АВГУСТинките засмени се преместиха в Родени №1

• 38 981
  • 814
  •   1
Отговори
# 480

Момичета, моята беба също има сополки и хрипове, от два дни трудно се храним, сложа я  и суче малко и после рев.Будим се и пак рев-дали е от сополките? Слагам само физиологичен разтвор, не смея механично да чистя.
Утре сме на ваксина-дали сополките са от хрема или си е нормално състояние на бебенцата.Акито ни е доста редичко тия дни, днес се посгъсти, но има зелени историйки вътре, притеснява ме тая ваксина.Ще накарам педиатърката да я прегледа преди това Sad

# 481
  • София
Имам въпрос към консултантите , днес сутринта по-гърдите ми се появиха малки червени пъпчици и ме сърбят.Дали знаете  какво е ? Аз кърмя дали може да се мажа с нещо да ми мине?

# 482
  • Miami

Какво значи "кърмата била хубава" ? Има ли кърма, която не е хубава?

Моята свекърва ми каза са си изследвам кърмата, че сигурно не ми била хубава, обаче до този момент тя си мислеше, че не мога да повишавам тон  Mr. Green
Joy

# 483
Момичета, най-после и аз да се появя с хубава новина  Heart Eyes
От вчера сме си вкъщи с малката буба.
Тя е прекрасна  Heart Eyes
Не можем да й се наситим.

Вчера беше много спокойна, но днес плачка цял ден.
Храненето е голям зор. Не иска да засуче. Изцеждам се и давам добавка АМ. Май трябва да махам бибите, но това ще е от утре.

И очичките са добре, преди да я изпишат я прегледаха.
Ваксините ги отложихме с 6 месеца.

Аз съм най-щастливият човек в целия свят!  Party Party Party
Стоя и я гледам, плача от щастие и не мога да разбера това сън ли е или истина.

# 484
  • София
Либи -страхотна новина,много се радвам за вас,да нацелуваш много нашето късметче Hug

# 485
Либи,много се радвам за вас.Желая ви от тук нататък само щастливи моменти.

# 486
Либи, страхотно е, че вече сте заедно!
Радвайте й се и да знаеш, че бабите много изнервят обстановката  ooooh!

# 487
  • София
Момичета, най-после и аз да се появя с хубава новина  Heart Eyes
От вчера сме си вкъщи с малката буба.
Тя е прекрасна  Heart Eyes
Не можем да й се наситим.

Вчера беше много спокойна, но днес плачка цял ден.
Храненето е голям зор. Не иска да засуче. Изцеждам се и давам добавка АМ. Май трябва да махам бибите, но това ще е от утре.

И очичките са добре, преди да я изпишат я прегледаха.
Ваксините ги отложихме с 6 месеца.

Аз съм най-щастливият човек в целия свят!  Party Party Party
Стоя и я гледам, плача от щастие и не мога да разбера това сън ли е или истина.

Много се радвам за добрите новини  Hug
  За засукването много е важно повече колкото се може контакт кожа до кожа. А именно да си я гушкаш през цялото време между две хранения дори, не непосредствено преди кърмене. Може да опиташ със силиконови зърна, често ги използваме като преход от шише към гърда. Преди това дръпни леко с помпата, така че ако засуче веднага да потече и като засуче притисни гърдата с ръка, т.нар компресия за да помогнеш да потече и да не загуби интерес.
  Има и други идеи, но опитай с този идеи на първо време.

# 488
Либи, прекрасни новини!

# 489
Деска, големи премеждия сте имали. Добре, че сега е ясно какво му е. Ще се видим тези дни в парка да разкажеш по-подробно.
Либи, страхотна новина. Бъдете много здрави от тук нататък.
Някой попита за отпечатък на бебока - купи си Бейби Арт, има ги в Хиполенд и в разни сайтове. Имат различни видове и цени.
И ние хъркаме ужасно. Нослето е много запушено и нищо не помага. Имам кофти помпа и с нея нищо не се чисти. Пръскам Риномар. През деня е по-добре, но аз смятам, че това е следствие на свежия въздух.

