за ЛИДЛ

• 116 459
  • 762
  •   1
Отговори
# 675
  • софия
. Само да ви кажа, че сьомгата не е сьомга, а някакъв минтай, може и той да е от семейство сьомгови, но на мен не ми хареса.
Оооооо аз вчера как полудях за тази сьомга.........на етикета пише филе от сьомга-минтай
а на английски- pollock fillet
След дълго ровене в гугъл се оказа че това си е чиста треска т.е pollock на български не е сьомга , а треска
Егати - това си е чиста измама ,а аз специално за това отидох ди Лидл , да не говорим че рибата беше безвкусна и с кости , супер ниско качество
Сега изчаквам още нещо за да съм сигурна , и мисля жестоко да раздухам случая , дано наистина е грешка а не поредния опит за измама , че ми писна вече  ooooh!
п.с Минтай е вид треска , плуваща в тихия океан , няма нищо общо със сьомгата  Peace
Потвърждавам. Не е хубава и няма нищо общо със сьомгата.

# 676
Дори в един руски форум пише че е най-безвкусната риба

# 677
Аз пък я харесвам, но това е отделна тема.
Отидох, наредих се, купих нещо си там и се разочаровах.
Повече няма да стъпя в магазин от веригата или поне докато не свършат тези опашки. Не е моят тип магазин.
Хлебопекарните са свършили в дружбенския ЛИДЛ още в 7,30-7,40 ми казаха от персонала.

Отидох основно заради плодовите млека, които не са на промоция. Взех си.
Маслото също е добро и на супер изгодна цена.
Друго....А, да, памперсите- добри са. Вече пробвахме един.
И детските термо чорапогащници също са страхотни. И Формила.
Останалото- твърдо не.

# 678
  • Sofia
Сега се връщам от Надежда, навън няма опашки но за сметка на това за касите е .......ужас. Има изгодни неща, но не си заслужва чакането само заради това според мен.

# 679
Съседката под нас е ходила днес до Лидл Дружба 2.
Толкова път е била горката, за да си купи пекарна. Нямало е. В 10 е била там.
Опашка голяма, която е минавала бързо. А вътре меле, и бой с огромни пазарски колички Confused.

Няма да отида, поне не в близката година.

# 680
Госпожо Мафани и другите склонни да кажат, че няма повече да ходят в Лидл, недейте така Grinning
Това е игра на надхитряване, пазаруването, вникнете в правилата й, и вие вадете козовете, в случая купувайте каквото е на промоция или на добра цена.
И аз съм склонна да се разправям за сьомгата-минтай, но дайте да проверим първо инфото в нета, дали наистина не е от това семейство риби и другото, ще видя дали си пазя бележката и най-вече какво пише на нея.
Днес в 09,00 в Дружба беше доста тъпкано, в 10,30 от вън вече се виеше опашка,  много грабеха скиорските якета, хлебопекарни нямаше, тавички също, най-много се подразних от влаченето на пудинги, по цели кори, от това нещо и едно как ще изядеш, а камо ли 20-тина.
Аз имам вече друга стратегия, ако нещо ме интересува ще ходя преди 9,00 часа и ще влизам без количка, ще си купя от тези пазарските колички на колелца, ако трябва.

Да похваля едни други продукти -  от хладилниците, моркови с грах, опитах го, хубав е, и един броколи микс /те са го кръстили само броколи/, не съм го отваряла, но на пипане е с дребни по р-р зеленчуци, както императорския /или президентския/ микс на Бондюел.

# 681
Малко извън темата, но пред "Темпо" каква опашка има, вие се по булеварда. Но доколкото видях не влизат вътре, магазина май още не е отворен, а персонала беше събран в задния двор. Може да чакат за концерна на Преслава.

# 682
evhen, имаш брошури на Карфур и Кауфланд?  Wink
И аз имам стратегия, свободно време и миниван.

# 683
Отиваш - взимаш каквото има и това е.
"Безплатен обяд няма никъде". Кой е дал гаранция,че ще има от всичко?  Thinking
Аз съм страшно доволна- продукти с нормално качество на супер цени. Много неща се бяха свършили,но и много имаше.
С малко дете не се чака на опашка само да вметна

Майка ми като по-нахална(демек мега нахална) стигна до информацията,че шоколадите и пудингите от 0.25 лв. са до 12 бр. на клиент,а не до 6 броя.
Много жалко,че нямаше от качественото масло или от бутчетата за 2лв/кг.

# 684

С малко дете не се чака на опашка само да вметна

Stop
Днес в 10 часа в дружбенския ЛИДЛ освен че аз бях с малко дете /17-месечно/ зад мен се редеше двойка с бебе на 20 дни, обсъдихме детските кухни с майка на 8-месечно, а в магазина явно подлъгани от това, че не се чака с малко дете, имаше поне още 10 бебета в колички.
Никой от персонала не каза да минен напред.
Аз също, прочитайки тук подобна информация, очаквах да ни пуснат, но не би. Чакахме си чинно около 10-на минути. Даже и лек дъждец ни валя.

# 685
Ами и аз бях в Дружба,майка ми отиде и каза да не се редим. Аз нямах против да се реда,но щом можело... А вие е трябвало да настоявате,то с бебе все пак Sad

# 686
  • София
И аз влязох с малкия отпред на Сливница, ама хората от опашката ме подканиха да мина, охраната си пускат който е наред.

# 687
Охраната не ходи да оглежда има ли майки с колички, ние минахме най-отпред и попитахме може ли да влезем преди другите, защото сме с малко дете и никой не ни направи проблем.

# 688
Имаше по-нуждаещи се от мен с малкото дете.  Wink
Не бих минала отпред, само заради това, че съм с малко дете.
Да съм си правила сметка, да не го водя, щом не можем да чакаме с него.

# 689
Имаше по-нуждаещи се от мен с малкото дете.  Wink
Не бих минала отпред, само заради това, че съм с малко дете.
Да съм си правила сметка, да не го водя, щом не можем да чакаме с него.

Поздравления!   bouquet Имам чувството, че някои си изпозлват децата, за да минат преди всички.  Confused

Общи условия

Активация на акаунт