Концерти 2011

• 49 466
  • 768
  •   1
Отговори
# 750
Здравейте!
Аз да питам - някой ходил ли е на концерт с малко дете (1,6г), дали изобщо е възможна тая мисия?  newsm78 Става въпрост за феста в Разлог, нещо не мога да си го представя, но желанието ми да съм там е по-силно от всичко!  Rolling Eyes

# 751
 Flutter още едно нещо, което ще пропусна, но не мога да не споделя! Видях че са ги добавили и в Англия за Sonisphere Festival  Thinking Дали пък няма да наминат и насам  Crossing Arms

UPDATE (03/29/2011): New festival shows have been announced! Bad Religion will be playing at the Exit Festival in Novi Sad, Serbia on July 7. This is also the very first time that the band is playing in Serbia!

# 752
  • Ænima/Albuquerque
Аз се надявам Limp Bizkit, като част от Sonisphere в някои държави, да вземат да се включат и тук. Tired
Концерта им 2009 беше фантастично преживяване!

# 753
  • София
Аз се надявам Limp Bizkit, като част от Sonisphere в някои държави, да вземат да се включат и тук. Tired
Концерта им 2009 беше фантастично преживяване!
А дано, ама надали.
Аз чакам Линкин парк да дойдат, но не знам коя година ще ме огрее  Tired

# 754
  • Ænima/Albuquerque
E, че що да не минат.  hahaha
А ако е самостоятелно - още по-хубаво.  Heart Eyes

А Linkin Park, ако ми обещаят, че ще пеят само първия албум - отивам!  hahaha

# 755
И аз искам Линкин парк  Praynig
Ще си припомня младините  Blush  Mr. Green

# 756
# 757
В търсене на компания съм за Children of bodom... Вероятно ще го пропусна, за съжаление Sad Sad  Страхотна идея е да се направи тема за предстоящите концерти, може би трябва да пуснем и за интересните нови изложби в странта или поне в София:)) Какво ще кажете? Rolling Eyes

# 758
# 759
  • York
Много ми харесва гласа и. Вече взе да ми става досадно с концертите в София, които не мога да посетя по една или друга причина, най - вече финансова такава  Confused

# 760
И аз съм за LP  Peace или Eminem и T.I  Peace

# 761
Писах на организаторите на Сонисфиър дали трябва да взимам билетче за 150 лв. и за  10 и половина годишния си син, ама тц, няма отговор.  Някой да знае?
Само заради него бих дала тия безумни пари за билет. Ноооо.. 300 лв. просто няма как да оправдая.   Stop

# 762
  • София
Според вас струва ли си да си взема седящи за Сонисфиър, дали трибуните ще са читави- никога не съм ходила там и не знам дали има такива или тепърва се изграждат.

# 763
Минзухар, миналата година в едно интервю шефът на BEC каза, че нямало да правят проблем ако са минали няколко месеца от 10-тия РД на детето. Ние миналата година за синчето билет не сме купували. Първият ден дори и не поискаха да му видят личната ученическа карта. Втория ден я погледнаха и нищо не казаха. Според мен няма да има проблем  Peace!

# 764
Мейдън са невероятни, но това не е новина де.  Simple Smile Аз ги гледах вчера за втори път и се надявам да ги видя поне още няколко, за да мога да заведа и момчетата. Само още малко да поотраснат... Вокално The Talisman наистина са впечатляща, четох интервю на Брус, че това е песента, която най-много го изтощава на живо.
Изобщо, велики!  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт