АВГУСТинките засмени се преместиха в Родени №1

• 39 042
  • 814
  •   2
Отговори
# 675
Калоян също вечер е неудържим и аз вече съм сигурна, че това не са колики, просто е мнго кисел, даже вече от поне 2 седмици не давам нищо за коликите.
Хубавото е, че след баня и ядене заспива срванително лесно.

# 676
На Крум му сложиха първата ваксина на 10.09 а следващите 2 на 26.09.
Педито нищо не каза че трябва да има един месец пауза.Уффф дано всичко е ОК.

P.S. Снощи заспа в 11.30:)

# 677
Момичета, преди известно време няой обясняваше за спалните чувалчета и дебелината им. Означенията 1, 2 или 3 tog какво оначаваха? 1 ли е най дебелото или 3?  newsm78

# 678
Да ви се похваля. Снощи нахраних Лора в 11.30 и я връчих на баша й да я уригва и приспива. Буденето ми беше към 3, за да проверя къде ми е детето и защо не гу чувам да плаче, видях че спинка до баща си. После през около 30мин до час пак се будих няколко пъти и към 5.30 вече бях супер свежа и я чаках да се събуди. Е, после до 7,30 не заспа и сега от 9.30 се занимаваме. а сужаление заспива в мен и когато я оставя в леглото до няколко минути се е събудила и разплакала, едвам успях 5мин да открадна да си направя закуска. Това глезене малко ме притеснява, но дано да отмине. Немога да я оставя да реве и да не я гушна, все пак тя навива, навива и след 10мин. вече се дере, о само ато я дигна и млъква.. ще видим как ще отмине.
Днес ще ходим на църква. А утре сме на ваксини - ще ви кажа моята педи какво е казала за двете накуп.

Цони, ами честито. Било ти е бонус Simple Smile

# 679
Ние пак ядохме за последно в 21 и после чак в 6 сутринта Laughing Да ви питам кога трябва да започнем да ги храним на около3,5 часа и някой ще слага ли ROTARIX. Аз вече я купих и на другата ваксина ще я дадем и тази.

# 680
Цони, изчисти си кутията!!! http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=174561.270
това е тема за овлажнителите.

# 681
  • София
Да се оплача и аз, че не се справям с Бабаслинга, много ме е яд. Гледам пак позициите в сайта им, май всъщност трябва бебето да може да си държи главата вече newsm78

# 682
да споделя и аз"
беба вече около 10 дни заспива в 19.30 и след това се събужда около 3-4 през нощта/ това да около 8 часа пауза/ след това през 3 часа започва, когато една вечер се опитах да и сменя режима -нахраних я последно в 22,30 с надеждата да не се събуди в 3,но уви тя се събуди отново ..незнам как да обърна нещата та да и направя тази голяма пауза през цялата нощ//

# 683
Да се оплача и аз, че не се справям с Бабаслинга, много ме е яд. Гледам пак позициите в сайта им, май всъщност трябва бебето да може да си държи главата вече newsm78

И аз още се боря с него. Подариха ми и страхотно кенгуру, ама дребния и в него не иска да седи, пищи  ooooh!

# 684
да се вклкюча и аз, че напоследък все няма време:) дребното порасна за 1 месец с 7 см и 900 гр. и вече не прилича на бебе, а на малко човече:)някой беше питал за слингито - качих снимки http://august2010.snimka.bg/baby/bebe-emil-di4kadi4kova.529978.20823837  растат като гъбки:)))
относно ваксините - на нас ни отложиха една, защото сме още със жълтеница и сега се наливаме с глюкоза, която май не помага:(
Ади, колко бяха вашите стойности на билирубина и как ви взеха кръв-венозна или от пръстчето. Утре сме на второ контролно изследване след глюкозата.

Последна редакция: ср, 29 сеп 2010, 17:03 от di4kadi4kova

# 685
Хайде вече и аз да се отчета, както си му е ред Simple Smile

Нашата принцеса за една седмица от както е вкъщи е порастнала от 2300 на 2800 гр.  Heart Eyes Даже взех да се притеснявам, това ми се струва адски много. Но не правя нищо по-специално, освен че в болницата се хранеше само с Пре Нан 7 х 70 мл, а сега я храня 8 пъти (едно нощно хранене добавих в 3 ч.) и част от храната е кърма.
Обаче от два дни ни мъчат невероятни колики (надявам се да е това).
Така се напъва, почервенява цялата, превива се. Личи си, че ужасно я боли и по някое време има невероятни изблици на рев, не мога да я успокоя никак, имам чувството, че адски я боли Sad
Давам биогайа заради антибиотиците, които приема толкова време (и от 1-ви почваме следващия курс антибиотик за крачето), действаха и на коликите, но вече не. Не знам какво да правя.
Инфакол може ли да се дава съвместно с биогайа?

Днес в 16:30 сме на преглед в неонатологията и ще разпитам повечко, но кажете и вие как се справяте с тези колики. В кошарата не мога и да си помисля да я оставя.

Иначе е прекрасна, аз съм на седмото небе от щастие и въпреки недоспиването не мога да й се наситя.  Heart Eyes
И една усмивка за всички вас, които ни пращахте толкова много положителна енергия през цялото това време  Hug

# 686
Ооо Либи...прескрасни сте.... Hug

Ние като че ли малко преминаваме етапа с рвността, а и Мартин ходи вече на училище и има занимания до обяд. На моменти, когато му забраня нещо, използва и се опитва да пуска неща от типа на :Вие обръщате внимание само на бебето", но след порядъчна доза обяснения, усетих че спекулира и не обръщам внимание на приказките му.
Проблем е вечерно време, защото ми е трудно да ги приспивам двамата...един иска да яде и реве, друг да спи и да му се чете приказка...изобщо ...пълна лудница.
Мислех,че като си остана в къщи ще имам повече време, а то денят ми минава като миг някакъв...за секунди...
Някой запознат ли е с термина лениви очи? Струва ми се, че на Дария едното око е малко по мързеливо и ми се ще да я заведа на доктор, но кога е препоръчително?

# 687
Либи,толкова ти е сладка малката!Да ти е жива и здрава и само хубави емоции оттук нататък!Много се радвам за двете ви,наистина! Hug
Аз на Дени продължавам да му давам Ентерокинд за коликите,но днес му купих и Саб Симплекс,че вече поне десет майки ми ги препоръчаха.Иначе с храненията през нощта сме на 3 часа-в 12,в 3 и към 6 сутринта.Гледаме към 20.30-21часа да го изкъпем,че тогава най-добре си влиза в режима.Започна да ака по веднъж на ден,доста си поревава,ама като ми е глезанчо така ще е...Прегръдки на всички!

# 688
  • По широкия бял свят
Либи , аз давам биогайа заедно с инфакол. Действат на различен принцип и за това си мисля че не проблем.

P.S. София много да ви радва и дано всички тревоги са зад гърба ви.

# 689
Днес бяхме на ортопед при д-р Хазбун /Пловдив/ .Прегледа я на ехограф /тазобедрена ехография/-прегледа е 30лв. и всичко е наред на моята госпожица.Отдели ни време и ни показа каква е правилната поза за държане на бебче- с коремче към нас ,разтворени крачета, едната ръка на гръбчето, другата под дупето.Показа ми и как да разтварям крачетата до шестия месец.Много съм доволна от отношението му и към нас и към бебка.Шести месец каза да минем на контролен.
Вида на слинга ми е като този, който коментирате, но бебка нещо се губи вътре, а и аз май имах друга представа, та май ще го пускам пак да се продава CryДоста ми тежи бебка-нещо съм се изнежила покрай бременността май и ще си карам на количка Laughing

Либи, браво на вас, много хубаво че се оправяте  и растете вече с по-бързи темпове.Аз си мисля, че е нормално да дръпне бързо Hug Коликите при нас бяха една седмица ужасни-нищо не помогна.Когато отминаха те/поне засега/ една седмица се разправяхме със запушено носленце  и пак рев.Сега от няколко дни се пънем да акаме вечерта и пак рев .Та, общо взето от 7 до 10 вечерта няма мир.Снощи Стефита каза, че нейното бебче заспива в количката и аз я сложих госпожицата и я бутах вместо да обикалям с нея на ръце.Дали защото е било просто такъв ден или заради количката, но за пръв път плача беше само около час и после си спинкахме.Може де пробваш ,ако искаш.Цунки на малката сладурка по коремченцето  Heart Eyes

Чар, понеже аз съм със страбизъм, който ми е наследствен ми беше доста притеснено преди да родя и четох разни статии в интернет. Общо взето прочетох, че бебчетата изглеждат "кривогледи" в началото заради това, че не могат добре да фокусират.След петия месец ако има нещо тогава на доктор.

Общи условия

Активация на акаунт