Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 87

• 26 727
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Момичета, мога ли да помоля някоя от вас разбираща езика да преведе този текст:

UNUTULMAZ DİZİ YENİ SEZONUN MUHTEŞEM BÖLÜMLERİYLE YAKINDA ATV EKRANLARINDA

Благодаря предватилено!   bouquet

# 211
  • Русе
Момичета, мога ли да помоля някоя от вас разбираща езика да преведе този текст:

UNUTULMAZ DİZİ YENİ SEZONUN MUHTEŞEM BÖLÜMLERİYLE YAKINDA ATV EKRANLARINDA

Благодаря предватилено!   bouquet
Не разбирам само думата MUHTESEM, която би определила и целия смисъл на фразата.

# 212
  • Русе
Моксито, невероятна си! newsm51  Как и откъде извади тези графики на нашите любивци?
Направо си в 10-ката! smile3501 newsm10 newsm74

# 213
  • София
Здравейте мили ми Незабравимки!   bouquet  Батко /Петко/ съмсем изчезна. Дано да е добре и да ни чете поне.

Аз попътувах този уикенд  car003 newsm01 motor travel, та ви изпуснах края. С тоя заключена тема малко се поозадачих, но бързо се сетих, че сте в нова тема, както и за причината. Напразно сте се емоционирали толкова.

Мокси, благодарности за темата!

Бързам да поздравя поетите - Боби /радвам се, че оздравяваш/, Вени и разбира се Дани  newsm10 smile3501, нашите художнички - Мокси, Роси и Диди  smile3501 newsm10, Мокси , специални поздравления за оформлението на Рисунка и всички вас за снимките и клипчетата. Страхотни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

Бгхелп, ще се присъединя към Дежаву, Мокси, Мармалон и другите момичета - не ни лишавай от компанията си! Светът е шарен и интересен, защото всички сме различни. И в това му е чара. Всеки в този форум е ценен и нека останем заедно, да се радваме на компанията си и на любимия си филм!  newsm51 newsm51 newsm51

И накрая - лелеееееееееееее май ще доживеем да стартира сезона!  newsm68 newsm44 newsm68 Дано отново не ни подведат, но щом е обявено в програмата, може и резюме да дочакаме скоро, а и ново фрагметче. А дано!  newsm17

# 214
Здравейте мили ми Незабравимки!   bouquet  Батко /Петко/ съмсем изчезна. Дано да е добре и да ни чете поне.

Аз попътувах този уикенд  car003 newsm01 motor travel, та ви изпуснах края. С тоя заключена тема малко се поозадачих, но бързо се сетих, че сте в нова тема, както и за причината. Напразно сте се емоционирали толкова.

Мокси, благодарности за темата!

Бързам да поздравя поетите - Боби /радвам се, че оздравяваш/, Вени и разбира се Дани  newsm10 smile3501, нашите художнички - Мокси, Роси и Диди  smile3501 newsm10, Мокси , специални поздравления за оформлението на Рисунка и всички вас за снимките и клипчетата. Страхотни сте!  newsm51 newsm51 newsm51

Бгхелп, ще се присъединя към Дежаву, Мокси, Мармалон и другите момичета - не ни лишавай от компанията си! Светът е шарен и интересен, защото всички сме различни. И в това му е чара. Всеки в този форум е ценен и нека останем заедно, да се радваме на компанията си и на любимия си филм!  newsm51 newsm51 newsm51

И накрая - лелеееееееееееее май ще доживеем да стартира сезона!  newsm68 newsm44 newsm68 Дано отново не ни подведат, но щом е обявено в програмата, може и резюме да дочакаме скоро, а и ново фрагметче. А дано!  newsm17

newsm51 newsm51 newsm51

# 215
  • София
Сега относно анкетата - аз гласувах за отговор 3, но се поколебах дали да не посоча различен от дадените отговори - образа на Едже е доста интересен и ще е добре да го доразвият. Тя може да се превърне в епицентъра на сблъсъка между семейство Арслънлъ и Бату. Каква позиция ще заеме обаче, не е лесно за прогнозиране - ако, зависеше от мен, сценаристите първо ще трябва да покажат, че търсенето на сестрата на Кенан от Харун ще продължи. Това остана недоизяснено. Няма причина Харун да се откаже! Тогава непременно ще има разговор между тях и Едже ще се окаже по средата - между кръвната си връзка с Бату и доверието, което има на Харун. Да не забравяме, че тя лошо от това семейство не е видяла, Ниса е най-добрата й приятелка и т.н. Сега Бату я манипулира, но ако има някой, който да я "държи на земята" тя ще се разколебае. Но няма да е лесно, защото все пак това семейство /Феяз/ е убило родителите й! Натежаването на везните в полза на елементарно казано "доброто" може да дойде само, ако тя научи какво причини Бату на семейството. Въпреки, че определено и Феяз трябва да си понесе последствията - не може да остане ненаказано такова брутално убийство. Не Харун да плаща , а Феяз!

# 216
Моксито, невероятна си! newsm51  Как и откъде извади тези графики на нашите любивци?

От сайта  UNUTULMAZ....   smile3525 smile3525 smile3525

# 217
  • София
Здравейте! Hug Hug Hug
moxito,благодаря за новата тема!  bouquet Hug

Цитат
manpla

Re: Тема Незабравима ( Unutulmaz ) 86
« #649 Неделя, 19 Септември 2010, 03:09 »

И за да не гледаме този хубав момент само на снимки две гифчета от мен!
Лека нощ!  

Aaaa,пепел от рози и с този красив клип http://www.youtube.com/watch?v=_iMUvk9npmM    стават 3.Твой е нали???

Чудесен е    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  

Да мой е. Благодаря ти много!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Поздравявам специално теб с другия ми клип.
http://www.youtube.com/watch?v=pB6XXFq89PE

Пепел от рози, този клип /първия/ и аз не го бях гледала, нито знаех, че и втория също е от теб. Там си с друг никнейм и съм се объркала. Специални поздравления. И двата са страхотни, но първият е просто велик! Такова съвпадение на кадри и текст би накарало и абсолютно незапознат с филма и неговите емоции човек да ги почувства! На мен ми въздейства невероятно. Браво!  smile3501 smile3501 smile3501 newsm51 newsm51 newsm51

# 218
  • Русе

Въпросът ми беше риторичен! hahaha Нямам ну smile3521жда от доказателства. Възхищавах се на светкавичната ти реакция!

# 219

Въпросът ми беше риторичен! hahaha Нямам ну smile3521жда от доказателства. Възхищавах се на светкавичната ти реакция!
  love001  love001  love001

# 220
# 221
  • Русе

Значи , нашето момиче обича бира! Със 7 см пяна! hahaha

# 222
Вени, падна ми интернета, а тръгнах да ти изпащам ЛС. Получи ли нещо?

# 223

Мисля, че Едже ще е влюбена в Харун, а Бату ще я манипулира в своя полза и тя ще се разкъсва м/у двамата (ако наистина тя е жената до Харун).
Звучи ми интересно,но няма ли да станат твърде много влюбените жени в Харун. Thinking

И с още един много любим мой момент ви пожелавам лека нощ!

Едже прояви интерес към него в първия момент в който го видя. Спомнете си че Ниса й каза нещо от сорта да не си го и помисля.  А за многото влюбени жени в Харун изобщо няма да е учудващо hahaha
И моята позиция е като на Бобояна, че тя ще се люшка м/у двете фамилии. Най-вероятно ще я натоварят с толкова отрицателна роля, калкото на Мелда.

Момичета, най-вероятно г-жа Броненосец ни навестява да ни почете, но дали няма някой по-близък с нея, който да й прати съобщение на лични, че филмът започва. Звучи тъпо, но без нея сме за никъде. Разбира се това не омаловажава и приноса на Роси и Розовка.

# 224
  • София
Весе, дано не си права, че Едже ще стане втора Мелда! Тя и само една ни е достатъчна. hahaha hahaha hahaha Само като си представя още една жена, озверяла от злоба, че не е желана от Харун и готова на всичко, за да го спечели, направо ми призлява! Иначе би била много силен противник, наистина! Но, пък това вече го гледахме! На мен ми се иска образите на героите да не са така поляризирани. Аз например много харесвам образа на Бату - много добре е изграден - в него има всичко - трудно ми е да го намразя или отхвърля напълно, въпреки всички гадости, които извърши.А може би и защото актьора е многоо симпатичен и играе страхотно. Иска ми се и с Едже да е същото. Ама, едно ми се иска на мен, друго е в главите на сценаристите!  smile3516 Добре, че скоро ще разберем!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт