Отговори
# 15
  • Miami
Добро утро  Simple Smile да се включа докато децата спят, че после става екшън  Laughing

И Никол спи навън много, тя и в къщи спи де, но като излезем е като пънче. Закъснява или пропуска хранене даже  Simple Smile

Тук капките Инфакол са даже малко по-евтини, купувам ги за около 6,60 -7 лв  Simple Smile Чувала съм мами да казват, че тези в Бг нямали нищо общо с вносните, т.е. по-калпави били. Не знам колко е вярно, защото вносни не съм давала, но тези при нас вършат работа. Изливам директно в устата по едно капкомерче преди хранене, но пропускам на няколко хранения.

Дойде очакваното захлаждане, то направо студ стана  Laughing Аз се кефя, ама сега пък дъжд вали. Абе няма угодия  Mr. Green

# 16
Добро утро. Да се запиша и аз навреме.

Аз отново съм отчаяна. Тъкмо онзи ден се бях засилила да пера бебешките неща, защото Софи е вече 1870 гр. и мислех, че може скоро да ме извикат в болницата...., но уви. В следствие на отока на крачето е засегната костта и е с диагноза остеомиелит.  Cry Cry Cry
Вече не издържам и ще се побъркам. Вчера цял ден плаках. Позволиха ми да си я гушкам цял час и половина и тя спа като бубичка Heart Eyes, а като я оставих и трябваше да тръгвам не можеше да спре да плаче. Сърцето ми се къса вече...  Cry
Сега ще търсим нов, уж много добър антибиотик.
Моля ви стискайте палци Софи да се пребори И с това, че вече много изстрада милото ми слънчице... и аз с нея също Sad

# 17
  • София
Либи, кураж мила! Софи е много силна и смела, сигурна съм, че ще се пребори! Много стиснати палчета от нас!  Hug Hug Hug

Деси, благодаря за новата тема!

Не знам дали писах, но Калоян е много нервен, почти не иска да спи вкъщи, но помирише ли количката и веднага затваря очи. Най-много му харесва возенето по разбитите софийски тротоари, асфалта на Витошка му е много "софт" изживяване и се буди, направо ми е мъка за количката по тези улици и бордюри, сърцето ме боли  ooooh!

red shoe, направо ви завиждам. Моя сладур хич не се кефи на дупките и се буди, а в квартала има само 2 асфалтирани улици, но те са доста натоварени и шумни

# 18
  • София
Либи  Praynig

# 19
# 20
Либи, прегръдки и кураж, мила! Наистина много преживяхте, но в крайна сметка ще гушкаш София скоро!

Аila, много благодаря за пояснението, добра новина е, че няма нужда да отказвам всички млечни продукти Wink Дано има ефект - той не плаче нон стоп, но ми се къса сърцето, като го гледам как се извива...

# 21
  • Miami
Либи  Cry Силно те прегръщам и ще се молим Софи да се пребори и с това препятствие  Praynig

# 22
  • София
Либи, мила,  Hug. Софи е геройче и ще се пребори бързо и с това. Кураж и сила ти пожелавам. Когато бебето ми беше на кислород, а след това и на системи в болницата и аз в един момент си отпуснах душата пред един педиатър и ревейки му казах "Не мога повече, не издържам", а той ми отговори "Можеш, можеш вие майките можете много повече, отколкото си мислите". Така е майчината сила е огромна. Hug

Ние вчера бяхме на консултация и се оказа, че сме се престарали с яденето. Embarassed Малкият за 2 седмици  след като ни изписаха е качил 1 кг и сега е 4 200кг. Лекарката ми каза да разреждам храненията и че 1 кг е твърде много. А аз се чудя как ще стане това като той пищи като че ли е на заколение, когато е гладен. Просто ми се струва мисия невъзможна. Аз го храня на поискване като не ползвам биби, чайове и води. Само че той като се замисля май си иска твърде начесто. Alia, моля за съвет. Как да озаптя това вечно гладно кърмаче, защото и мен този 1 кг за 2 седмици ме стресна. 

# 23
Здравейте и от нас.Ние нямаме колики все още и дано не я хващат, че като знам какъв ужас е  Blush спокойно е детето - спинка, хапва си и поревава малко, но това е нормално. Сега повече се занимавам с баткото да не се чувства пренебрегнат - излизаме по разходки, спим заедно и така. Другата седмица започва градината и нямам търпение да си почина и аз малко.

