Перник-22

• 84 691
  • 746
  •   1
Отговори
# 600
Честита Баба Марта! Да сте бели и червени, здрави и засмени, вие и дечицата ви!

В сградата на "Фъстъчета" доколкото знам има салса. От същата страна, в една по-нова сградичка към Бучински път на втория етаж има "аеробик клуб", виждат се през прозореца от онези големите топки, на стъклото пише, че има тае-бо, вечер прозорците са запотени, значи има движение вътре  Mr. Green Аз се бях зарекла да отида да проверя как стоят нещата и от началото на годината да тръгна на тае-бо. Естествено, не го направих.  Embarassed

Ако се наканиш,аз съм на среща Peace
Аз съм  с голям мерак,само малко да се стабилизираме с тези вируси и почвам Simple Smile

# 601
# 602
  • Перник
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!!!

# 603
Искам да питам майките които взимат храна от детската кухня,понеже се записах днес за първи път да пробваме,обаче нали утре е празник кога ще работят,че днес се отнесох и на питах.

# 604
Искам да питам майките които взимат храна от детската кухня,понеже се записах днес за първи път да пробваме,обаче нали утре е празник кога ще работят,че днес се отнесох и на питах.
В понеделник сигурно, и петък е почивен ден. Те работят като държавните служители, спазват всички почивни дни

# 605
Аз попитах - кухнята ще работи в понеделник.

# 606
Благодаря ви момичета.

# 607
Аз искам да питам дали когато родя таткото трябва да ходи в общината да записва детето или това става само в болницата? Казаха ми, че трябвало да ходи да го припознае в общината.  newsm78

# 608
Деската,до колкото си спомням,таткото трябва да отиде в отдел ГРАО и да вземе акта за раждане,после с него може да ви изпише.Не се притеснявай в болницата обясняват всичко Peace

# 609
Всъщност таткото никъде не трябва да ходи. В болницата ти искат личните карти на родителите и удостоверението за граждански брак. От там на сетне вие с нищо не се занимавате. Акта за раждане на детето се взима от общината след около две седмици. Това ако имате брак. Ако ли не , таткото трябва да представи в болницата нотариално заверена декларация че припознава детето. От там нататък процедурата е същата. Но , спокойно в болницата обясняват всичко подробно.

# 610
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДАВИ, ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ ЖЕНИ И МАЙКИ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 08 мар 2011, 12:36 от malinka84

# 611
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК! БЪДЕТЕ ВИНАГИ УСМИХНАТИ И ОБИЧАНИ ЖЕНИ И МАЙКИ!

Всъщност при мен не беше така, както казва удис. Мъжа ми ходи до есгарона и записа сина ми. Трябва да носи акта за граждански брак. В болницата не са ми искали никакви документи, освен данни от личната карта при постъпване, задължително трябва да си я носиш. Без бебето да е записано не изписваха от отделението. На бащата дават една бележка, която трябва да занесе в есграона.
Виж, спокойно, явно нещата може да са се променили, ще ти кажат на място в болницата. Пък и зависи къде ще раждаш, това което ти разказвам е за нашата болница, аз и двата пъти родих тук и правилата бяха едни и същи. Но в София не е така, спомням си че един приятел ходи в определена община да вземе акта за раждане на детето.

# 612
  • от Луната
Честит празник, момичета!

И при мен беше така, както е описала Алиса, акта за раждане става за 3 дни. Но както тя казва това е само за нашата болница, в София май не е точно така  newsm78

# 613
[b]Честит празник!изпълнен с много приятни емоции и цветяяяяя!!!!![/b]

Деската ако раждаш в София срока е 2 седмици и те ще ти кажат от къде да си вземеш акта зависи в кой район е болницата

# 614
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, МИЛИ ДАМИ!БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДАВИ, ОБИЧАНИ И ЦЕНЕНИ ЖЕНИ И МАЙКИ!!!
  bouquet  bouquet  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт