САМО ЗА КОДОВЕ ОТ ЛАРЕДУТ - 52

• 52 868
  • 754
  •   1
Отговори
# 525
# 526
  • София
И накрая нарочно в отделен пост ще бъде снимката на екипчетата и маратонките-voila!
Ще си направя албумче в снимка.бг с тези снимки ,за да е още по-удобно за вас!

BON SHOPPING!!

# 527
  • Пловдив
Ева страхотна си   bouquet
Само че този каталог май не е намален,поне спортните видях, че са си на нормална цена,а другите са с по-малко намаление Sad с реф.номера от намаления книжен каталог (дето пусна по-рано) и днес бяха повторени линковете стават страхотни комбинации и да споделя, че там ми се хващат и 50377-Той стори,n66ml и други буквени,иска се проба и разгадаване на реф.номера.

Де да имаше само и парички в картата........до понеделник сигурно ще свършат далаверките,ама....... Hug

Рени,Тедичка,Ели къде сте,хайде че пак валят въпроси-това как да намаля,вече две страници не сте давали разяснения...........спрете се момичета,че ще ги научим така наготово и познайте........вече три години май следя темите и все има такива дето ги мързи да четат ,спасение няма  Peace

# 528
  • Пловдив
Тук съм ама от часове се опитвам да намеря някъде това http://www.laredoute.fr/vente-jogging-enfant-fille.aspx?producti … =2&pos=15_n_n
Иска ми се да го намаля както Ани казва-поне 50 %,ама никъде не го откривам

# 529
  • София
Евка , newsm51 за каталога!Мъжът ми ще вече ще ме изгони. Joy

sis7 , понякога ми идва да се  #2gunfire като видя ,че се пита нещо на което един пост по-нагоре е даден отговор.Тази вечер съм  smile3505.

Рени,това нямаше ли го в един хартиен каталог?Не мога нещо да го намеря.

Намерих страницата,но го няма там.http://nsa20.casimages.com/img/2010/08/26/100826101045845262.jpg

Последна редакция: сб, 11 сеп 2010, 01:38 от tedichka07

# 530
Много интерсно - играя си аз с кошницата и гладам - момичешкият адидас анцунг ми светна в кошницата - имам за 162 см. Опитвам се да го вкарам с кода от каталога и ми излиза, че има само 138 и 150, но като дам ок се оказва, че и тях ги няма Crossing Arms А тъкмо се зарадвах, че ще мога да го пусна Tired
И при мен дава така..Но аз да си кажа чесно незнам дали да се радвам или да плача..поръчах го за 55 лв ,а сега ако е на двойно по-малка цена  ще се изям #Cussing out

# 531
  • Пловдив
Нямаго Тедииииииииии,няма го.От 8 часа ровя.И за д аси успокоя душата пуснах  една поръчка от картинките по горе.Едната блузка на окайо да сег ане беш еналична,та да не съм валат.Ама ме е яд нито пумите /момичешките/успях да разчета ,нито този адидас да намеря #2gunfire
Вече изгоних мъжа,че и без тва съм нервна ,и не знам още кво ще купя.
Да питам тези ботички от последната картинка на Евка стават ли за зимата,щото това малкото е много диво и не търпя ботуши миналата година

# 532
# 533
  • София
Много благодаря, ЕВА!!!
Няма ли нещо от ФР. каталог за по- големите фръцли?! Embarassed
  bouquet  bouquet  bouquet

# 534
мами да ви питам нещо.
Януари поръчвах с едни кодове 20/29 спортни неща. На малката поръчах маратонки адидас от 30 евро ми ги намали на 10 евро.
Сега обаче не мога да открия такива кодове, които да хващат спортните неща. Има ли въобще или аз не мога да намеря?

# 535
  • София
   Евка, от много време се опитвам да намаля тази пижамка http://www.laredoute.fr/vente-pyjama-jersey-pur-coton-enfant-fil … =1&pos=tg_n_n, но не успявам по никакъв начин. Ти си пуснала тази страница http://nsa20.casimages.com/img/2010/08/26/100826072734800804.jpg, но не се вижда референтния номер, та може ли да го пуснеш ако го имаш  Praynig Благодаря ти за многото кодове и помощ!  Hug

# 536
Здравейте, следя ви от известно време и вече успях да пусна две поръчки, намалени с кодове и с реф.номера от каталога. Дори успях да намаля бебшкия адидас р.81 на 9 и нещо евро с две блузки за баткото 754 6963, р.138. Хиляди благодарности на всички за изчерпателната информация.
По същество:
Снощи докато си търсех в нета работещ код 30/50, си харесах тези:
62421 - 25/39 + БД + sac set bensimon
50369 - 20/35 + БД + sac a dos/rose
Пробвах ги, работят.
Надявам се да съм полезна, ако не извинете - новак съм.

Все още си търся работещ 30/50, ако някой знае ще съм благодарна.

# 537
  • Плевен
Здравейте, следя ви от известно време и вече успях да пусна две поръчки, намалени с кодове и с реф.номера от каталога. Дори успях да намаля бебшкия адидас р.81 на 9 и нещо евро с две блузки за баткото 754 6963, р.138. Хиляди благодарности на всички за изчерпателната информация.
По същество:
Снощи докато си търсех в нета работещ код 30/50, си харесах тези:
62421 - 25/39 + БД + sac set bensimon
50369 - 20/35 + БД + sac a dos/rose
Пробвах ги, работят.
Надявам се да съм полезна, ако не извинете - новак съм.

Все още си търся работещ 30/50, ако някой знае ще съм благодарна.
41157-30/50+бд+яке размер 38/40 Hugаз пуснах една,но онзи ден  bouquet

# 538
Удивителна комбинация от ценна информация и мощен спам се е натрупала напоследък тук
катри, ако Ева виждаше номера по-добре от нас, щеше да го напише... по-горе пише, че  Ренидент напразно си е загубила часове в опити да разчете друг номер. Някои от тези номера просто ги отпишете. Аз се опитах да потърся от друго място в нета същите страници. Не намерих.

# 539
Ошашявихте ме с тез каталози  Laughing
Чета, връщам, препрочитам и накрая докато схвана изпуснатото има ново инфо, добре че за този Адидас големия анцунг нямам подходящи вкъщи  Laughing

Някой срещна ли в каталозите тези маратонки:
http://www.laredoute.fr/vente-baskets-montantes-bebe-fille-et-ga … documentid=201210
откакто ги видях са ми влезли в главата, ама 30 лв не давам  Crossing Arms Сега в сайта са намалени, но нищо освен 30/55 не ги хваща или 30/50 пак същото...множко ми иде  Blush

Общи условия

Активация на акаунт