Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 575
  • 759
  •   1
Отговори
# 150
От мен чао за сега.Желая Ви "приятно" гледане на серията по Нова

http://www.youtube.com/watch?v=LJRO2HKXFEY&feature=related

# 151

Последна редакция: вт, 31 авг 2010, 18:56 от bghelp

# 152
# 153
  • Русе
Ееее,най-после да 4уя турски изпълнител да пее гръцка песен! Hug

# 154
  • Варна
Здравейте, момичета и момчета! Hug
Днес пак се забавлявате цял ден- чудесни коментари, снимки! thumbsup  bouquet
Тарабас- великолепни стихове- поздравления! newsm10 smile3501
Добре дошли на новите ни приятели Flowers Bouquet Kissing Heart- надявам се, че заедно добре ще се забавляваме! newsm19

# 155
  • София
Гукате си сладко ,сладко тук и топлите се с красиви клипчета и фотографии.При вас не знам как е ....Ама тук в София настана голяммм студддд smile3521 smile3503 newsm51

# 156
  • София

НА ГРАНИЦАТА         

Кръвта...по бялото се е разляла            
Петно...на мъст и гняв-омразна            
Червено е ,блести ....            
под болничните светлини            
И болката кървяща и болезнена            
направи път на бащината чест-            
паянтова ,с дъх на изгоряло            
Цена...висока,граничеща с лудостта            
с пришито-кърваво възмездие            
Еда...отново пак.... умира            
Безжизнена ,пренася се в тунела            
Стените му тъй грозно сиви,            
променят се и сливат се с безкрая            
Но там в безкрая...има  светлина            
Еда,Еда...за бога отвори очи            
ръката протегни..и светлината докосни            
Знам ,трудно е и ще боли...            
Но там са -детските ,мечти и            
всички твои дни-красиви,живи            
Ямур...с Харун ..и те са там            
Усмихнати и тъй щастливи            
И знай,че... чакат те            
Единствено,избягай от тунела            
За тях....и вашата ЛЮБОВ            
последни сили намери            
Еда недей ...заспива             
От мрака.......излезни            

http://www.youtube.com/watch?v=VM_gwfeHxqI            

# 157
  • Варна
           Коктейл

Странен коктейл се получи
в сериала ни злополучен!
Коктейлът е интересен
и добре размесен-
драматично дозиран
и умело сервиран!
В света уж за двама-
много лъжи и измама,
любов и ревност
в огромни дози,
страст и ярост,
страховити пози,
злоба и омраза
в крайна фаза...
Отдолу мъка и колебание,
отгоре болка и терзание-
смесица от лед и огън,
с още толкова вопли и стон,
облени обилно със сълзи
в чаши от страдащи души
с разбити съдби...

# 158
  • София
Според мен Еда е доста неразбрана и недооценена от повечето от нас.Еда,както каза и Дани е продукт на своето общество,възпитание и среда.Тя е расла в патриархално семейство,в което възрастните са институция.Затова действията й са абсолютно логични.Тя имаше 3 възможни изхода от ситуацията:Първия и най-лесен -да загърби всичко и всички и да се отдаде на любовта си с Харун(както постъпи Мелда),Втория-по-труден беше да застане срещу всички и да се бори за тази любов(но това при положение,че Харун  е зад нея на 100% още от самото начало).И третия най-труден-да се откаже от любовта си и както каза във вчерашната серия:да изгаря отвътре,а погледа й да е студен като лед.
Е понякога смелостта граничи с глупост и на някои от нас Еда може да се струва глупава,но в действителност тя е най-смелият персонаж във филма. Това е моето скромно мнение и никого не ангажирам с него.

newsm10 smile3521 newsm10Има много сила в това момиче.Тепърва ще и се наслаждаваме.До сега и бе наложено от сценаристите да е такава-заспала.Тепърва ще се развихря smile3521 smile3521 smile3521Защото и тя обича-истински и ще се пребори за Харун и тяхната любов на края ще  са щастливи

# 159
  • Русе
Гукате си сладко ,сладко тук и топлите се с красиви клипчета и фотографии.При вас не знам как е ....Ама тук в София настана голяммм студддд smile3521 smile3503 newsm51
E,при мен е топли4ко- +16. А само преди 3 дни беше +38?!Сега поне се диша! Hug
Боб,поздравления за "На границата"! smile3501 smile3501 smile3501 newsm10 newsm10 newsm10

# 160
  • Варна
       Поетеса

Творческия процес е интересен-
понякога е като песен-
забързан  и лесен
с резултат чудесен-
стих емоционален и забавен
и вид оригинален!

Друг път е като мъчение...
Философското ми настроение
ме води до раздвоение-
думите излизат трудно,
твърде тежко и мудно
и не защото ги няма,
а защото гърлото се стяга,
в очите напират сълзи,
а мъката по тялото пълзи...

За някои неща не е лесно да се пише,
някои истини не могат да се опишат
без болката отново да се почувства,
както и цялата палитра от чувства,
които душата драматично раздират,
но така емоциите в думи се събират!

Как стихът се нарежда-
с това музата се разпорежда-
веднъж мислите са точни и ясни,
друг път- мъгливи и неясни,
веднъж история се разказва,
друг път страст се показва...
Но макар и написан с ръце,
стихът винаги е от душа и сърце...

# 161
  • Русе
Дани, този "Коктейл" трудно се преглъща и няма нищо общо с тези ,които Моксито раздава! smile3501 newsm10 newsm51 newsm74

# 162
  • Русе

Как стихът се нарежда-
с това музата се разпорежда-
веднъж мислите са точни и ясни,
друг път- мъгливи и неясни,
веднъж история се разказва,
друг път страст се показва...
Но макар и написан с ръце,
стихът винаги е от душа и сърце...
[/quote]

Дани,прекрасно е! newsm51 newsm51 newsm51  И мен снощи Музата ме опъва,осуква и огъва! hahaha Написах 4 4ернови,нищо не ми хареса и ги оставих да отлежават!По4ти като раждане! smile3521

# 163
  • Варна
Според мен Еда е доста неразбрана и недооценена от повечето от нас.Еда,както каза и Дани е продукт на своето общество,възпитание и среда.Тя е расла в патриархално семейство,в което възрастните са институция.Затова действията й са абсолютно логични.Тя имаше 3 възможни изхода от ситуацията:Първия и най-лесен -да загърби всичко и всички и да се отдаде на любовта си с Харун(както постъпи Мелда),Втория-по-труден беше да застане срещу всички и да се бори за тази любов(но това при положение,че Харун  е зад нея на 100% още от самото начало).И третия най-труден-да се откаже от любовта си и както каза във вчерашната серия:да изгаря отвътре,а погледа й да е студен като лед.
Е понякога смелостта граничи с глупост и на някои от нас Еда може да се струва глупава,но в действителност тя е най-смелият персонаж във филма. Това е моето скромно мнение и никого не ангажирам с него.

newsm10 smile3521 newsm10Има много сила в това момиче.Тепърва ще и се наслаждаваме.До сега и бе наложено от сценаристите да е такава-заспала.Тепърва ще се развихря smile3521 smile3521 smile3521Защото и тя обича-истински и ще се пребори за Харун и тяхната любов на края ще  са щастливи
Еда е единтвената, която прави каквото се очаква от нея и май единствена се държи с достойнство. Когато я остави Харун- си тръгна с достойнство- нито сцени, нито истерии, макар че беше съсипана. После като го видя в дома си- пак се държа на положение, без да прави скандали- пак изстрада този миг сама. Като разбра, че е бременна и според техните разбирания е останала без чест, а без чест там не може да се живее- веднага реши да сложи край на живота си. После не можа да убие нероденото си дете, може и подсъзнателно да е било, защото е дете от голямата й любов, но едва ли е това, тъй като тя си мислеше тогава, че любовта й е невъзможна. Реши да избяга- да излезе от живота на всички и да не пречи- не стана, Толга я върна. Намери баща на детето си, защото в Турция, а и не само там да си самотна майка е тежко! Понеже в Турция, семейството е на първо място- всичките й действия и бездействия са да не нарани никого от тях.
Наистина е много смела- колко хора биха мислили винаги и само за другите, напълно загърбвайки собствените си чувства и биха правили само каквото се очаква и изисква от тях!
Простете ми- много дълго стана! Praynig

# 164
За мен в последните серии Еда се дължи като абсолютна тъпачка.
Не налагам мнението си на никого.

Общи условия

Активация на акаунт