САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 52

• 52 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 255
 Crazy Таня, ами поне 87 см е, сроко не съм я мерила, но определено всчки дрехи, които в момента носи, че и цяло лято са за 2 год възраст, т.е. 86 см. точно са, но пък за яке все на по-големичко се хвърлям аз, затова ще взема за 3 год, пък ако не стане, ще стои за догодина  Crazy Уточнение за кг е към 11, не я определям като дебела в никакъв случай.

Защо да не е дебело якето  newsm78

Тедиии  Hug

Дейзи, пробрай на друг акаунт  Rolling Eyes

# 256
n66ml-с този код намалям якето на Адидас без да добавям нищо на 15,30 евро -86р-р

# 257
  bouquet
Благодаря на всички за мненията!
С калъфката обаче ми излиза най на сметка, така де, 50 ст отгоре, ама ще имам калъфка поредна  Joy С последния буквен не ми дава БД  Thinking

# 258
Ани, с този потник даваше БД с буквените, но в момента не е наличен, изчакай сега като пуснат на обяд.
Débardeur longueur 70 cm
SOFT GREY
Ref :6834795

# 259
сега пак го пробвах и ми дава и БД и подарък и намаление 20 евро за якето-N66ML
  bouquet
Благодаря на всички за мненията!
С калъфката обаче ми излиза най на сметка, така де, 50 ст отгоре, ама ще имам калъфка поредна  Joy С последния буквен не ми дава БД  Thinking

# 260
Здравейте! Надявам се да не задавам глупав въпрос, но защо якето на Адидас се влияе от кодовете, а на Найк - не?

# 261
  • Пловдив
Ани, HugВчера давах размери на якето.Радина е 89 см ,якето и е малко голямо-както си ме учила.Оказа се че само аз го имам сега ще ти пратя и снимси пък ти ако можеш ги качи тук щото аз съм смотана.Става за зимата според мен,стига да не си в Плевен може би ,но ние тука зима нямаме.

# 262
Валина, Дааа ,това яке на Найк ме убива просто. Не разбирам какъв му е проблемът  newsm78 Онзи ден се влияеше от кодовете 20/35. Защо не го взех тогава - ще се самообеся..  Сега не го хваща нииищо! Ни 30/50, ни 25/39, ни 20/35.. нищичко. А в каталога го няма да пробвам с реф. номер. Много ме е яд, значиии. Ей го детето има РД след 3 седмици - какво ще му се подари?!!  Mr. Green

# 263
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Валина, Дааа ,това яке на Найк ме убива просто. Не разбирам какъв му е проблемът  newsm78 Онзи ден се влияеше от кодовете 20/35. Защо не го взех тогава - ще се самообеся..  Сега не го хваща нииищо! Ни 30/50, ни 25/39, ни 20/35.. нищичко. А в каталога го няма да пробвам с реф. номер. Много ме е яд, значиии. Ей го детето има РД след 3 седмици - какво ще му се подари?!!  Mr. Green

За синьото яке ли говориш, има го в каталога?
http://nsa20.casimages.com/img/2010/08/26/100826101045845262.jpg
якето е на дясната страница, а номера е долу вдясно на лявата страница

Последна редакция: пн, 06 сеп 2010, 15:04 от ДейзиГ

# 264
Валина, Дааа ,това яке на Найк ме убива просто. Не разбирам какъв му е проблемът  newsm78 Онзи ден се влияеше от кодовете 20/35. Защо не го взех тогава - ще се самообеся..  Сега не го хваща нииищо! Ни 30/50, ни 25/39, ни 20/35.. нищичко. А в каталога го няма да пробвам с реф. номер. Много ме е яд, значиии. Ей го детето има РД след 3 седмици - какво ще му се подари?!!  Mr. Green
ТОВА Е РЕФ.НОМЕР НА ЯКЕТО НАЙК 483116 НО НЕ МОГА ДА ГО НАМАЛЯ И АЗ

# 265
4803116 ТОЗИ Е ОБЪРКАЛА СЪМ СЕ

# 266
Ани, HugВчера давах размери на якето.Радина е 89 см ,якето и е малко голямо-както си ме учила.Оказа се че само аз го имам сега ще ти пратя и снимси пък ти ако можеш ги качи тук щото аз съм смотана.Става за зимата според мен,стига да не си в Плевен може би ,но ние тука зима нямаме.

И мойта дъщеря е 89 см и се чудя кой р-р да и поръчам от якето на Адидас.Дали Ани ще качи реални снимки? baby_neutral

# 267
  • Пловдив
Ами тя не ги е изтеглила още.Ако някой иска да ми пише на ЛС-ще дам скайп и щ еги пратя веднага

# 268
Дейзиии, благодаря ти много, душа! От къде го извади тоя каталог  Hug  Mr. Green
Като го вкарам с реф номер изведнъж се оказва, че е прикс верт. Ок, ама 50121 не лови точно този прикс верт - та отново греда  Confused Ако някой по някакъв начин успее да го намали, да свирка ,много моля!   bouquet

# 269
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
Мона Ева го беше публикувала. Като ми трябва нещо обикновенно го търся в старите и публикации. За Ева   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт