Отговори
# 480
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, днес разгледах новата брошурка на метро и си харесах лот кошарка и бебефон бертони за 120 лв
http://issuu.com/proomo/docs/main_192_1-24/1 на 15 страница ...

ДВ, сладурани  Hug
Извинявайте, че ви се намесвам в темичката ..., но ви чета от време на време, радвам ви се и си спомням отминалата година, трепетите и въпросите ..., а ето, че днес бебе Ирина става на 7 месеца Simple Smile

По повод на цитираното: ние сме с такава кошара на Бертони. Купихме допълнително матрак ..., ами аз съм много доволна: стабилна е, и понеже пътуваме много - събира се за две минути и за толкова се разпъва Simple Smile
Спомена се и марката Чиполино ..., бях с прехвалена и скъпа количка Нео Нато ... - ами счупи се Simple Smile Взех тригодишната Чиполино Рапидо на снахата - танк Simple Smile Тежи само 9 кг. има си всичко, преминава през всичко и я управлявам с една ръка ... Та мисълта ми е - понякога има качествени неща от марките "нисък клас", но има и голяма доза късмет Simple Smile
Погалете си разкошните коремчета, бременейте спокойно и ще гушкате най-красивите бебоци през февруари  Heart Eyes

П.П. Сетих се и друго: 3-4 мами от нашата февруарска тема казаха, че им се е счупила рамата на Хук Малибу - смениха им ги с нови и пак се повтори при две от тях --> та съвет - НЕ Малибуто на Хук Simple Smile
П. П.2 Има една поговорка "Не питай старило, а питай патило" Simple Smile Много от бебешките неща "изглеждат" безумно необходими, но се оказват безкрайно ненужни (вкл. и дрехи) - ако имате въпроси винаги можете да попитате при "Родени 2010"- февруари Simple Smile Винаги ще ви отговорим и ще ви бъдем полезни  Hug

Последна редакция: ср, 08 сеп 2010, 23:28 от la vida loca

# 481
момичета, чували ли сте нещо за тези сгъваеми ванички? открих ги случайно, на едно място има намаление и много им се чудя.изглеждат доста практични, ама дали пък са издръжливи?..http://www.baby-markt.de/cgi-bin/cosmoshop/lshop.cgi?action=show … =froogle&ls=d

# 482
  • София
ние сме с количка Chipolino pooky и съм много доволна

# 483
Като сте отворили тема за количките,хайде и аз да ви попитам по-опитните какво мислите за ABC Disign Mamba?Дайте някакви отзиви моля ви.Голяма чуденка ми е тази количка.Бях си харесала преди това  Bebe confort Streety (3в 1),всичко в Streety е много добре комбинирано и измислено и е най-леката досега срещана от мен комбинирана количка,но ме притесняват малките и гуми.Докато Mamba- та изглежда по-стабилна,въпреки че е доста по-тежка около 11,30 - 11,70 кг. Rolling Eyes
http://www.abc-design.de/en/products/prams/mamba.html
Лека нощ и приятни сънища! Hug

# 484
  • София
аз за количка се насочвам засега към Peg Perego Uno - втора упореба

# 485
здравейте, включвам се на път за банята, че после заминавам за работа...а вчера хич нямах време да вляза даже... Hug

Мерси на миналогодишното мамче, което се е отзовало с инфо - друго си е да ти каже пресен пресен родител как са нещата...  bouquet

Тотони, и аз съм се спряла на Мамбата на ABС Design - много ми харесва, една мама в нашата махала я има, но директно с нея не сме говорили дали е доволна, ако искаш като го направя - ще ти кажа   bouquet

Хубав ден на всички, дано успея довечера да ви изчета  Hug  bouquet

# 486
Добро утро на всички  Simple Smile. Да се похваля и аз и ние сме със сини гащи. Вчера бях на ФМ и съм много много  Grinning.Всичко е наред с бебо. Термина ми вече е известен 09.02. Бебо е 309 грама,и доки каза че ще се роди над 3 кг. Прекрасен ден на всички  Hug

# 487
  • област Варна
primavera85 честити оцветени гащи. Супер новина. Аз чак след една седмица ще си видя бебо и вече ми домъчня много.
Някоя мама да се е сдобила с кървящи венци? Или да си сядам на Д-то и да си чета в гугъл как могат да се третират.

# 488
  • София
Здравейте момичета,
здрави и хубави бебета за всички. Искам да ви попитам какви са цените за ФМ в МЦ Фемина и в МЦ Марковс - трябва да запиша час разбрах че на тези две места е най-добре да се направи. Благодаря ви предварително   bouquet

# 489
  • София
La vida loca- много мило послание Heart Eyes, а аз вчера бях за първи път (може би втори няма да правя, но док. ще реши) на Фетална моргология, в МЦ Фемина. Много интересно беше, припомних си биологията, аорти, сърце не бебето, алвеоли, бъбречни легенчета -хихи. Лекарят беше словоохотлив и с добро чувство останах.

# 490
  • в кукувиче гнездо
Espinoza, за кървящи венци е хубаво да си вземеш специална паста за зъби и вода за уста. На мен от време навреме започват да ми кървят и ползвам паста пародонтактивс флуорид  и същата вода за уста. Много добре ми действа, като се жабуря с нея по два-тир пъти на ден. Има и специални пасти за зъби за бременни, но не помня как се казват. Най-хубаво е да се попита стоматолог. Аз дори мислех да пия флуорид, но се оказва, че е опасно за здравето...

# 491
Добро утро....Заповядайте по едно кафенце...
А за тези,които са го спрели по едно чайче....

Еспиноза,и аз се сдобих с тази екстра,общо взето няма много какво да направиш,ще се оправи след като родиш.Поне при мен беше така...

# 492
Добро утро! Grinning В нашата къща кипи ужасен ремонт и от 8 сутринта се започва с едни бургии,страшен шум и вибрации,та няма вече ни спокойствие ни сън. Confused Дано по-бързо си намерим ново жилище,че тук не се живее и ще е така поне още 5-6 месеца.
amidala13 ще съм благодарна на всякаква информация,която разбереш Grinning. Нашите кумове имат подобна,само че триколката Кобра мисля,че се казва модела и са много доволни,но на мен за нас не ми се струва удобен варианта с триколка,някак си ми се вижда по- нестабилна Thinking
Finty ти защо си се спряла на този модел на Peg Perego?Какви са му предимствата,колко тежи?
Reny31 аз бях на ранната ФМ при Марковс и струваше 80 лева,но една от нашите мами беше споделила цена от 100 лева,може би защото тя очаква близнаци,а може би втората ФМ си струва 100 лева по принцип,но и 100 да са аз пак съм там! Около 30-40 минути е прегледа на 2Д,3Д и 4Д ти показват бебето,страхотна техника имат,много съм доволна и от докторката.Единствения проблем е,че трябва доста време предварително да си запазиш час,явно не само аз съм доволна  Grinning. Успех!
la vida loca и аз благодаря!Много ни е ценна всякаква информация,от както вече е писала Адмирала "пресни,пресни мами". Да ти е живо и здраво детенцето и все повече да ви радва!  bouquet Heart Eyes
adi_v4 благодарско за кафенцето! Hug
А за венците . и аз имам този проблем,вчера бях на зъболекар,каза,че е нормално и можем да си помагаме като ползваме билкови пасти за зъби и такава вода за уста.Четката за зъби трябва да е от по-мекичките Simple Smile
Хубав ден! Hug

# 493
  • София
Благодаря ти Тотони  Hug

# 494
Sofie много ми харесаха тези сгъваеми ванички, че нашата баня е много малка, нямаме килер/мокро и ще ми пасне прекрасно! За съжаление от този сайт не доставят до България  Sad Някой виждал ли е такива случайно из БГ магазините??

Totoni и аз си бях харесала количка на ABC design на външен вид магазина, но после се отказах заради 1. килограмите и 2. коментарите на някои мами, че коичката няма легнало положение, и за да е гръбчето легнало трябва краката на бебето да стърчат във въздуха. Това го четох ето в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=475532.0 Там говорят за Кобрата, но мисля че между мамба и кобра няма принципни разлики.

За сега съм се насочила към Peg Perego P3 (в момента май имат и намаление) или Inglesina Zippy. За тях като че ли четох най-хубави коментари по форумите...

Общи условия

Активация на акаунт