Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да пазарувам от LookFantastic и колко време отнема доставката на поръчките?
-
Къде мога да намеря термозащитен продукт и кой е подходящ за фина и светла коса?
За защита от топлина се препоръчва използването на спрейове или кремове без изплакване. Продуктите на CHI като Silk Infusion и Iron Guard са отличен избор. За борба с цъфтежа, маслата и силиконите са най-подходящи, тъй като придават блясък и предпазват косата. Редовната хидратация и подхранване е от съществено значение, особено за фина коса с цъфтеж.
-
Има ли добър магазин в София, който предлага качествени и подходящи за мен продукти?
-
Как мога да избера подходяща маска за суха и изтощена коса от Zlatna Ribka?
-
Какви продукти могат да помогнат за предотвратяване на цъфтежа на косата?

Погледнах ги, не съм мяркала и опаковките из магазини и салони.
, но за нея ми е най-тежко.
Няма да се справя без вашата помощ
Косата ми беше къдрава като дете, като постепенно с годините се трансформира в чуплива. Напоследък в следствие на обилен косопад (който вече спря) доста изтъня. Преди беше много суха, сега по-скоро е нормална в корените и суха в краищата. Боядисвам се в естествени тъмнокестеняви тонове (с Матрикс), близки до моя цвят. Бих пропуснала този момент, но се налага поради наличието на много бели коси
Въпреки обемния вид (който обикновено залъгва околните, че имам много гъста коса) си я чуствам тънка и разпиляна. Какъв ефект търся - плътност, оформена коса/къдрици (това го постигам с пяна, но по принцип не обичам да ползвам, пък и ефектът е за момента) и хубав обем (т.е. подреден). На първо време бих се радвала да ме насочите към подходяща серия - шампоан, балсам и/или маска и спрей без отмиване.
Като добавим и различните марки, става страшно
Тъй като от тази серия няма спрей без отмиване, се чудя какво да избера? Някой беше похвалил