Перник-22

• 84 796
  • 746
  •   1
Отговори
# 300
Ще го пусна после и този детски кът .Нали това е този дето е до Принцес златарското?На мен лично не ми харесва този.Определено ми е малък,а и за мен е беден на играчки.То по принцип във всички детски кътове се пуши на вън. Mr. Green

# 301
  • Перник
Здравейте момичета аз гласувах за 11, но и друг ден не ми е проблем.  Wink

# 302
ако сме здрави и ние ще дойдем аз съм за 12ти но и друг ден да е няма проблем

# 303
Ще дойдем и ние Simple Smile
11,но дайте да изберем друг клуб,където може да ни гледат децата,а не ние да ги гледаме.От тази сладкарница аз лично не съм доволна Simple Smile

# 304
  • Перник
Живот и здраве, и ние ще дойдем, само имайте предвид, че 11 е работен ден  Peace Та, гласувах за 12.12  Mr. Green За място нямам претенции, тази сладкарница "Наслада" дори не я знам  Rolling Eyes

# 305
Сладкарница Наслада, точно до златарското ателие, пада се зад Евроленд, празнувах рождените дни и на двете деца. Хубаво е за малко парти на по-малки деца - до 6 г., но едно от гостенчетата на Габи беше на 10 и хубаво се позабавлява. Наистина няма аниматор, трябва сами да си пазим децата. Нищо не се плаща предварително, само консумацията, за рождения ден и тортата се поръчва оттам. Наистина е малко, но като се има предвид, че миналата година на срещата бяхме 5 майки с деца, не се знае и тази година колко ще дойдат. При това миналия път повечето бяха от квартала. Аз за сега не съм сигурна кога ще мога да дойда, ще пиша по-нататък. Така че претенции за заведение нямам. Ако се направи в квартала, ще дадете точни указания на мястото, че не ги знам детските центрове.

# 306
Защо 11.12 е работен ден Shocked
И аз предпочитам някой друг да пази децата, че моя не сяда на едно място и ще трябва при него да стоя все. Ако е в квартала наистина ще трябват указания, че аз него познавам, нито пък знам къде са тия детски клубове, не че в центъра ги знам Mr. Green

# 307
Аз отсега не мога да кажа дали ще можем да дойдем. Не ни бройте. В последния момент, ако има възможност /места в клуба повече, някой отказал се /, ще кажа.

# 308
Ние ще дойдем. Много ще се радвам да се запозная с другите майки. Гласувах за 11, но и 12 не ми е проблем. За мястото също нямам претенции е в квартала ще ми е по-удобно  Grinning

# 309
  • от Луната
Миме, ако се разберем за квартала и сме здрави разбира се, че днес пак отидоха една торба пари в аптеката  ooooh! Ще се разберем и ще се возиш при мен  Mr. Green

# 310
и ние ще дойдем без значение е деня

# 311
Миме, ако се разберем за квартала и сме здрави разбира се, че днес пак отидоха една торба пари в аптеката  ooooh! Ще се разберем и ще се возиш при мен  Mr. Green
Верно ме, как не съм се сетила Mr. Green Разбира се, че бих се възползвала от услугата Mr. Green

# 312
Относно хотел с басейн с минерална вода бих препоръчала това   http://sapareva-banya.hotelemaly.com/
не сме ходили, но сме си го харесали и ще отидем този или другия месец. Изглежда добре пак и цените са нормални, а и е на 60км от Перник!

# 313
След като 11 е работен ден ,гласувалите за него прехрърлят ли се за друга дата??Има опция за смяна на гласуването.

# 314
Моят глас го смених от 11 за 12! Нямам претенции кой от двата дни както им е удобно на другите.

Общи условия

Активация на акаунт