И аз да попитам- някой успя ли да премахне нощното хранене. Ние още се будим поне 2 пъти през нощта и си хапва, както през деня.

# 490
Благодаря ви милички.
Сега сестра ми я гушка и тя си заспа като ангелче  Heart Eyes
За бабите вече ми стана ясно (при нас става дума обаче за прабаби, бабите са ни ок). Вчера за пръв и последен път я къпа бабата на мъжа ми. Това повече никога няма да се случи. Както и да е.

Айла, вчера пробвах със силиконови зърна, обаче нещо не ми се получи, не знам. На авент са. Изхлузват се някак си или аз не правя нещо както трябва. Тя вчера изобщо не искаше да засуче първия път (нормално), но днес вече се застоява по няколко минутки, макар че не съм убедена, че яде нещо. Пробвах и това кожа до кожа, обаче малко се притеснявам да не настине. Покривам я отгоре с пелена, ама знам ли...
Основния проблем май е, че гърдите ми са доста големи, а зърната ми не са от най-добре оформените и гърдата й се изплъзва, а тя се ядосва. Днес подложих една пеленка под гърдата и сякаш беше малко по-добре, но да видим сега как ще е. Благодаря за подкрепата!  Hug

# 491
  • София
 Либи значи имате сериозен напредък, браво на вас. Няма опасност да настине, температурата на майката на гърдите се увеличава или дори охлажда и поддържа идеалните градуси за бебчо. Една пелена върху нея е напълно достатъчна - Ето нещо интересно за кенгуру грижите
  За силиконките, тук може да прочетеш как се поставят и изобщо повече информация по въпроса.

# 492
Либи, много се радвам, че вече всичко при вас е наред! Да сте живи и здрави и дано ви потръгне с кърменето!

Старри, моята принцеса е на поискване и сама си направи режим на около три часа.Нощем започна да прави пауза от пет часа горе-долу, не я мъча за повече.Някои дни обаче си се буди и си яде нощем, но пък тогава си прави две четири часови паузи през деня.Още не сме го затвърдили  режима, но повечето дни е така.Не съм я мъчила да и давам вода или да и спирам нарочно нощното хранене, въпреки съветите на педиатърката.

# 493

Какво значи "кърмата била хубава" ? Има ли кърма, която не е хубава?

Моята свекърва ми каза са си изследвам кърмата, че сигурно не ми била хубава, обаче до този момент тя си мислеше, че не мога да повишавам тон  Mr. Green
Joy

Joy и ние имахме подобна случка с моята свекърва и оттогава тя смята, че аз имам "особен характер"..  newsm78 Wink

# 494
Либи честито прибиране на каката на нашата августинска група! Пожелавам ви най -вече здраве и само хубави емоции с по-малко ревове!

Въпрос към консултантите - нормално ли е да се храним на през 2- 2,30 часа през цялото денонощие? нашия бебо не иска да прави големи паузи когато е вкъщи. само когато сме на разходка правидо 3- 3,30 часа пауза,а всяка вечер е една одисея - като се започне от 23:30 след къпане до 00:00 се кърмим и ревем едновременно.после до 1:30 ревем само и се успокояваме така,после пак ядем спокойно.към 4 после пак ядем, но от едната страна само , защото  идвамата заспиваме и към 5 си дояжда от другата страна. после  в 7:30 пак яде и после към9:30.този период от 23 часа до 10 сутринта е съпътстван с едно напъване и пръцкане та заради това спи при мен ,за да се успокоява. към 10:30 сутрин се изхожда доста добре и положението става по-прилично.как да оправим този объркан режим ? ей сега от 5 часае засукал , та чак  до 20:30 през половин час
 много объркано пиша, ама така ми е и всичко в главата.много рядко се случва да заспи и да не се събуди като го сложим в леглото му.иска все да е в някой,а така аз не мога да свърша нищо дори до еднотоне мога да отида.
ох, само да е живичък и здравичък, пък това да го израсте

Общи условия

Активация на акаунт