Лакове за нокти - тема 13

• 46 699
  • 699
  •   1
Отговори
# 315
Asinka, мерси!  bouquet Ми не ми е лесно хич в основата, ама внимавам, дзверя се, затаявам дъх. Laughing

хаха - това точно все едно ще стреляш с огнестрелно оръжие - особено затаяването на дъха Mr. Green Mr. Green

Бижу - ето този ОПИ -NL A20
, но отгоре имаше холограмния топ на ЧайнаГлейз, който винаги леко просветлява основния цвят под него

# 316
  • София
Благодаря, Надя, и аз така мисля. Това е моя цвят  Hug

Момичета, как ходите с толкова къси нокти?
....
Иначе продължавам да се оглеждам за лакове в тази гама (средните 3 цвята) - http://www.colourlovers.com/palette/1092895/tsunade Simple Smile

Не е много хигиенично с малко бебе и дълги нокти, по тази причина откакто се е родил сина ми внимавам да не порастват повече от 1-2 мм. Само за една сватба лятото ги бях пуснала малко по дълги, но постоянно ги почиствах. Иначе от трите цвята, които търсиш първия ми прилича на OPI Baguette Me Not.

# 317
Бижу - ето този ОПИ -NL A20
http://i1.ebayimg.com/06/i/001/53/2b/3e23_2.JPG, но отгоре имаше холограмния топ на ЧайнаГлейз, който винаги леко просветлява основния цвят под него
Да, забелязах, че има нещо отгоре. Много хубав наситен розов цвят! Peace

# 318
  • Габрово
Вследствие се чувствах точно като с отрязани пръсти, а нерядко ме боляха и самите нокти - странно звучи
Мен така ме болят ноктите, когато си изтрия лак, ако не се лакирам наново - следващите 1-2 дни болят.. и хич не ми е ясно от какво се получава  ooooh!
А по темата с дължината - сега съм на вълна "късо". Както ми е малка нокътната плочка - в момента в ръцете съм като третокласничка  Laughing

# 319
Преди години ходех с доста дълги нокти, сега просто ми пречат. А освен, че ми е по-удобно така, повече ми харесват къси нокти. Те не са изрязани до дъно де. На по-предната страница има моя снимка и смятам, че са съвсем прилични на дължина. Simple Smile

# 320
  • София
аз пък се харесвам повече с къси нокти  Shocked както каза и Пампита, 1-2мм, не повече.. здрави са, не ми създават проблеми, нямам някаква конкретна причина, която да налага да ги нося къси (бебе например), но по-естетично ми изглеждат по-къси  Hug

е, не че понякога не ги оставям и по-дълги, де, но в повечето случаи е по-скоро от мързел отколкото целенасочено усилие да се меря с котките (там колкото и да се пъна, нямам шанс  hahaha  hahaha )

# 321
Амии, нося ги къси, просто, з/то не мога да пусна дълги ! То се чупят, цепят, делят, огъват и всичко ,което с есетите!
И страдам ,много от това!Но никога не съм харесвала и прекалено дълъг маникюр!
Асинка,Лу, Пампита,много хубави лакчета!

# 322
Снощи се лакирах с ментичката, сигурно за последно този сезон  Sad незнам дали зимата ще мога да нося такова зелено.

Нокти харесвам само къси и лакирани в един цвят, дългите шарени нокти ми докарват позиви за повръщане  Sick  буквално.
Точно преди поддръжката ноктите ми доста израстват и последните дни ме дразнят, но на 2 седмици ми идва много да ходя на маникюр.

# 323
Вследствие се чувствах точно като с отрязани пръсти, а нерядко ме боляха и самите нокти - странно звучи
Мен така ме болят ноктите, когато си изтрия лак, ако не се лакирам наново - следващите 1-2 дни болят.. и хич не ми е ясно от какво се получава  ooooh!
Да, и тогава също ми се случва. Shocked Но през последната година без лак не съм останала даже и за 2 часа, та съм забравила усещането.
Не мога да си обясня от какво се получава.

Асинка, то си е така - стреляш с четката и... к'вото стане; ако не - ред люти клетви и наново. Laughing

# 324

и при мен е абсолютно същото...,странна работа... Thinking

# 325
  • Sofia
И да искам не мога да си скъся до дъно ноктите, без да срежа месо, защото  постоянно съм с маникюр  и живецът ми е пораснал, все едно нокътната плочка се издължава.

# 326
  • София
стреляш с четката и... к'вото стане; ако не - ред люти клетви и наново. Laughing

smile3532 smile3532 smile3532 ох, смях се до припадък.. това с лютите клетви просто smile3532 smile3532 smile3532

# 327
  • София
стреляш с четката и... к'вото стане; ако не - ред люти клетви и наново. Laughing

smile3532 smile3532 smile3532 ох, смях се до припадък.. това с лютите клетви просто smile3532 smile3532 smile3532

ахаха вярно си е,последния път като се лакирах сигурно 3 пъти си развалих лака и като почнаха едни поздрави към лака и майка му,майка ми,която беше в другата стая чак се стресна какво става Joy Joy Joy

# 328
http://media.snimka.bg/7245/020746047.jpg
http://media.snimka.bg/7245/020746049.jpg

Купих си перфектния червен лак - има леки бляскави частички. Цяло лято го издирвам   newsm44

# 329
Току що се лакирах с това и май не  е моето синьо  newsm78 Rolling Eyes, да не говорим , че по - неудобна четка не съм ползвала. ooooh!
Това май повече ми харесва  Thinking, а  и на живо  е хубаво . Heart Eyes
http://www.poupouneinmakeupland.com/blog/wp-content/uploads/2010 … TealWeDrop_ad.jpg

Общи условия

Активация на акаунт