Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 80

• 29 488
  • 759
  •   1
Отговори
# 225
Мария 72, благодаря ти мила!!! 

# 226
Снимките с мерките на Харун, Мелда, Еда и Едже, които е постнала Moxito са по реални. Разликата между Харун и Мелда от 3 см е почти незабележима и те наистина излеждат еднакво високи.

# 227
Мелда тука по-висока от Харун. hahaha
Между другото има ли някой представа кой колко е висок по принцип?
Синем е 1,79 м (http://www.tvnovellas.info/bg/actors/9439/sinem-oztufan
Серхан е 1,95 м http://www.hiclub.bg/Article.asp?ArticleId=392568, но не ми изглежда толкова висок.

Според мен е не по - висок от 1,80 ,най - много 1,85 м.
Това 1,95 си е сериозна височина, почти гигант, а той е висок ,но не се откроява чак толкова от останалите.!
Като дойде в България трябва да го питаме колко е висок. hahaha hahaha hahaha
Не, по - добре да разберем височината му, като мащабираме някоя негова снимка!!!И без това много ги имаме!!! hahaha hahaha hahaha

# 228
''Актьорът довери,че непрекъснато получава писма от страната ни.''
Надявам се, 4е никой от форума не си губи времето да пише писма на Серхан! Ние си имаме поле за изява!

''Той довери също,че е имал прекрасна лятна ваканция.Въпреки ,че не уточни къде е почивал''
И за Йозлем не разбрахме къде е почивала! И с кой! Странно! Защото тя явно оби4а да я снимат с Берксан!

# 229
Снимките с мерките на Харун, Мелда, Еда и Едже, които е постнала Moxito са по реални. Разликата между Харун и Мелда от 3 см е почти незабележима и те наистина излеждат еднакво високи.
Килограмите на Мелда не ми изглеждат реални. Не може Едже да е само 2 кг. по - лека от Мелда.Мелда изглежда два пъти по - грамадна от Едже!!

# 230
  • Русе

1.Неуравновесеност - не! Няма ситуация, в която да е загубила самообладание! Един, единствен случай - но беше сама! И след това отново стъпи здраво на крака.
2.Оби4а го по свой на4ин. Любовта по принцип си е вид обсебия.
3.Изобщо не е щастлива.Но тя не търси щастие!Тя иска да запази  статуквото!
4.Тя е съпругата и каката! Това е моралното основание за поведението й!
5.Дразнеща е, защото сме с разли4ен морал.
6.Много реалистичен образ за турската действителност!
[/quote]

То4но и вярно! newsm10 newsm10 newsm10 smile3501 smile3501 smile3501

# 231
Килограмите на Мелда не ми изглеждат реални. Не може Едже да е само 2 кг. по - лека от Мелда.Мелда изглежда два пъти по - грамадна от Едже!!
Може кокалите на Едже да тежат повече. Знам ли.hahaha

# 232
Joy hahaha Joy hahaha newsm10 newsm10

# 233

Пускам ги след две минути ги погледни. Розовке преведи ми моля те, Снимките са оформени от .......,

за да напиша името като ги пускам.

# 234

Момичета ама хич не си скучаем нищо ,че фрагмент няма .При нас непрекъснато си е весело.само така  newsm62 smile3508 newsm62 smile3508

# 235
  • Русе
Малко поетични опити Peace

За любовта

Но каквато и да е в своето разнообразие,
струва си да си изживял всичките й фази!
Тя е емоционално пречистване
и истинско душевно очистване!
Ако какво е любов не си разбрал,
за какво тогава си живял?!

Невероятна си,Дани ! newsm74 newsm74 newsm74 smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 236
Малко отклонение от темата!
Днес свърши "Двама за винаги"- направо ужасен финал.

На всичко съм съгласна: нова мома за Харун ; нов ухажор за Еда ,кавги , раздели ,разводи,да са разделени завинаги ,но не и на такъв финал.Не си давам нито Харун ,нито Еда /макар ,че често ми идва да я удуша с голи ръце/.

# 237

Пускам ги след две минути ги погледни. Розовке преведи ми моля те, Снимките са оформени от .......,

за да напиша името като ги пускам.

Адашке нещо ме обърка  newsm78

# 238
Или пък на Мелда кантара да не мери вярно!! hahaha hahaha hahaha

# 239
Извинявайте ако въпроса ми е неуместен, но на кого му е необходима информация, колко е висока Мелда или колко тежи Едже?  newsm78 newsm78
Мен лично ми е по-интересно да знам каква литература обича да чете в св.си време Харун?! Или харесва ли театър и коя е любимата му постановка?! Така мога да  направя преценка какъв човек е, какви са целите, житейският му опит и т.н
Разбира се повтарям, че това е моето мнение и виждане за нещата!!! Не ангажирам никого с тях.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт