90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани - тема №111

• 28 340
  • 735
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте момичета!От лутане на горе надолу из диетичните дебри  Simple Smile от утре и аз съм във вашите редици.
Стартирам от 65кг,преди около 2г. бях 55,ако ги стигна ще е добре.
Правила съм диетата миналата година,по това време,но само 1 месец,бяха добри резултатите,но поради стечение на обстоятелстввата я прекъснах.
Сега дано успея да я изкарам докрай.
Най проблемен ми е поп принцип въглехидратния ден-по колко филии лютеница изяждате например.
Усмихнат ден на всички

# 556
Най проблемен ми е поп принцип въглехидратния ден-по колко филии лютеница изяждате например.

ana74 , Здравей!

аз ям po 3 филии на обяд u po 2 на вечеря! +салата

Hug

# 557
  • София
Стигнах 4 филили на обяд и 2 за вечеря и пак свалям след този ден Embarassed Embarassed Embarassed Пърленките хич не ги броя,ям и пак ям.

# 558
Момичетаааа едно голямо бравоооо на всички чудесни резултати . Аз не мога да се похваля със същото тезии дни по лекари и нямах време за нищо  Cry Cry Cry . Обаче реших днес да лунувам тъйкато е пълнолуние и ще карам на вода и чай и без това преди като я правих не карах водния ден. А от утре ще се започна пак . Също ще ви зарадвам защото сега луната навлиза в фаза на намаляване и много по лесно и бързо се отслабва и предполагам че през тези 2 седмици ще имате много минусчета  Hug Hug Hug Hug

Нана  резултатите са ти просто страхотни  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet

Затворничката също за толкава кратко време толкова много кила  Shocked Shocked Shocked Shocked  Hug Hug Hug Как го правиш  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 559
Здравейте, момичета  Hug

Искам да попитам дали някоя от вас е имала силно главоболие по време на диетстването?
Разказа ми се играта вчера и предишната нощ, не се повлия от никакво лекарство... Възможна причина би могло да съчетанието на силен глад /който изпитвах през това време/ и месечния цикъл, не знам, но беше кошмарно.

Слава Богу мина Peace

Отчет за днес: 10 ден - 3 кг. bowuu, варива: з: 1 банан, кафенце, обяд: гювеч зеленчуци и картофи, в: не знам още, но ще пробвам нещо картофено да приготвя

Успех на всички и трайни резултати  bouquet

# 560
Благодаря ви,просто се интересувам,за да се ориентирам с количеството,по принцип вечер най огладнявам,а знам,че количеството трябва да е наполовина до 19,30.

# 561
  • у дома с любимите си хора
Сега вече ме успокоихте с тези филии.Да не се тревожа,че съм изяла 3 за обяд.Аз си купих хляб"Вита" с пълнозърнесто брашно.Досега все домашен хляб правя.

# 562
  • София
Elizabett, аз се олях с опитването,затова го споменах:oops: За първи път готвих мусака с картофи на кръгчета и те изглеждаха невероятно вкусно като се препекоха.А, и кафето ми винаги е с малко мляко. Хари,мила,късно беше за воден - бях много гладна и си изядох шопската салата.Ще изкарам тази четворка и ще направя водния.

# 563
  • Sofia
Аз се притеснявах, че ям по 2 филии ... Май ще си отпусна повечко храна Simple Smile. (ама съвсем малко повече Wink )
Между другото - правих вчера шоколадовите квадрати, но във формички за мъфини - станаха просто превъзходни! А мъжо не можа да повярва, че са постни и каза - ти нали си на диета - хапни по-малко да има за мен повече Grinning

# 564
  • Хасково
Dream green аз бях със страхотно главоболие първите 5 дни от режима. Обяснявах си го с това,че по някакъв начин организма ми се чисти от отровите. Между другото аз за първи път в живота си ям толкова много плодове, предпочитам салати. Днес съм само на плодове и се справям чудесно.Дано да успея до довечера.

# 565
Момичета,пристига на отчет още една фиданка,провалила плодовия си ден Embarassed
До обяд издържах ,ама към 3ч вече беше страшно  Rolling EyesДа гледам мъжо ми насреща да хапва вкуснотии ,а аз да чопля грозденце  в Одрин не вървеше LaughingЕ ,от баклавата хапнах само половин парченце-оставих я за въглехидратния Simple SmileНо все пак кантара се размърда и след 12 дни застой показа 1 кг надолу. Party
Днес съм на протеини-закусих грозде;обядвах 2 чушки пълнени със сирене и яйца+печен кренвирш(голямо оливане и смесване Embarassed)За вечеря сме на гости и ако няма нищо подходящо ще ям само салата!
arksi,ще взема да ги направя най-накрая тия квадрати Simple SmileАма като си изям баклавата JoyЧе и кори си купих и умувам с какво да ги завия,че да е режимно.. newsm78Май само тиквеник мога да направя?
За главоболието да ви кажа моите наблюдения-когато не пия достатъчно вода(както вчера например)умирам от главоболие.
Много минусчета за всички!

# 566
  • у дома с любимите си хора
Аз се притеснявах, че ям по 2 филии ... Май ще си отпусна повечко храна Simple Smile. (ама съвсем малко повече Wink )
Между другото - правих вчера шоколадовите квадрати, но във формички за мъфини - станаха просто превъзходни! А мъжо не можа да повярва, че са постни и каза - ти нали си на диета - хапни по-малко да има за мен повече Grinning

Joy Joy Joy

# 567
И мен ме болеше глава в началото.. Колкото по-малко вода пиех, повече ме болеше... Та, като ви заболи глава налейте си вода  Mr. Green

Филии с лютеница ям по 3 от хляб Вита и по 2 от бял нарязан хляб. Peace

# 568
  • София
А сега вземете изяжте по един хляб и ме обвинявайте после,това не е съвет че може да ядете повече.Споделих аз от какво свалям.За разлика от другите дни-белтъчен даже и от таратор качвам Twisted Evil

# 569
krisena , разбирам ,явно си опитваш по повечко. Аз говорех примерно снощи , както беше - сръбнах си от бобовата водичка , за да усетя дали не трябват още някакви подправки Peace.Хихи , надявам се да не кача цял кг заради това ми "прегрешение" Grinning. Аз съм желязна днес на плодовия. Преди малко си направих една плодова салата , че направо си бях умряла от глад. Не знам какво ми става по време и след плодовия , но много ходя до вц и то не по малка нужда Embarassed. Извинявам се , че бях така подробна , но исках да споделя. Знам , че плодовете действат , като "метла" ама все пак Rolling Eyes. За довечера си оставих салатката , ще има пиррр Laughing.

Общи условия

Активация на акаунт