Либи, кураж   Hug  Всичко ще се оправи с малката  Hug

# 24
Либи   Praynig. Всичко ще мине, мила! Много кураж!

# 25
Либи, миличка  Hug Моля се бързичко да преодолее и това мънинка Praynig А jenap много хубаво го е казала майчината сила е огромна  Hug
Alia след вчерашното запечено положение помогнахме вечерта малко с термометърче - в резултат от 20.00 снощи до сега имаме над 7 пълни памперса. Много ни тормози стомахчето обаче и от сутринта от 6.00 до 10.00 не мога да го умиря ии да заспи. Но нещо друго ме притеснява ние сме само на кърма - до преди 3-4 дни давах само една гърда на ядене за околко 10-15 мин., после започнах по 10 мин и от двете като съм сигурна, че кърма имаше съдейки по лакомото преглъщане и пълните памперси. Гърдите ми обаче омекнаха абсолютно - не усещам да преглъща повече от 5 мин на гърда и си мисля, че не му стига, защото постоянно зяпа и търси и смуче каквото му попадне. На последното кърмене дадох само от едната гърда - от другата реших да изцедя за да видя колко е - 15 мл /след 20 мин цедене/ Sad .Сега съм си поръчала жито,боза, прясно мляко,чай на Хип за кърмачки - и незнам още какво да направя...
Да попитам и нещо друго  Embarassed от както се роди мъничък имам страшно много газове /а избягвам такива газообразуващи храни/ нормално ли е това?

# 26
Добро утро. Да се запиша и аз навреме.

Аз отново съм отчаяна. Тъкмо онзи ден се бях засилила да пера бебешките неща, защото Софи е вече 1870 гр. и мислех, че може скоро да ме извикат в болницата...., но уви. В следствие на отока на крачето е засегната костта и е с диагноза остеомиелит.  Cry Cry Cry
Вече не издържам и ще се побъркам. Вчера цял ден плаках. Позволиха ми да си я гушкам цял час и половина и тя спа като бубичка Heart Eyes, а като я оставих и трябваше да тръгвам не можеше да спре да плаче. Сърцето ми се къса вече...  Cry
Сега ще търсим нов, уж много добър антибиотик.
Моля ви стискайте палци Софи да се пребори И с това, че вече много изстрада милото ми слънчице... и аз с нея също Sad

Либи,стискам палчета на малката Софи.Прегръщам ви силно и не се предавайте,тя е борбена и ще се справи и с това.  Hug Praynig

# 27
  • София
Нека се запишем и ние с малко закъснение- на 12.08.2010 се роди нашето момиченце Мария 3480г 51см.

# 28
Либи, кураж мила, ще се помоля за Софи, тя е силно дете и това ще мине...
Аз почнах да предлагам само по една гърда на кърмене, преглъща си около 15 мин детето, след това заспива. На 08.09 сме на консултация и ще видим какви сме ги свършили с храненето.

# 29
От къде си поръчвате капките ИНФАКОЛ???

Аз ги купих от най-близката аптека, 8 лв. струват.

Shocked Shocked Shocked Shocked Shocked
Така ли изглеждат?????? На мен ми дадоха 2 опаковки,но знам че са заредени от Щатите и че в БГ ги няма newsm78  На тези дозата им е по цял капкомер преди ВСЯКО хранене и стигат за 1 седмица Sad-така че още не сме я да ги давам ,че при нас положението с коликите не чак толкова зле ,поне за сега ПУ-ПУ Praynig
Точно така изглеждат, вече ги внасят в БГ има ги във всяка аптека, струват между 8-9 лв. И аз ги ползвам. Едно шише съдържа около 100 дози, ако се храните по 8 пъти на ден трябва да стигне за около 12 дена.
eх,че хубава новина newsm44,мерси adelina_bg, явно съм назад с инфото Mr. Green ,ще взема да си купя от аптеките,а тези 2 опаковки от Щатите да си ги оставя за резерва,ако съвсем се увеличат коликите-за сега Йоан го морят само вечер м/у 22ч и 1 ч ooooh! ooooh! ooooh!

ЛИБИ,толкова ми става мъчно за твоето момиченце,че всеки път ми се пълнят очите....... Cry Приеми го като изпитание за теб и нея....за в бъдеще ще имате толкова силна връзка по между си..... Hug Hug Hug Бъди силна ,за да и предадеш и на Софи от силата си Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт