Отговори
# 675
ЕЛИСТ благодаря. Не знам с кой педиатър да си сменя моя. Хем искам да е близо. Пък то сега по ЗК има едни обърквания и докторите не дават направления никакви. Ама ако трябва да съм честна нямаше да и се разсърдя никак, ако ми беше казала трябва да направите еди какви си изследвания ама сега не мога да ви дам направление нямаше да е проблем да си ги платя все пак става въпрос за здравето на детето ми.

Ама то в БГ е така. Молиш господ да не стигаш до лекарите щот тогава лошо Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Mbaby споко за дъвченето. Свекървата казва за мъжа ми, че му е пасирала всичко до 2 години. Сега си дъвче много добре. Тъй че няма от какво да се притесняваш. Ще се научи да дъвче. То и това май като при ходенето. Когато тогава.

Абе моят юнак всеки път като се преобличам и остана по цици вади един такъв похотлив смях направо вече почвам да се притеснявам  Embarassed

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 11:53 от sinapovaaya

# 676
юздичката -която тръгва м/у двата предни зъба и съединява вътрешната страна на устната  И защо ще правите? Какво му пречи?
Дали е само по естетически причини поради голямото разстояние м/у двата предни зъба или би попречило при подредбата на следващите зъби, не знам, затова и аз питам.

# 677
Здравейте, мамчета! Ех, това пусто време няма май скоро да се оправи, то поне да валеше като хората!
Mims 009, Alissa, мерси за комплиментите  Hug
Renew, идеята с къщичката е супер, само време да има човек!

Аз тези дни съм на тема отбиване, колкото и да ми е неприятно малката скоро става на годинка и аз съм си поставила около този период да я отбия. Сега се кърмиме вечер за приспиване, един път през ноща и към 6.00ч.-през деня яде твърда храна колкото да не е без хич.
Не знам как ще се справя, първо, защато толкова ми харесва да кърмя, особено през ноща, когато се гушкаме двете под юргана, едно такова миличко ми става, все едно нищо и никой друг не съществува около нас; обаче Дари напоследък започва да ме ползва повече за биберон, особено при  ранно-сутрешното ни  кърмене, а и сякаш през ноща си наваксва количеството, което през деня не си е набавила с друга храна.
Не ми се ще да се кърмиме до две-три годишни, защото според мен вече детето има нужда от друг вид общуване с майката, а и отсъствието ми вечер на този етап е невъзможно, през ноща да не говориме, откакто се е родила за повече от 3-4 не съм я оставяла, камо ли да излеземе да пиеме по бира с приятели вечер примерно, не че това е най-важното нещо на света, ама всеки има нужда да разпусне понякога.
И за мен, и за нея ще е голяма мъка-от вчера започнах да давам кис. мляко -1лъж, днес две и така - дано и хареса, че вечер да си го папка, нищо от шише не приема и това е   откакто се е родила, само напоследък по 20-30гр. водичка.

Та така, че се отнесох,  мамите с опит в кърменето и отбиването да споделят опит как по-безболезнено да става за мъничето, че ми се къса сърцето  Cry

# 678
mims_009 това кафе дето си го сервирала човек и да не пие кафе ще пропие Laughing.
Забравих Честити месечинки!
Като по чудо бебчо заспа и аз се изкъпах набързо и сега ще пия едно горещо чайче, малко да се почуствам и аз като човек.
От вчера не издържах и пуснах духалката, голям студ е вкъщи.

mBaby какви кубчета, тая жена знае ли на колко сте. Гоги основната му игра е да вади всички играчки от кутията и да ги хвърля, после аз ги прибирам и той пак ги вади и му е забавно на детето, другото са чехли - ужас, естествено не му давам да ги докопа, в стаята ходим боси. Номер 1 обаче си остават кабелите, а в кутията с играчки вече има една мишка за него! А и книжки много обичаме, аз ги озвучавам разбира се като "натисне" нещо с пръст.

Сега да се похвалим че се записахме на кухня и края на седмицата ще споделя впечатления. Разпитах в кухнята майка мога ли да знам какво има в храната - е не разбира се но в основни линии, в супите има застройка с цяло яйце на прах в съотношене 1 към 7, десертите са с мляко на прах но не адаптирано естествено, месо пилешко от филе, телешко, риба, агнешко когато му е сезона, сол и захар в минимални количества. Ние засега сме яли само жълтък но ще видим как ще действаме. Майтапа е че забравих да си оставя капачки за бурканчетата и сега не знам дали ще ми направят проблем?!

# 679
ПРИВЕТ ОТ ОФИСА

искам това шоколадовото кафе в средата МОЛЯЯЯЯ - нещо в този студ изпадам в гушкащо настроение  Mr. Green

Лудницата е типична и слав а богу, че работя само до 17ч., а не както преди до 20ч.
Майка ми гледа Дари и май се справят добре. Много ме улесняват с баща ми, защото той готви и като се прибера мога да си видя детето вместо да се хващам от вратата за тенджерите.
Малката е започнала  да бръщолеви страшно много - цели речи изнася. Но продължава да мрънка за щяло и нещяло. И яде много малко, но нищо не мога да направя по въпроса.

кики - мноооого кофти случка ви е сполетяла. Знам че при задавяне трябва да я обърнеш с главата надолу и да я тупаш по гръбчето. И разбира се минимално да се паникьосваш ....доколкото е възможно разбира се.

Стели - дано сте по-добре вече. Пиши като можеш.

Вес - мъжа ти кога ще работи в събота та да се видим - може и по домашно му ако не става за разходки.

Хайде връщам се на пангара ......оздравявайте......и се крийте на топло

Като гледам добре сме се увъртели в болести всички. А зимата едва сега започва.

# 680
  • Пловдив Белащица
юздичката -която тръгва м/у двата предни зъба и съединява вътрешната страна на устната  И защо ще правите? Какво му пречи?
Дали е само по естетически причини поради голямото разстояние м/у двата предни зъба или би попречило при подредбата на следващите зъби, не знам, затова и аз питам.
Голямата ми е така, но не планирам "операция". За подредбата на зъбите не се бях замисляла. Моите бяха криви и без такава юздичка или там както се нарича.

# 681
  • София
Здравеѝте,

Виждам, че сте на тема обувки. Една мама в коѝто пишем в един саѝт за спортни стоки има ето тези обувчици за продаване

http://www.sportsdirect.com/lonsdale-camden-mens-115069?colcode=11506930

Пише, че са естествена кожа и стелката им е 11.5см.  Номера име C3 по UK, като БГ мисля 18 номер!  Не са носени, защото са и объркали номера!
Ако някоѝ прояви интерес, ще дам ника и! Аз имам само хубави впечатления от тази фирма.

Хубава вечер! Hug

П.П Цената е 16лв.

# 682
  • София
viksi , по въпроса с кърменето и отбиването и ние сме почти на същото дередже - кърмя го за успокоение, по-точно за приспиване след като се събуди, нощем 1-2-3 пъти, понякога и следобед за приспиване, но т.к. отдавна нямаме цяло ядене явно има доста малко кърма и той като цяло си хапва през деня, макар и да е голям каприз.

И аз се чудя за отбиване, но като че ли ми се ще зимните месеци да си цока още каквото има - все пак си е имунитет това. Решила съм някъде февруари, март да го спирам. Тогава ще е на година и 3-4 месеца, дали не е малко късно?

# 683
  • в ябълковата градина
Mbaby, не е късно за отбиване според мен.
Моето диваненце ако си сучеше както трябва, нямаше да го отбивам
поне до година и половина.

# 684
Цитат
Абе моят юнак всеки път като се преобличам и остана по цици вади един такъв похотлив смях направо вече почвам да се притеснявам 
хихиххи... и ние сме така ...даже снимки му направих ако не ме беше срам щях да ти ги покажа  Peace Laughing Laughing

За кърменето все по често ме питат кога ще го отбивам ама аз се правя че не съм чула ... Сега като ми е болен и не яде нищо все на гърдата ми е закачен... не знам колко му стига, но ака течно като бебе и така и мирише  Flutter Но съм доволна че мога да си го гушна и успокоя по този начин ...
Днес е значително по добре започна да прави и бели (дърпа кабели де що види), усмихва се и ми "говори" ... беше замълчал два три дни и само плачеше  Peace
Тези капки Биогая явно са доста добри ... аз да си призная не им вярвах много много и за това не съм ги давала до момента  Peace
Чао за сега от мен да ходя да се къпя докато спи юнака, че след 30 мин. най-много час ще иска да се гушка в кревата с мен  Embarassed Той взе да спи при нас почти през цялата нощ  Peace Как ще го отказвам от навика не съм сигурна въобще  Peace

# 685
Добър вечер!  Simple Smile

Наистина се надявам всички да оздравявате в най-скоро време.Супер гадна работа е да са болни малките ни сладурчета!!!  Hug

viksi: и ние горе долу сме така.
Kиkи: нашите маратонки са на тази марка и също съм доволна.
Купих и домашни пантофи(ортипедични на фирма "Беко").Все са му топли крачетата.

Приятна вечер!

# 686
Да ама притеснителното е че той се отби сам преди 5 месеца. Просто една сутрин спря да цока. А сега от скоро като се преобличам и похотлив смях. И ако го гушне някоя друга жена и той веднага и пребърква деколтето.

# 687
  • София
Привет.

Охххх!!! Направо умирам от стомашни болки от 3 часа  Confused - през три минути съм тоалетната. Какво е това чудо незнам! Явно някоя гад сме яли, тъй като и мъжа ми е с подобни оплаквания.

Мими - тази седмица мъжа ми ще е почивка, че сме на концерта на Scorpions. В началото - средата на другата седмица ще видя как стоят нещата за следващата събота.

И аз съм на тема отбиване. Имам план, който започна да се проваля от самото начало - исках да започна отбиването, като заместя едното от сутрешните кърмения с попара, но Ина я втриса от нея  Sick... И аз смятам до годинката да я кърмя и да приключвам. По принцип не ми пречи, със сигурност много ще ми липсва, но вече не си търпя 100 кг задник и те така! А и нямам намерение да я кърмя до 2 годишна, а доколкото знам бебоците се отбиват трудно след годинката... Иначе за момента се кърмим 2 -3 пъти вечер /докато избиваха последните 2 зъба се будеше по 2-3 пъти нощем/ и 2 пъти сутрин.

Приятна вечер от мен  Hug

П.С. Синапова - според мен няма нищо притеснително. Нали не мислиш, че той знае, че циците са нещо еротично за мъжете и повод за похот  Laughing?!

# 688
  • София
Весс, и Пламена се втрисаше от попарата, но сега си я яде и даже като свърши се сърди. Дай й малко почивка 2-3 дни и пробвай пак.

за проблема в тоалетната  Laughing - ентерол. има вирус точно с това свързан

Новини от Стелету, уж са по-добре, надява се утре да ги изпишат!

Яничка, Янечек, мерси за инфо то относно инхалаторите!

# 689
Здравейте  Simple Smile.
Рос спеше и аз се възползвах да ви прочета назад. Аз пак изчезнах, защото и ние сме сред болничките.
Започна с много бистра хрема, като водичка и кашлица. Първо ни изписаха Алиум цепа, надявам се не бъркам и името, и Стодал. Притесних се, защото няколко пъти повърна след хранене и то доста, явно е било от кашлицата, една спастична уф ужас. В неделя пак го заведохме на лекар и сменихме лекарствата. Само за нослето не знам какво да слагам, Виброцила ме притеснява, че може да е привикнал към него, а другото е физ. разтвор с адреналин, но пък после пак можело да се запуши нослето и т.н. и изобщо лекарите са на различно мнение  Rolling Eyes.
Дано бързо да оздравяват всички дечица.
sinapovaaya,
Цитат
Обаче ние с мъжо тотално се скапахме. С температури с повръщане и разстройство страшно.  Ние лежим като умрели а малкия щъка по пода вобще сме картинка
Как сте вие? Уф това е много неприятно, с мъжът ми бяхме болни края на лятото, аз бях като труп и само се притеснявах малкия да не го хване гадния вирус. Усещах, че ми е зле и не мога нито да измеря Т, нито да взема хапче. После видях, че е 39 градуса. Дано и вие оздравявате бързо и Митко се оправя.
wassilena, Рос си поигра с уокър на едни приятели, от тези с повечкото джаджи. Хвана го и вместо да прави стъпки, се навеждаше напред да гледа очите на кученцето и да му пипа носа  newsm62, така че и аз не знам какво ще взимаме.
miraluba, вашата количка е Peg Perego, нали? Имам такъв спомен от снимките, но не знам точния модел. Тя с кош ли е, или е комбинирана? Дано ми разбра въпроса  Wink.
За компютъра, и аз бях останала без няколко копчета от клавиатурата, направиха ми ги, сега пак ми липсва един, но така ще си стоя засега Simple Smile.
За кухнята, пробвах две различни кухни, затова и бях питала тук от кои имате добри впечатления  newsm78.
Марграритка, да във Вис Виталис, аз бях с мъжът ми само и бях преди вас на касата. Разпознах малката по снимката от аватара ти, но не бях напълно сигурна и се отказах да питам вие ли сте не сте ли  Simple Smile. Да, не се видяхме, но в това време сигурно няма и да се запознаем  Simple Smile, сигурно в някой мол ще се виждаме.
Редактирам, происках да видя да не се повтарям.
Кики, ужасно преживяване сте имали, радвам се, че е добре Адито. Един път и аз доста се уплаших, една вечер след разходката стоим на масата и Роси си хапва с нас и по едно време повърна много и направо на фонтан. Гледам аз, повърнал листа от дърветата, тогава духаше доста вятър и падаха навсякъде, включително и в количката и явно си е хапнал няколко без да се колебае. Оф беше ужасно неприятно, изобщо не сме видели кога си ги е напъхал в устата. Вчера искаше да изяде едни малки гумени уплътнители.
Хайде да не прекалявам с писането  Simple Smile.
Лека нощ  smile3524.

Последна редакция: ср, 06 окт 2010, 23:54 от LiloAndStitch

Общи условия

Активация на акаунт